חחחחחחחח, לא סתם היא הכי חמודה נדב.
פ פינקילושה New member 28/7/03 #7 אממ... בלה. רוני צריכה לסלוח לאמנון... סה"כ יש לה חולצה בטעם קולה. בלה. אני מחורפנת ויש חומני גדול שמסתובב פה וזה מעצבן ואני שונאת חומנים ואני משוגעת.
אממ... בלה. רוני צריכה לסלוח לאמנון... סה"כ יש לה חולצה בטעם קולה. בלה. אני מחורפנת ויש חומני גדול שמסתובב פה וזה מעצבן ואני שונאת חומנים ואני משוגעת.
O orbanneo New member 28/7/03 #13 חולצה בטעם קולה...../images/Emo175.gif אפשר ...אפשר לעשות מזה סטארט אפ רציני ביותר!!!
ש שחר FiFi מצורן New member 28/7/03 #19 אני בעד נועה! חחחחחח אני לא בעד השלמה! אמנון החצוף קרא לי ביץ' והעיף אותי מהנדנדת קופים של דני! ככה כי התחשק לו!!! וכמובן שהוא שונא צורנים מובהק.... אני אישית נעלבתי ממנו ואני כבר קיטלגתי אותו!!
אני בעד נועה! חחחחחח אני לא בעד השלמה! אמנון החצוף קרא לי ביץ' והעיף אותי מהנדנדת קופים של דני! ככה כי התחשק לו!!! וכמובן שהוא שונא צורנים מובהק.... אני אישית נעלבתי ממנו ואני כבר קיטלגתי אותו!!
ש שחר FiFi מצורן New member 28/7/03 #27 עכשיו תזכירי לי מיזה רועי (למי קראת רועי...) למה נאי לא זוכרת... שניה אני אקרא שוב
ש שחר FiFi מצורן New member 28/7/03 #33 אבל אנ'לא זוכרת... גלי לי באיציק ...) (כי את יכולה אני הייתי שם! וראיתי חצי מהמחזה)
מ מ כ ו ש פ ת New member 28/7/03 #21 לא ואמרתי להגיב "על הסיפור" אם את לא מגיבה "על הסיפור" אז.. אל תגיבי.
Y yidan New member 28/7/03 #24 לי זה נשמע כמו... מסיבת כיתה לילדים בכיתה א' או סתם לילדים מאותגרים אם הם רוצים להשלים אני משאר שיש להם את הטלפון אחד של השני שידברו אם לא אז לא
לי זה נשמע כמו... מסיבת כיתה לילדים בכיתה א' או סתם לילדים מאותגרים אם הם רוצים להשלים אני משאר שיש להם את הטלפון אחד של השני שידברו אם לא אז לא
מ מ כ ו ש פ ת New member 28/7/03 #25 באמת.. ../images/Emo4.gif דיי לריייייייייייייייייב "ברוגז ברוגז לעולם שולם שולם אף פעם "
C CAROUSEL New member 28/7/03 #29 זה ארוך מדי ../images/Emo4.gif את יכולה לכתוב לי את זה בשני משפטים או משהו כזה?