שפה אדנותית

nerissa

New member
שפה אדנותית

שאלה לי אליכם, אנשושים נכבדים: עד כמה מקובל/נהוג שהדומיננט בקשר משתמש כלפי הכנוע שלו בשפה "נמוכה". הווה אומר - פונה אל הכנוע בתשעים ותשע אחוז מהזמן "אפס", "כלב/ה","זונה" ושאר תופינים שכאלה? בקשר בדסמי יש לעתים את פאן השפלה (מלבד אלה שלא מוכנים לשמות שכאלה כמו סוויטי שלא מוכנה שיקראו לה כלבה, לדוגמה). הן השפלה והן כאב עבורי צריכים להיות בקונוטציה מסוימת (אם מינית ואם אווירה מסויימת אחרת) כדי לעבור את הסינון ההכרחי כדי ש"יספגו" פנימה ויומרו למשהו חיובי. איך אתם מרגישים זאת? האם אתם כדומיננטים זקוקים לשפה הזו כדי לפעור את פער המעמדות המתבקש? האם אתם מאמינים שזו גישה אדנותית מחוייבת? האם אתם ככנועים זקוקים לכך או שהנכם מעדיפים בתקשורת הרגילה שיפנו אליכם "רק" כשפחה/עבד/שם/כינוי ורק בסשנים הכינויים האלה יפעילו אצלכם את הכפתורים המתאימים?

Master Eagle

New member
מבחינתי, הכל סמנטיקה

מצידי אין לי בעיה לקרוא לה נסיכה, בתנאי שהיא יודעת מי היא ומה היא עבורי... ההשפלה היא לא הכרח. ההשפלה היא גם לא צורך שלי אלא יותר שלה. ואם יש מישהי שיודעת שהיא כנועה וצייתנית אבל המלחה שפחה עושה לה רע, אז אין לי בעיה שלא להשתמש בה. ואם יש מישהי שהמילה כלבה היא עבורה יהרג ובל יעבור, אין לי בעיה לקרוא לה בשם מוסכם אחר כשהיא על ארבע (זה בעצם על שש...) ומתקדמת לעברי כשאני קורא לה. הסמנטיקה חשובה רק לאלה שכוח המילה ולא כוח האישיות שלהם משחקים תפקיד אצלם. זאת דעתי כבר שנים רבות ואני מסתדר עם זה מצויין

Z o d i a c

New member
הנשר ניסח את זה נפלא מבחינתי

לשני עבדי יש את הכינוי הקבוע שלהם שלמרבה הפתעתי אומץ על ידי כל אחד מהם בחום רב. כשאנחנו תוך כדי סשן אישית, מילים כמו כלב, אפס, וכיוצ"ב, לא דחוף לי להשתמש בהם. לא מוצא בזה עניין או צורך. כן נהנה מדיבור מעט בוטה תוך כדי אבל בלי שימוש במילות גנאי.

nerissa

New member
אני מתכוונת בין סשנים, זוד

בתקשורת היומיומית בינכם.

Master Eagle

New member
גם כאן אין צורך להשתשמש

בביטויים שאינם רצויים על הסאבית שלי. אם היא נהנית מזה שאני קקורא לה בשם זה או אחר אז העניין שונה. השליטה שלי בסאבית היא לא ע"י הפחד מעונש או ע"י שימוש במילים משפילות אלא בכוח האישיות והסמכותיות. אני חושב שטון הדיבור, גם מחוץ לסשן חשוב ביותר ונועד לפעמים להרגיע, לפעמים לעורר והכינוי אינו חשוב כל כך. גם המבט אומר הכל ואין צורך להביא את הסאבית למצב של התגוננות שלא לצורך, אלא אם זאת הייתה כוונתי מלכתחילה. כעקרון, אני נגד השפלה שאינה מתואמת עם הסאבית. מטרת הקשר ששני הצדדים יהנו ולא שאחד יהנה מכך שהשני מקבל בהכנעה את הכל אבל שהיה מעדיף שהדברים יהיו אחרת.... אין לי בעיה לקרוא למישהי כלבה או שפחה או כל כינוי אחר בשיחת חולין איתה. אבל כל זאת בתנאי שאני יודע שלה זה ישמע טבעי ושהיא מצפה שכך אקרא לה.

nerissa

New member
זהו! אני מאוהבת! ../images/Emo6.gif

אני מסכימה עם כל מילה ואני שמחה שחיזקת זאת בי. כבר התחלתי לחשוב שאני כבר לא שיפחה
רק משום שהיה לי רע ואיכסה עם כל הכינויים האלה בכל משפט שני.. מישו כבר אמר לי בעבר: "אני לא צריך שתקראי לי מאסטר או אדון או שיח'.. גם אם תקראי לי בשמי זה יעשה בכבוד הראוי.." הוא צדק. מאוד. אתה יכול לקרוא למישהו "אדון" וזה יישמע כאילו ירקת לו בפרצוף.. ואתה יכול לקרוא למישו "דונלד" (לדוגמה) וזה יישמע כאילו בזה הרגע נישקת את כף רגלו
הרגשתי כך גם בקטע של הפניה אלי.. כמו שאמר האיגל. לפעמים לחש את שמי והרגשתי שאני נמסה לחריץ בין הבלטות.. ולעומת זאת, כל הכינויים והתארים האלה שציינתי (במערכת אחרת) עשו לי רע. בעעעע.. ממש הרגישו לא במקום, הרגישו צעקניים בסגנון:"אני מאסטר גדול!!!!" ולפעמים.. למשל כשסוויטי (או מס' דמויות אחרות) קוראים לי זונה - אני ישר נרטבת.

nerissa

New member
כאילו..

נשבעת לך שאני לא רוצה שתעשה לי ילד, איגל
גם אם מאוד מאוד תרצה ותנסה - לא יצליח לך. פס הייצור נסגר.
אבל אני בהחלט אוהבת מה שאתה כותב. זה מספיק, איש?

Master Eagle

New member
האחרונה שאמרה לי מותק

עשתה זאת כשהייתה על הברכיים....האם אני אצטרך לחרוג ממנהגי ולקבל זאת כאן במקום? קשה, קשה.....

nerissa

New member
אמא'לה!

אתה מתכוון להגיד שאתה מרשה להן לקרוא לך מותק בסשנים?? אני מתה. אני מרגישה עכשיו את הצלצול של הסטירה אם הייתי פונה כך לXמאסטר שלי. ברררררר הוא עם הגינונים הגוראניים שלו.. אסתיייייייייייייייי - ספרי להם

Master Eagle

New member
חהחהחהחהחהחהההההההההההההה

רק רציתי לראות את התגובות שלכן......... זה היה נחמד אם כי הייתה לי פעם מישהי וביקשה אם אכפת לי שהיא תקרא לי במקום מאסטר איגל מאסטר מתוק אני מצאתי שזה מאד משעשע והרשיתי לה אולי אכתוב על זה מחר בבלוג שלי אני ככלל, שונא את זה ממש קוראים לי מותק. אני שונא וולגריות וזה בשבילי אחת מההתבטעויות הוולגריות

nerissa

New member
עושה לנו טסטים, הנשר ../images/Emo8.gif

כן. שפה שכזו בהחלט גורמת לפריחה מגרדת באיזור של הצמרמורת

אני שונאת אתכם, מגעילים ../images/Emo70.gif

אתמול הנחתם לי להתייבש פה ואף אחד לא חשב לבוא לאחר חברה לסוויטי האומללה. והים? מי זה שארב ליד הבית שלי והתחיל את כל שרשורי ההודעות בדיוק כשיצאתי? טוב אז ככה - כמובן שאני מסכימה עם הנשר. ובהחלט חושבת שלכינויים ולשמות המשפילים יש מקום ומאסטר טוב יודע מתי, כמה ואיך להשתמש בהם. כמו שנריסה ציינה, שימוש במילה "כלבה" איתי יגרום לי מיד להגיד את מילת הביטחון, מבחינתי זו לא אופציה ואני לא מוכנה שאף אחד יקרא לי כך. ותגידי נריסה... אין בעולם עוד דוגמאות חוץ מסוויטי ומדונלד?

Z o d i a c

New member
מה זאת אומרת נסגר??

ומי תעשה לי ילד??? אני יודע...
פומלית, גשי בבקשה למשרדי בדחיפות, תודה

nerissa

New member
זתומרת

שאחרי 4 צאצאים החלטתי שמספיק לי, מותק. סגרתי את התזמורת פיזרתי הנגנים פיטרתי את הטובות קשרתי את החצוצרות איפסנתי את התופים עכשיו אני נהנית מאימוני סרק

למעלה