Here is My "Before" Friday That way on friday you'll see I have less hair instead of more hair
S Sefy New member 25/6/03 #26 ../images/Emo3.gif Here is My "Before" Friday That way on friday you'll see I have less hair instead of more hair
../images/Emo3.gif Here is My "Before" Friday That way on friday you'll see I have less hair instead of more hair
S Sefy New member 25/6/03 #46 !Exactly! I can take a Live Picture Question is, how are you gonna prove it ?
S Sefy New member 26/6/03 #60 ../images/Emo3.gif ? You want to shave me yourself Just so you'll know i'm not bluffing, cause I can prove i'm shaved, question is, will you show us your naked Tommorow is Friday, so you can chicken out if you want
../images/Emo3.gif ? You want to shave me yourself Just so you'll know i'm not bluffing, cause I can prove i'm shaved, question is, will you show us your naked Tommorow is Friday, so you can chicken out if you want
D dankner New member 25/6/03 #34 omg ../images/Emo8.gif ידעתי שגם אתה מנתניה... אבל עם התמונה אתה בכלל נראה לי מוכר ...
D dankner New member 25/6/03 #37 לא חושב משום מה שאני מתאמץ להזכר מהיכן אתה מוכר עולה לי בראש "עדן" - יש משהו ?
S Sefy New member 25/6/03 #39 גן עדן ? ../images/Emo12.gif עוד לא מתתי, לפחות עד כמה שידוע לי אבל לא מוכר לי שום דבר עם עדן, זה אמור להיות שם של מישהו או מקום ?
גן עדן ? ../images/Emo12.gif עוד לא מתתי, לפחות עד כמה שידוע לי אבל לא מוכר לי שום דבר עם עדן, זה אמור להיות שם של מישהו או מקום ?
S Sefy New member 25/6/03 #33 למה רייקר התגלח ? ../images/Emo8.gif דיאנה הייתה ערומה באמבט איתו והיא גילחה אותו Riker: I'm as Smooth as an Android's Behind Data: May I ? (checkes Riker's Face) Data: Nope!
למה רייקר התגלח ? ../images/Emo8.gif דיאנה הייתה ערומה באמבט איתו והיא גילחה אותו Riker: I'm as Smooth as an Android's Behind Data: May I ? (checkes Riker's Face) Data: Nope!
S Sefy New member 25/6/03 #38 שמישהי תגלח אותי ? ../images/Emo12.gif יש לי עור עדין מידי, פעם האקסית שלי רצתה לנסות, נראיתי כמו פרדי קרוגר בלי צורך באיפור מיוחד לעומת זאת ג'קוזי עם חתיכה זה כבר הרבה יותר מפתה בפני עצמו
שמישהי תגלח אותי ? ../images/Emo12.gif יש לי עור עדין מידי, פעם האקסית שלי רצתה לנסות, נראיתי כמו פרדי קרוגר בלי צורך באיפור מיוחד לעומת זאת ג'קוזי עם חתיכה זה כבר הרבה יותר מפתה בפני עצמו
I itstzar New member 25/6/03 #45 ממממ, נניח ../images/Emo8.gif ד"א אתם יודעים שבנמסיס רצו לגלח לרייקר את הגב והוא לא הסכים אז עשו את זה דיגיטלית
ממממ, נניח ../images/Emo8.gif ד"א אתם יודעים שבנמסיס רצו לגלח לרייקר את הגב והוא לא הסכים אז עשו את זה דיגיטלית