שעת סיפור..

ח א נ צ

New member
הסיפור מתחיל יפה, נראה מבטיח...

ונדמה שבכל זאת צופן מוסר השכל, ייתכן ופספסתי, אם כן, אשמח להבהרה...

g I L 20

New member
אה ? הם כבר לא חברים,

עדיין יש בריכה :) (להשקות את הפרחים וכו... )

ח א נ צ

New member
עכשיו יותר ברור, אבל...

האמירה הזאת "זה בסדר! אני כאן, לפחות לעכשיו", מעוררת לפחות אצלי צורך להתייחסות מורכבת יותר. במקרה שפרסת בסיפור לא באמת ברור באיזה אופן הגיב ג, למה שנדמה לי שעורר אצל פנדורה את התגובה ההרסנית. אגב האם בשם פנדורה מרמז הכותב לאותה אישה במיתולוגיה היוונית ששילמה על יצרה\סקרנותה, התמימה למראה?! אם כן, אשמח אם תפרט את עמדך לגבי ה"לפחות לעכשיו" ביתר פרוט.

g I L 20

New member
נו ברור ../images/Emo13.gif ארמז או לא ארמז ? :)

נכון שהאמירה הזאת מורכבת, זה כל היופי :) ( מה שעומד מאחורי הזה מפורט באמצעות "..." כיוון שג' אמר מה שאמר ל"פנדורה" , ורק לה..... כן, דברים כמעט תמיד אינם מה שהם נראים. היא אולי "פנדורה" לדעתה, אך הוא רואה בה רק את האישה ותו לא, מה לעשות :) הוא לא משתנה, לא מוכן להשתנות. היא מצידה רוצה לשנתו ואיננה מבינה מי מחזיק בתיבה האמיתית...

ח א נ צ

New member
והנה צצות להן עוד 2 שאלות...

1. מה ז"א רק את האישה? 2. מה היא התיבה האמיתית?-חסרה לי כאן ההבנה של מה בשבילך התיבה בכדי להבין למה אתה מתכוון במלים "מחזיק בתיבה האמיתית", האם הכוונה לכוח? אם כן, פנדורה למעשה מנסה ליצור הדברות, למעשה מתואר פה מצב של חוסר אמון מצדה- אותו היא מנסה להפיג ע"י יצירת שיח, שהוא מצדו מפרש- כהפעלת כח כלפיו...

g I L 20

New member
תגידי ,למה את ערה בשעה כזו ?! ../images/Emo13.gif

קודם כל, אני חייב להודות שכתבתי את הקטע הקצרצר הזה היום. מצד אחד חשבתי עליו הרבה, מצד שני , זה פשוט היה משהו שרציתי לכתוב, כדי לסיים משהו מבחינתי, אולי... לא יודע :) 1- רק את האישה. בת אדם, בלי כל ה"רשע" שבעולם, כאיללללו.נכון, עשיתי שימוש בהקשר של פנדורה, אך עשיתי זאת כדי להדגיש את חוסר ההתאמה המשווע מבחינת התפיסה שלה (פנדורה בסיפור). 2- התיבה האמיתית? זה לא לפורום,ממש אבל ממש לא... זה אומר הרבה דברים, בגדול--"השטויות" שלו גדולות משלה. ובקשר להמשך ,פגעת בול . אבלללל, יש שלב אחד אחרי מה שהוא "מפרש" . כי בפעם השניה היא משתמשת בכל מה שהוא אמר , נגדו... "באחד הערבים פתחה היא את תיבתה וסנטה בה את כל מה שהעז לומר לה ביום ההוא." בכנות,מחמיא לי שאת שואלת כל מיני שאלות. מצא חן בעינייך ?

Janem

New member
כע...

תגיד... ג'... זה לא ג.נ מרפי גינת? :) בטח הוא רצה להשאר בעילום עילום שן...?

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif ...

אתרום את חלקי.... אז רובכם כנירא כבר יודעים שאני ועומר כבר לא ביחד =/ (מציינת עובדה זו כדי למנוע אי הבנות
) אז ככה , אני יוצאת עם איזה בחור, עומרי, כבר חודש וחצי, לא רציני מדי, לא מוגדר בכלל.. יש לנו המון דברים משותפים, כייף לנו ביחד ואנחנו פשוט זורמים עם כל העניין... ביום שבת הייתי אצלו בבית וסבא וסבתא שלו שמרנים חבל על הזמן בני 80+ דרשו שנבוא לבקר אותם (כמובן כדי להכיר אותי)... בהתחלה אמרתי מה קרה.. מי ישמע?! .. איזה מן זוג רציני אנחנו בכלל בשביל כל הרישמיות הזו בכלל!? אבל בסןוף אמרתי נלך נזרום כי לא נעים. הגענו אליהם , ישבנו קצת אצלם, כל השיחה התמקדה בי , במשפחה שלי וכל מה שקשור אליי וסובב אותי ואני יושבת ומשתדלת לא לדבר יותר מדי , רק לחייך בחיוך מטופש. הגיע הזמן לכת, קמנו ובדיוק ביציאה ליד הדלת, סבא של עומרי תופס אותי ביד ואומר לי "תמסרי ד"ש להורים שלך, למרות שאני לא מכיר אותם, אבל אני מאוד מקווה שיצא לנו לפגוש אותם" , העפתי מבט חטוף בעומרי ואני רואה שהוא עומד להתפוצץ מצחוק... והדבר הראשון שעלה לי לראש להגיד היה "גם אני נורא מקווה שתכירו אותם" , ויצאתי במהירות החוצה. בחוץ צחקנו כל כך שהתחילה לכאוב לשנינו הבטן ...
התיישבנו באוט, מנסים להירגע ואני מסתכלת עליו ואומרת.. "נו מאמי אז מה, נראה לך נתחיל לחשוב על תאריך לחתונה
"

למעלה