שעת סיפור..

אגב (בלי קשר),

קרה משהו מיוחד במחוזות נהגי הקטר של הבירה הרוסית שהתקציב של לוקו זינק ל55 מליון $? או שאני פשוט ממש לא מעודכן?..

Drunk Bullet

New member
לא ראתי שום פרסום בנושא

אני יודע שהחוזה עם חברת הרכבות חודש לא מזמן, אולי משם הכסף (בסה"כ מחזור הרווחים השנתי של חברת הרכבות הוא אדיר) ואני מניח שפילאטוב גם השקיע לא מעט (לשם שינוי אני תומך בזה, נשיא שמשקיע אבל אינו אוליגרך זה טוב, ולראיה - לפני כשנתיים הוא חתם עם "טיטאן" מהליגה השניה חוזה הבמטיח השקעה ב"טיטאן", וזו תהפוך לקבוצת בת של לוקומוטיב, משמע תגדל צעירים מבטיחים עבור הקבוצה, וכמובן גם תרויח מהם בעצמה). בכל אופן, אני בכלל לא ראיתי סכום כזה (55$), ולפי ההחתמות העונה, הסכום לא אמור להיות כה גדול - השחקן היקר ביותר שהגיע זה אוקונור מהייברניאן (סקוטלנד), והוא עלה בסביבות ה3 מיליון $. אם כבר החתמות, אז נראה שלצסק"א יש להיט חדש ורציני - ז'ו, הוא כבר הבקיע 7 שערים ונראה שהוא עוד ישתפר. ודבר אחרון - מה דעתך על החתמת חוס הידינק למשרת מאמן נבחרת רוסיה? בהתחלה אפילו הייתי מרוצה, מאמן זר אבל עם הצלחות שבאו אחת אחרי השניה (דרום קוריאה, אוסטרליה), אבל אחרי שנחשף שהמתווך הוא בכלל אברמוביץ', נעלמה לי השמחה, במיוחד לאור העובדה שאברמוביץ' הכניס סעיף, האומר שבמקרה ומוריניו יפוטר/יפרוש מצ'לסי, חוס הידינק ימונה אוטומטית במקומו, משמע רוסיה יכולה לאבד מאמן כמעט ללא אזהרה מוקדמת.

...

לגבי הפרסומים אודות התקציב, הנה אחד (לדוגמא)- http://football.sport.com.ua/news.phtml?id=13209 אמנם יש שם לכאורה כמה אי דקויות, או יותר נכון עירפול מסוים בנוגע לתקציב הרשמי כנגד התקציב המעשי (לדוגמא התקציב של דינמו קייב נושק ל40 מליון $ וזאת לפי הפרסומים הרשמיים האחרונים מטעם נשיא המועדון, וגם שאחטיור שהלכה למעשה מגלגלת לפחות 60 מליון $ בשנה וזה בנוסף להשקעת העתק באיצטדיון החדש, וזאת בדומה לדניפרו שגם היא לכאורה מתהדרת בתקציב של רק 12 מליון $ אבל עם זאת מצאה איכשהו מקורות למימון בניית איצטדיון חדש בשווי 200 מליון, וכמובן דינמו מוסקבה שעל הנייר בעלת תקציב צנוע משהו, אבל דה-פקטו הוא כמעט בלתי מוגבל. בכל אופן, בשורה התחתונה, האי דקויות הקטנות הללו הן 'לרעת' המועדונים, כך שככל הנראה גם לוקו מתחילה לגלגל סכומים יפים ביותר..). ולגבי המינוי של הידינק- לדעתי מדובר בבחירה מצוינת. הידינק לטעמי הוא אחד מהמאמנים הטובים בעולם שעד עתה הוכיח שהוא יודע לעבוד הכי טוב עם האנדרדוגים (דרום קוריאה, אוסטרליה, פ.ס.וו), על כן אני מאמין שיוכל להביא את הנבחרת הבינונית של רוסיה לגדולות. אבל מה שכן, אני מסכים איתך לחלוטין שהסעיף הזה שהשחיל אברמוביץ' לתנאי החוזה מעיב מאד על כל העסק הזה. אני ממש לא מופתע ששמו של אברמוביץ' היה קשור לעניין, כמו גם כמעט לכל מה שקורה בכדורגל הרוסי בתקופה האחרונה, אבל הבעיה היא באמת לא בעובדה שהוא תיווך בין הצדדים (ככלות הכל, אני לא רואה בזה שום דבר פסול <בהנחה שהוא רק תיווך>) אלא באמת בסעיף שהראש המסחרי-אינטרסנטי שלו דאג להכניס.

Janem

New member
ישששששששששששש... שעת סיפור...

חחחח לא יודע, אין הרבה חדש אצלי, אני רוב הזמן נמצא בבית, בשאר הזמן אני עובד בצביעה... אז דווקא הסיפור שלי מתקשר לצביעה, ולא בעבודה, בבסיס... אז ככה. לפני שעזבנו ת'מגורים שלנו, היינו כמובן צריכים לצבוע ולשפץ. הכל התחיל סבבה, רק שאז התגלה (כרגיל), ששני דליים קטנים של צבע לא יספיקו לצבוע מבנה שלם, מה גם שלא היה מדלל צבע וכמעט לא היו מברשות. מצויין... חיכינו 3 שעות, שבמהלכן הסתובבנו בין השק"ם והמגורים בפנאן שלנו ואז סופסוף הביאו עוד צבע, מדלל ומברשות והתחלנו לעבוד. אני ראיתי שכולם צבעו בשיא המהירות והאפקטיביות, עם הרבה מרץ, אז הרגשתי מיותר, מה גם שחטפתי בחילה מריח צבע ומדלל, כי בדיוק אז התחלתי לעבוד בצביעה. אז הלכתי לחדר שלי ונרדמתי. נמנמתי בערך רבע שעה עד שהסתובבתי על הגב והרגשתי משהו דביק בגב, אז שלחתי יד עקומה, וגיליתי שחברי שמו עלי מברשת עם צבע. חשתי שזה רמז שצריך לקום לעזור, אז קמתי ושמתי לב שהחדר העצלן שלי לא התחיל עדיין לצבוע... אז לקחתי צבע, דיללתי אותו והתחלתי לצבוע, עדיין מנומנם קלות. למה שלא יחסתי חשיבות גדולה דווקא, היה שצריך להוריד את החלונות לפני שצובעים, אבל איכשהו לא התחלתי מהם, אז לא שמתי לב. קיצר, כשהגעתי אליהם, הצבע נזל עליהם, ומרוב ריכוז גם לזה לא שמתי לב, המשכתי לצבוע מעליהם עם מלא צבע. אז ירדתי מהסולם וראיתי פסים על החלונות. לא סיפור.. קצת מים חמים והצבע ירד. אבל אז קרה קטע שבחיים לא ציפיתי לו. איזה מטומטם בלי חולצה נכנס לחדר ואחריו רדף איזה אחד מחומם, כולו מרוח בצבע בז' ושפך על המטומטם בלי החולצה דלי צבע. רק שהוא פספס, וכל הדלי עף על החלונות ועלי... באותו רגע שמתי זין על החלון, ורדפתי אחריהם כדי להתנקם, אבל הם היו מהירים מדי והרצפה הייתה חלקה מדי ומלוכלכת מדי אז נפלתי והתגלשתי בתוך הג'יפה הזאת. הרגשתי שזה סימן שאני עובד קשה מדי, אז ישבתי לנוח... בנתיים, הצבע על החלון התייבש... החדר היה כמעט צבוע כולו, ולמזלי חברים שלי מהחדר חזרו מהשק"ם, האשימו אותי כמובן, אבל אחרי קיטורים מצידי, הם סיימו ת'עבודה, והצבע ירד עם סרגל... למרות שהיו קצת שריטות. אחרי זה גירפנו קצת את האדמה מסביב למבנה והיום נגמר. בערב שרפנו קצת מדלל צבע ותפסנו ראש... כאב ראש ז"א... סה"כ נהנתי... :)

...

לאחר שחלטתי להצטרף לשורות הגלדיאטורים, אימצתי אגם את קריאתם האמיצה- "תהילה לקיסר! העומדים למות מצדיעים לך!" (Ave caesar! Morituri te salutatum)..

Janem

New member
כה... האריות אכלו אותי...

אריות גרוזיניים... (רעמה מרובעת) חחחח

SpyKid

New member
../images/Emo12.gif אני לא מצליחה להבין במה

מדבריכם אתם רציניים ובמה לא...
[בשביל הרקורד, בקשר להודעה האחרונה של רוסטיק אין לי ספק
] על מה אתם מדברים?...

Janem

New member
על מתנס"ים...

עם חוגים לקרב מגע... (כנראה שעל זה)... למרות שאני לא בטוח למה ולן התכוון-ב"גלדיאטורים"...

למוסד לחולי נפש על שם אברבנאל חחחח

אבל עזוב אותך שטויות, בוא ושיר איתנו את ה"הופה הופה היי", סתם, את שיר המצה - http://www.atomfilms.com/contentPlay/shockwave.jsp?id=matzah&preplay

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

אם זה הבסיס שלנו אני לא מופתע...

g I L 20

New member
פנדורה

פנדורה ו ג היו חברים("ידידים") טובים. היום כבר לא. פעם, כשפנדורה וג רק הכירו, הכל היה חדש וטרי. הם התראו כמה פעמים בשבוע ודיברו, ודיברו ודיברו. אחת משלוש האחרות שאלה את ג " על מה כבר אפשר לדבר? זה לא בריא !" וג ענה, אפשר הרבה, אבל נכון, לפעמים זה לא בריא. פנדורה וג התקרבו ונעשו לחברים טובים מאוד, או כך הם חשבו לפחות. היא ספרה על מעלליה השונים והמשונים והוא הוסיף מילה פה ומילה שם. היא ספרה לו על פלוני ופלונית והוא סיפר לה על שלוש האחרות הנפלאות וגם על ה'. והיא אמרה , היא נשמעת לי כמו בחורה מדהימה, אתה לא נראה לי אחד שנופל סתם. והוא השיב, היא הרבה יותר ממדהימה ,יקירה, הרבה יותר. יום אחד , הביא לה ג את אחד הצבעונים מגנו, ואמר, לפעמים אינני יכול לדבר במילים, אני מקווה שזה יעזור . פנדורה אמרה תודה, אני גם מקווה. יום אחר , הביא לה ג אחד מחלוקי הנחל שבגנו ואמר, לפעמים המילים הן כמו חלוקי נחל, תתחילי מכאן ותוסיפי עוד ועוד ועוד, עד שתוכלי להגיע למחוז חפצך. פנדורה אמרה תודה, אני גם מקווה. עם הימים הוא הראה לה עוד ועוד פרחים מגנו, לפעמים ורד ,לפעמים חרצית, לפעמים ציפור גן עדן. ועל כל אחד מהם אמרה היא, תודה, הם מאוד יפים, אתה גנן מוכשר ! ג אמר, תודה! אך אינני גנן, יקירה, אני פשוט מאוד אוהב פרחים. אבל, היא הוסיפה , אחרי יומיים הם נבלו לי שלא כמו פרחים רגילים והפכו לעפר. מדוע זה ג ? מדוע ? ובכן פנדורה, אמר לה ג , אני מגדל אותם בשיטות משלי, ועל כן הם קמלים במהירות רבה יותר מרוב הפרחים, הם" פרחים ליומיים" ,במקרה הטוב. משקה אני את אדמתי בכלור, ומעניק להם אורך חיים קצר אך זוהר יותר . פנדורה הביטה ב ג ושאלה , וה' היא יודעת על הגן שלך , ועל הכלור ? אני חושב שכן, ענה לה ג , אני חושב שכן. הם המשיכו לדבר ולדבר ולדבר. יום אחד , פנדורה ביקשה לספר משהו לג , משהו שעליו לא דיברו עד כה. היא פתחה בפניו את תיבתה והוא אמר, אבל יקירה , זה בסדר! אני כאן, לפחות לעכשיו. ויום עבר , ופנדורה פתחה את תיבתה בשנית וג אמר, אבל יקירה , גם זה בסדר ! , אני כאן, לפחות לעכשיו. וכך עברו להם שבוע, ושבועיים ושלושה. בוקר אחד , ראתה פנדורה את ג וקראה לו לעוד שיחה קטנה. מה שלומך ג , הכל בסדר ? בסדר, ומה איתך פנדורה, הכל בסדר ? בסדר , השיבה פנדורה. אם כך, רציתי לשאול אותך , למה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר, "לפחות לעכשיו "? וג ענה, אמממממממ זה באמת חשוב עכשיו? אני כאן, לפחות לעכשיו . פנדורה התעצבנה ואמרה ,גגגגגגגגג לפעמים אתה מרתיח אותי! כן זה חשוב , ואני רוצה שתאמר לי בדיוק למה את מתכוון! עכשיו! ג היסס וענה, בסדר, אז ככה... הם שוחחו ארוכות (יותר מן הרגיל) וכעת פנדורה ידעה ב ד י ו ק למה ג התכוון בכל אותן הפעמים. היא חשבה ואמרה,אין אלו חדשות קלות לעיכול ג , אינני הולכת לשום מקום אך צריכה זמן לחשוב. ג השיב, אני מבין יקירה, כרצונך. למחרת בבוקר נפגשו השניים ופנדורה דיברה נמרצות בתגובתה על נושא ה "לפחות לעכשיו" ג ישב בשקט והקשיב והקשיב והקשיב. כעת הוא זכר את מה שאמרה לו ה', תבטח רק בעצמך. פנדורה המשיכה בדבריה וג ספג כל מה שירתה לשונה . בסיום, קם והחל ללכת, בשתיקה ,משתדל לעצור את דמעותיו, אך נכשל. וכמיטב במסורת, גם למחרת נפגשו השניים. הפעם ג דיבר מעט, ופנדורה הקשיבה. היא אמרה , לא התכוונתי לפגוע בך ג , אך ישנם דברים שאתה צריך לדעת. אני מבין, אמר ג . אז חברים? שאלה פנדורה . כן, חברים, חברים טובים, השיב ג. יופי , חתמה היא. עברו מספר שבועות (לא יותר מארבעה) ונפל דבר בממלכה— פנדורה וג כבר לא יפגשו באופן סדיר, לוח הזמנים שלהם לא יאפשר זאת. בהתאם לכך, יצטרכו להתאמץ במיוחד כדי לשמר את הקשר המוזר שלהם. השבוא הראשון גבה קורבנות משני הצדדים. פנדורה המשיכה לחשוף את תיבתה בפניו והא המשיך בדרכו " זה בסדר יקירה! " הוא אמר "אני כאן, לעכשיו" והיא נתכעסה ושפכה את חמתה עליו. הוא נעלב , היא התנצלה והיו הם שוב לחברים. יום אחד , חשף הוא את תיבתו בפניה והיא, נאלמה דום. לאחר כמה ימים, אמרה אני כאן, לא הולכת. ג זכר את היום ההוא, ידע שהיום ההוא לא יהיה כמו כל האחרים. ואכן צדק . באחד הערבים פתחה היא את תיבתה וסנטה בה את כל מה שהעז לומר לה ביום ההוא. והוא מצידו אמר בליבו, אין לי דבר לעשות מלבד לחבקה חזק עוד יותר! וכך, מצוייד בביטחון אדיר מאז פגישתם הראשונה , חזר נמרצות באוזניה, אנו חברים, לטוב ולרע, גם אם לפעמים יש רק רע והטוב הוא רק מילה. והיא החזירה, אולי זה בכלל לא שווה את זה. האם הינך סבורה כך? אני כבר לא יודעת... והוא שתק. שניהם שתקו. שקט שרר ביניהם ימים מספר. הם חדלו להפגש וחזרו להחליף מכתבים. כל הנעשה בכתב חיקה את הנעשה בעל פה . מריבות על כתמי דיו,פיוס ומריבות ,פיוס... עבר לו שבוע של התכתבויות נמרצות ושני המחנות עייפו מן הכתמת ידיהם. די!!! אינך מסוגל להבין ג , פשוט לא מסוגל להבין, אמרה פנדורה. אז תסבירי יקירה. אני מכיר בחוקיי ועל כן נוהג על פי הם. את תיבתך אני רואה באופן מסויים, באופן שלי. אני מצטער אם ההבנה שלי אינה מספקת, אך היא כל מה שיש לי לתת לך,מצטער, אמר ג. אולי אנחנו פשוט גורמים יותר מידי צער אחת לשני, אולי יהיה טוב יותר לחוד, אמרה פנדורה. לא יקירה! הפסיקי נא לברוח ממישהו שכן מבין משהו ממך לשם שינוי. אולי אתה צודק , אבל אני לא יכולה לראות דברים מסויימים כרגע. אני צריכה זמן לבדי. בסדר יקירה, קחי נא לך את כל הזמן שתרצי. תמיד תזכרי שאני כאן, אם רק תרצי. שבוע לאחר מכן, נפגשו השניים ופנדורה פתחה : אני חושבת שעדיף לנו להמשיך לחוד, אני אקח את התיבה שלי לפני שאפגע בך יותר מדי מכפי שכבר פגעתי. אולי אנו פשוט לא יכולים להמנע מלהכאיב אחד לשני. אני חושב שאת טועה . אולי לפעמים אנו מכאיבים אחד לשניה (הוא נשך את שפתו התחתונה), אך בסופו של דבר, אני יודע שהקשר הזה הוא דבר חיובי. שלום ג , תשמור על עצמך. להתראות פנדורה ,יקירה, שמרי על עצמך. ***************************************************************** מוסר השכל- הבריכה נפתחת כל יום ב05:30 שבת ב07:00 , ראשון סגור. חג שמח!

למעלה