*שעת סיפור*

Mister Man

New member
שמרית אמרה לי להגיב אז אני מגיב...

דבר ראשון- זאת הסיבה היחידה שאני מתחרט שלא הייתי שם, לראות איך אמנון שופך על... איך אמרת שקוראים לה? אה נכון רוני. איך אמנון שופך על רוני קולה חחחחח..... דבר שני- אני חושב שאמנון ורוני קצת מאוד דפוקים בשכל! (שמרית לא למחוק), (אמנון ורוני אל תעלבו) כאילו רוני- מה את עושה כמעט שופכת על קבב של מישו קולה? אפילו שהוא מעצבן קצת! זה פשוט חוסר כבוד לקבב הקדוש! ואמנון- שפכו עליך קצת קולה על החולצה וגם זה לא היה בכוונה, מה אתה בא ושופך בקבוק שלם של קולה! איזה בזבוז! הקיצר- אני בצד של הקבב המסכן... נ.ב. שמרית את צכה להתחיל לכתוב ספרים עם הכשרון הזה...

NiKi†a

New member
כישרון? סעמק.

רוני עברה את זה לא שמרית!!!!!!!!!! מה כישרון? בלעדי רוני השולטת ואמנון הבן זו*ה-צינזור לא למחוק, לא היה סיפור.

../images/Emo6.gif

אני רוצה להודות לשירן שטרנפלד שהתעצבנה על איתן! תודה רבה שירן, בלעדייך לא הייתי זוכה בזה *בוכה מאושר*.

NiKi†a

New member
תמיד.

תגיד לי לרצוח אותו אני ירצח ואז יהיה לך עוד סיפור
.

Tapuhi

New member
שיואו.. אז שפכו עליך בקבוק קולה

אפשר לחשוב לי הורידו את המכנסיים, הביכו אותי בפומבי, משכו לי בשיער, ליקקו אותי בצוואר ללא ידיעתי, נשכו אותי, ניצלו אותי למסאג'ים ועוד כל מיני דברים משפילים למיניהם והיי, אני קנדית ואני מתמודדת עם זה אז כן, זה כיף שיש צומי בגלל איזה סיפור אבל זה נגמר. אבל אין לי שומדבר נגדך!

orbanneo

New member
אתה שוכח שזה היה דיאט קולה.

פחות טעים- פחות בזבוז!

Heavy Thought

New member
חחח

התגובות של שירן משעשעות אותי לגמרי :) אני חושבת ש"אמנון"-עאלק הגזים. ולמה אתם מצנזרים ת'שם שלו? רק לפי הסיפור אפשר להבין על מי מדובר. חחחחחחחחח איך מתאים לו חחחחחחחח אההה זה רץ לי בראש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו אני ז"ל חחחחחח

Israeli Rasta

New member
יש לי צו פיוס

כולם יחזיקו ידיים יעצמו עיניים ויגידו בכל רם ת'הומו!!!!!(מכוון לאמנון השולט) מוכן למות למענך משו משו סמינר אמנון וואי נכון שהם היו הרבה יותר מגובשים ושמעו אותם הרבייי יותר...?! סעמק רציתי להרים את כל הדסים אבל אני לא מספיק מטורף לעשות כזה דבר..... פאק הם היו צורן!!!!! איך הם יכולים להיות יותר טובים במשו?!

מה רע בצורן?!

נכון חוץ מהגידולים ומהחלות המדבקות יש פה אחלה אנשים (טוב לא כולם..רק חברים שלי!) וזה נורא כיף לראות ערסים ורוסים הולכים מכות! (את זה לא תראה במושב שלך!) ואני מתערבת איתך שלך אין 2 פיצות 2 מספרות 2 רופאי שיניים ו2 חנויות לכלי כתיבה!!! אבל בתכלס אני רוצה לעבור...כי עוד שנה שנתיים יהיה פה איכסה! רמת אמיר ושטויות...בתים של שמונה קומות...פיכס!!! (אהה כן הם יהיו ליד גאולים וצור משה...באסה להם..) אז בלי ללכלך על צורנים כי אתה לא מכיר משם אף אחד P=

כן אחרי כמה שעות השכלתי...

היא מכירה אותי ואת השניה שהיא לא חשובה. ואת בן...וזהו לא? ואת מכירה את עינב ואת רז ומעין בנוסף

mattan2001

New member
נוגע ללב

אבל מוטי צודק בכל הסיפור, קולנוע אכן יותר טוב מתיאטרון....

למעלה