בדיוק זה :) ואני מתאר לעצמי שזיהת את מייקל דורן :)
S Sefy New member 25/6/03 #40 הוא עושה גם את הקול שלו ? ../images/Emo12.gif יאללה! זזתי הביתה! יש לי חבילת סרטים חדשה שמחכה לי
I itstzar New member 25/6/03 #44 לא הוא לא, סתם פשוט הזכרת לי את הסדרה המצחיקה הזו איזה סרטים יש לך לראות? כל הטרק?
S Sefy New member 25/6/03 #47 ../images/Emo8.gif Trek I got last time This time it's "Cowboy Bebop" a Japanese Anime, one of the best shows!
../images/Emo8.gif Trek I got last time This time it's "Cowboy Bebop" a Japanese Anime, one of the best shows!
B Bajoran Preist New member 25/6/03 #50 ../images/Emo6.gif זה היה מוזר מאוד, כן אבל מי עם התוכנית ההיא עם ה"דברים המולאים", או משהו, שהוא הנחה... נו... ! ראיתי תוכנית אחת שלו על מנהגי קבורה בכל מיני תרבויות... מעניין, לא הזכירו את סטו-וו-קור
../images/Emo6.gif זה היה מוזר מאוד, כן אבל מי עם התוכנית ההיא עם ה"דברים המולאים", או משהו, שהוא הנחה... נו... ! ראיתי תוכנית אחת שלו על מנהגי קבורה בכל מיני תרבויות... מעניין, לא הזכירו את סטו-וו-קור
B Bajoran Preist New member 25/6/03 #52 ועוד נצל"ש נוסף עוד מישהו מזדעזע מהפרמוסת ל"המורדים" בצד???... כאילו, נראה לי שחבל על הכסף שלהם, הם מפרסמים לקהל יעד לא נכון.. (אני מקווה )
ועוד נצל"ש נוסף עוד מישהו מזדעזע מהפרמוסת ל"המורדים" בצד???... כאילו, נראה לי שחבל על הכסף שלהם, הם מפרסמים לקהל יעד לא נכון.. (אני מקווה )
B Bajoran Preist New member 25/6/03 #53 רגע, לאן היא נעלמה? ../images/Emo12.gif הברחתי את זה? או שסתם הזיתי...