הוא קרא לי ביץ'! אזמה אם זה נכון הוא לא צריך להגיד את זה לכולם!! זה שאינ גרה בצומת ומוכרת את גופי לאנשים תמורת הרבה הרבה כסף זה לא שהוא צריך להגיד לכל העולם!!! בכל אופן הוא קרא לי ביץ' והעיף אותי מהנדנדה של דני שזה היה חוצפני ביותר!! וכרמל ורועי (שם בדוי!) היו עדים על איך שהוא העיף אותו ועקף את רועי בתור!
אני מעדיפה פשוט להגיד מיוחדת... הבעיות הנפשיות שלי קשות...אני סכיזופרנית... לפעמים תפגוש אותו ככה ולפעמים תפגוש אותי אחרת... תלוי במצב רוח.... וחכה תראה מה קורה שאני שותה פטל...אני משתכרת ונהיית מסטולה...)
כולם יודעים שסרטן זה מדבק ושיש לי: -שלוש עיניים (אחת בגב) -קרניים -זנב ארוך -גידול על הראש -חתול על הרגל -ציפור על הכתף -ייבלות על הרגליים -שואב אבק על היד -נגיף זיהומי בגוף -מעיים -אוזניים -ראות -טחול -כבד וטונה... כי אני גרה בצורן וזה ליד האנטנות...וכי הדבקתי חברים שלי מהקורס בזיהומים האלה...חיים קשים! ואולי במסע חוף אני אדביק אותך! וככה גם אתה תהיה חלק! ולנו לפחות היה אוכל אכיל! ביותר!! (כן ופעמיים היה לנו צי'פס ונקנקיות וגם די' ג'יי גם ביום שישי וגם ביום ראשון... בקיצר אני מדבקת על תתקרב אליי!!