שעת המוזה

מיכל31

New member
שעת המוזה

אתה יודע, בחלומי שוב הופעת ואמרת בואי אהובה נפגש בסוכת המציל בחצות הליל ואני לך ממתינה נשענת על המעקה קדימה על הגלים המתנפצים צופה, בוהה ואתה הגעת ידך החמימה עורפי מלטפת חשה איך החמימות אותי עוטפת איך הרטיבות בי שולטת הבל פיך באוזני אתה לוחש כמה אתה אוהב אותי ואני אלייך פונה מבטים מצטלבים לשונות נפגשים ואנחנו בכלל שתי זרים...

../images/Emo140.gif אחלה מוזה יש לך....

אגב, זרים הם שניים... ולא שתיים... שתיים הן זרות... אבל זה לא שינה את היופי של המילים...

קסומה

New member
ובחלומי

אנחנו נפגשים אל מול ירח מלא ואתה חובק את מותני אוחז בלחיי מלטף רכות מנגב את הדמעות ואני, מתבוננת עמוק בעינייך וחושבת לו רק הפסקתי לחלום.............. אמממממממ

קסומה

New member
ובחלומי.......

לא היה לי טישו............................

מיכל31

New member
../images/Emo23.gif

את יודעת לי אמרת את הלב לי לקחת אצלך כפקדון שמרת בריגשותיי שיחקת וביום בו נמאס לך הלכת ואני כל כך מצטערת שאני לך כלל מובנת לא משחקת ולא מואסת פשוט לא בוגדת...

המוזה הזאת....

את בעומדך מול הים ואני מתקרב אל גופך חובק את בטנך ו"אותם" וברוך מנשק לעורפך לוחש לך מילים באזנך מילים ששכחת קיומם ושיר שנכתב בשבילך נמהל לו ברחש הים ואז בסככת המציל על רצפה עירומה וקרה אויר של תשוקה שוב הציף ובנו פשטה מדורה...

שייכת

New member
המדוזה הזאת...

תוך נשיקה ארוכה ממושכת, חולצה של משי היא פושטת מעבירה יד בשיערך ומחבקת את כל כולך כך בין נשיקה ללא מילים מושכת אותך חזרה לגלים בלי גרביים בלי תחתונים רוצה להתנות איתך אהבים גל גדול מכסה את שניכם הנשיקה מתוקה ומטרפת אתכם אך הגל הביא איתו מדוזה שחשה בבטנה ולא ידעה שאתם ב "מוזה".

ואני...

בחלומי עמדת ליד החלון מסיטה לאט את הוילון, כמו חתולה משתחלת למיטתי בחום גופך עוטפת אותי. מרגיש את ידך על גבי משוטטת נוגע בך ואת רוטטת, מתכווצת עוד יותר אל תוכי יודע שמכאן את לא תלכי. מבטים מצטלבים בחשכת הלילה היא ממשיכה כאילו לא די לה, מחבקת אותי כאילו אין מחר היא התורה ואני העם הנבחר.

קסומה

New member
../images/Emo99.gif

רציתי לגעת רציתי לראות לבהות בעינייך, ורק לקוות לדעת, הנר לא יכבה, לא ידם כשניגע יחדיו בנשמת העולם וידעתי הרים וגם מורדות תחושות עלומות,לטיפות גנובות וגוף שחושק ותשוקה מתוקה וכאב כה חזק כשהפנית גבך..

למעלה