*שעת סיפור*

אתה צריך להיות נגד אמנון!

הוא קרא לי ביץ'! אזמה אם זה נכון הוא לא צריך להגיד את זה לכולם!! זה שאינ גרה בצומת ומוכרת את גופי לאנשים תמורת הרבה הרבה כסף זה לא שהוא צריך להגיד לכל העולם!!! בכל אופן הוא קרא לי ביץ' והעיף אותי מהנדנדה של דני שזה היה חוצפני ביותר!! וכרמל ורועי (שם בדוי!) היו עדים על איך שהוא העיף אותו ועקף את רועי בתור!

נכון! והומו זה לא קללה!

אבל עזבי שהוא הומו הוא אידיוט!! ומגיע לו שמישו ייתן לא כאפה! רגע אולי אני אדביק אותו בחיידיקים שלי מהאנטנות!!

ואו! מחמאה מקרוסל! אני בשוק!

ואני חשבתי שרק דניאל מקבל אותם... ואי וגם עכשיו אתה עושה מה שאני אומרת! אתה שפוט שלי!!! אתה הביץ' שלי! איזה יופי!

האמת

דיברתי בציניות..... למה נראה לך שביץ' זו מחמאה??? ואם תסתכל בהודעות הקודמות תראה שאני נפגעתי קשות!(חחחחחחחחח) מאמנון הטיפש

תודה :)

אני מעדיפה פשוט להגיד מיוחדת... הבעיות הנפשיות שלי קשות...אני סכיזופרנית... לפעמים תפגוש אותו ככה ולפעמים תפגוש אותי אחרת... תלוי במצב רוח.... וחכה תראה מה קורה שאני שותה פטל...אני משתכרת ונהיית מסטולה...:))

Israeli Rasta

New member
זה אמנון מסמינר אמנון?

נווה הדסה םאקן פאגז כי הצורנים מדביקים של גידולים במקלחות ייאו קורס מדצ"ים אני כל כך מתגעגע....אבל לא נורא מסע חוף!! ויום אחרי המסע אילתתתתתתת

נו ברור../images/Emo70.gif

כולם יודעים שסרטן זה מדבק ושיש לי: -שלוש עיניים (אחת בגב) -קרניים -זנב ארוך -גידול על הראש -חתול על הרגל -ציפור על הכתף -ייבלות על הרגליים -שואב אבק על היד -נגיף זיהומי בגוף -מעיים -אוזניים -ראות -טחול -כבד וטונה... כי אני גרה בצורן וזה ליד האנטנות...וכי הדבקתי חברים שלי מהקורס בזיהומים האלה...חיים קשים! ואולי במסע חוף אני אדביק אותך! וככה גם אתה תהיה חלק! ולנו לפחות היה אוכל אכיל! ביותר!! (כן ופעמיים היה לנו צי'פס ונקנקיות וגם די' ג'יי גם ביום שישי וגם ביום ראשון...:) בקיצר אני מדבקת על תתקרב אליי!!

NiKi†a

New member
היייייייייי../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה
אמנון יכול למות מצידי.

אופיר!!!!!!../images/Emo160.gif+יאכטה(אני חושבת)

חזרת אלינו!
אז איך היה? מקווה שנהנת...
U

למעלה