מ כ ו ש פ ת
New member
*שעת סיפור* ../images/Emo63.gif
והרי לפניכם ילדיי וילדותיי סיפור לפני השינה
ביום שישי אחד נער קטן וחביב בשם דני אירגן מסיבה גדולה. לא בדיוק מסיבה.. יותר מפגש של אנשים שאם הם ימותו- הוא יבכה. למפגש הזה הוזמנו גם רוני (שהיא גם נערה בגילו של דני) ואמנון (שגם נער בגילם של דני ורוני). אמנון ורוני היו ידידים טובים. כל אחד ידע. אבל מהמפגש הזה.. הם התחילו לריב בכל עת. סוף ה.. אכספוזיציה. "הגיע הזמן לעשות על האש!" אמר דני. גליה, שגם הוזמנה באותו ערב, רצה אצה אל הגריל הקטן של דני והתחילה לנפנף עם פקק של חומוס שהביאה נועה החמודה והחביבה והצנועה, כמובן. נועה ורוני הלכו לעזור לגליה, הן שמו קבב על האש, ונקניקיה, וקציצות (ק-צ-י-צ-ה) של המבורגר והתחילו לשמוע פצצצצצצ. מאוחר יותר, אחד המוזמנים בשם "מוטי" התחיל לדבר על תאטרון וקולנוע וכמה שזה לא יפה שאמנון יורד עליו שהוא הלך לקולנוע במקום תאטרון. נועה התפרצה לשיחה (כי כשמדברים על כמה שיהיה טוב בתאטרון- היא תשנה ת'נושא ומהר) ואמרה "אמנון, אני יכולה להבטיח לך שמאנשי הקולנוע, בטוח יצא משהו. מתאטרון לא." אמנון הסוטה נתן לנועה כאפה בתחת וחטף אחר-כך שתי שטוזות לפרצוף. רוני התחילה להגן על נועה והתחילה לעצבן את אמנון. הם דיי עיצבנו אחד את השני. מאוחר יותר אמנון ביקש שיצלו לו קבב, וכך היה. אך בינתיים בזמן הצלייה רוני כל כך התעצבנה על אמנון שהתחילה להתחנן לנועה שתיתן לה לשים לאמנון קציצה על הראש. אבל נועה אמרה שלא, כי זה לא יפה. "אמנון, הכנתי לך קבב." אמרה נועה והתיישבה ליד אמנון. אמנון לקח את הקבב ולפתע היה אפשר לראות את רוני שופעת קולה על הקבב ועם התזוזה של אמנון, גם על החולצה שלו. קצת, על הכתף. אמנון גילה שמה שהוא מרגיש על הכתף זה לא לחות, הוא קם, נהיה גבוה והתחיל לצעוק על רוני. הוא צעק עליה ככה איזה חמש דקות, אבל באמת חמש דקות. המשפט האחרון שלו היה "עכשיו אני הולך לשפוך עליה קולה, עכשיו!" והוא הלך מהר לקחת בקבוק קולה (דיאט) הוא בא אל רוני ושפך עליה את כל הבקבוק. נועה ורועי (עוד מוזמן אחד שעמד ליד הגריל וחיכה לקציצה שלו) זזו מהר לצד כי הקולה הגיעה גם אליהם אבל רוני לא הספיקה והחולצה שלה הייתה מלאה בקולה. ממש נערת קולה. מאז המפגש הזה של דני, אמנון ורוני בכאסח רציני. אמנון מבקש סליחה שוב ושוב ואומר לרוני שתסלח לו כי הוא לא ידע שהקולה שנשפכה על הכתף שלו- הייתה בטעות אבל רוני לא סולחת ורק מאיימת "חכה תראה מה אני אעשה לך" ו"אני אמרר לך את החיים" ו"אתה תזכור אותי". וכך נגמר הסיפור שלנו חברים. מה דעתכם? בעד מי אתם? אמנון? רוני? או אפילו ברועי שהיה צריך לאכול קציצה בטעם דיאט-קולה? (הצביעו נועה! נועה! נועה!).
הסיפור שכתבתי לכם פה הוא בהחלט סיפור אמיתי. ובאמת הייתי רוצה תגובות ושתגידו מה דעתכם ובאמת בעד מי אתם ושטויות כאלה של ספרות.. אל תשתו
לפני השינה!
והרי לפניכם ילדיי וילדותיי סיפור לפני השינה