שעת המוזה

שיר טל35

New member
מממממממ.........../images/Emo25.gif

חירמנתם פה את כל הפורום.....

נשית~37

New member
מוזה למיני סלט חסה....לשייכת |מאוהב

ואני אלייך נצמדת יודעת שאת נסערת מלטפת..נושקת..מלקקת.. ואת חושייך מחדדת גופי אל גופך נצמד בלהט נשאבת לתוך תשוקתך רגע ועוד רגע עובר לו בלאט כשלשוני חוקרת את תוכך וריחות של תשוקה ורוחות של אהבה וטעמים של תאווה אני ואת …

שייכת

New member
קיייייייייייייייייייייייייייייייימת

בואי מהרררררררררררררררר זה בדיוק המסר ששלחת לי בשבת!!!! את שמה לב?! נשיייייייייייייייייייייית אין כמוך!!!!
שלא יגמר לעולם... LOVE U שייכת.

עדילוש

New member
המוזה הזו.....

זה משהו שאכלתם? עישנתם? שתיתם????? נולדים עם זה? ניתן לרכוש, להשכיר? אולי בארטר.. השפעה של סביבה , תורשה, עניין גנטי.... איפה השגתם?

חתולון*

New member
ועכשיו אני אעשה פוזה??? מיכל

את יודעת, שבחלומי שוב הופעת ומהחתול, בכלל לא נרתעת אני בכלל מפחד ממים אבל שמח עד השמיים הרטיבות של הגשם משמיים זולגת לי כדימעה מהעיניים חי באשלייה שהתכוונת כאן אלי ובינתיים שמח, ומודה לאלוהיי חתולון

יופי של שירשור../images/Emo140.gif

כולכם באותה המוזה... ואני ביום שישי ישבתי מול הים... עשיתי חשבון נפש... ספרתי צעדים... ניסיתי לבחור את המילים הנכונות... ובשעת צהרים חמימה... הבנתי... שהכי כייף זה להיות "סנשיין"... והעיקר זאת "האהבה שלי"....

במיוחד בשבילך...

<נעים מאד אני פנטום...> קרן שמש/ג´ון דנוור
Sunshine on my shoulders makes me happy. Sunshine in my eyes can make me cry. Sunshine on the water looks so lovely. Sunshine almost always makes me high. If I had a day that I could give you I´d give to you a day just like today. If I had a song that I could sing for you I´d sing a song to make you feel this way. Sunshine on my shoulders makes me happy. Sunshine in my eyes can make me cry. Sunshine on the water looks so lovely. Sunshine almost always makes me high. If I had a tale that I could tell you I´d tell a tale sure to make you smile. If I had a wish that I could wish for you I´d make a wish to sunshine all the while. Sunshine almost the time makes me high Sunshine almost always ...​

חתולון*

New member
חייכנית

את תמשיכי לחייך, ולספור צעדים הקפה כבר מוכן, עולים האדים... קפה עם בוץ, קפה של אחה"צ עולה ניחוחו, כמו בבית מרחץ סופרת צעדים על חול חוף הים השמש יודקת, כייף לך, אני קיים חתולון

מיכל31

New member
../images/Emo39.gif

מילים יפות לאויר נזרקות אתה מנסה להעביר לי תחושות לא רוצה מילים רוצה מעשים אני כועסת ובאותה נשימה את התנהגותך בוחנת ידך בהיסוס אל לחיי מושטת נוגעת לא נוגעת אני כולי רוטטת אתה מסיט קצוות שיער שבעיניי נוגעת שפתייך מנשקות בעדינות משוועת ואני נצמדת אלייך כאילו מעולם לא היית שלי נענית לך בכל תשוקתי ונשמתי...

למעלה