ואני אלייך נצמדת יודעת שאת נסערת מלטפת..נושקת..מלקקת.. ואת חושייך מחדדת גופי אל גופך נצמד בלהט נשאבת לתוך תשוקתך רגע ועוד רגע עובר לו בלאט כשלשוני חוקרת את תוכך וריחות של תשוקה ורוחות של אהבה וטעמים של תאווה אני ואת …
את יודעת, שבחלומי שוב הופעת ומהחתול, בכלל לא נרתעת אני בכלל מפחד ממים אבל שמח עד השמיים הרטיבות של הגשם משמיים זולגת לי כדימעה מהעיניים חי באשלייה שהתכוונת כאן אלי ובינתיים שמח, ומודה לאלוהיי חתולון
כולכם באותה המוזה... ואני ביום שישי ישבתי מול הים... עשיתי חשבון נפש... ספרתי צעדים... ניסיתי לבחור את המילים הנכונות... ובשעת צהרים חמימה... הבנתי... שהכי כייף זה להיות "סנשיין"... והעיקר זאת "האהבה שלי"....
Sunshine on my shoulders makes me happy. Sunshine in my eyes can make me cry. Sunshine on the water looks so lovely. Sunshine almost always makes me high. If I had a day that I could give you I´d give to you a day just like today. If I had a song that I could sing for you I´d sing a song to make you feel this way. Sunshine on my shoulders makes me happy. Sunshine in my eyes can make me cry. Sunshine on the water looks so lovely. Sunshine almost always makes me high. If I had a tale that I could tell you I´d tell a tale sure to make you smile. If I had a wish that I could wish for you I´d make a wish to sunshine all the while. Sunshine almost the time makes me high Sunshine almost always ...
את תמשיכי לחייך, ולספור צעדים הקפה כבר מוכן, עולים האדים... קפה עם בוץ, קפה של אחה"צ עולה ניחוחו, כמו בבית מרחץ סופרת צעדים על חול חוף הים השמש יודקת, כייף לך, אני קיים חתולון
מילים יפות לאויר נזרקות אתה מנסה להעביר לי תחושות לא רוצה מילים רוצה מעשים אני כועסת ובאותה נשימה את התנהגותך בוחנת ידך בהיסוס אל לחיי מושטת נוגעת לא נוגעת אני כולי רוטטת אתה מסיט קצוות שיער שבעיניי נוגעת שפתייך מנשקות בעדינות משוועת ואני נצמדת אלייך כאילו מעולם לא היית שלי נענית לך בכל תשוקתי ונשמתי...