שער היסודות 9

nubis

New member
שער היסודות 9

שער היסודות - 9 (אדמה2) המכשול המאתגר ביותר בדרך לאישיות המאגית אינו נמצא במרחב הנקי של המדיטציה או באווירה האנרגטית של טקס כל שהוא, אלא במישור הפיזי, במציאות היום יומית, הלפעמים אפורה ומשעממת. המשעול במסע אל האישיות המאגית מורכב משני מישורים מקבילים – המישור הפנימי והמישור החיצוני, כאשר אחרי כל צעד במישור הפנימי מגיע צעד מקביל במישור החיצוני. כלומר, אחרי כל תובנה פנימית, המגיעה מעבודה מדיטטיבית, מגיעה העבודה של שינוי במישור הפיזי. זה אולי נשמע פשוט - אך השינוי החיצוני בהכרח מתבטא בשינוי דפוסי התנהגות, כלומר בשינוי של ההגדרה העצמית של מי אני. כאן משחקת האינרציה התכונה של ,יסוד האדמה' - היכולת לשמור על צורה קבועה ולהתנגד לשינויים בגדול! לא משנה מה אתם חושבים על עצמכם האישיות תתנגד לשינוי הדברים שהיו עד עכשיו חלק ממהגדרה של מי אני, לשינוי בדפוסי התנהגות ישנים ואפילו לשינוי החברים שלכם. להוסיף לקושי (אלה אם אתם בסביבה תומכת בצורה יוצאת מהכלל) החברים, ההורים וכול מי שמסביבכם יתנגד לשינוי שאתם עוברים כיוון שזה משפיע גם עליהם. בשביל ליצור שינויים ב,יסוד האדמה' צריך סבלנות המון סבלנות והתמדה המון התמדה שניהם תכונות אשר מתפתחות רק כאשר עוסקים בהם בצורה אקטיבית. נדרשת התמדה בתרגול והתמדה בהחצנת התובנות אל ,יסוד האדמה', אחרת אין לתרגול הפנימי שום משמעות. נדרשת סבלנות כיוון שהתהליך האלכימי אורך שנים רבות ולפעמים יצירת שינויים במישור הפיזי הדורשים השקעה עצומה כגון מעבר דירה או רכישת מקצוע - הם הצעד הנוכחי. אין התקדמות בדרך המאגית ללא הצעדים הנדרשים במישור הפיזי וכיוון שאנשים רבים נוטים להתרכז במישור הרוחני וברכישת מידע חסר ערך רב ממקורות רבים (מלבד לאגו הנפוח של המאג) ישנם מעט מאגים בעולם. כול עוד המאג אינו מסוגל להשקיע את האנרגיה הדרושה בלקום בבוקר ולהיות ער לעולם סביבו תוך כדאי קיום חיים יום יומיים רגילים הוא לעולם לא יצליח ליצור שינוי משמעותי על ידי כישוף. המסע: • לפני התחלת המסע הכנס את עצמך למצב של נשימות מחזוריות על ידי תרגול מודע במשך כמה דקות. קחו אבן שאיתה אתם מרגישים בנוח והתבוננו בה דקה או שתיים לפני המדיטציה ודקה או שתיים אחרי המדיטציה. כמקודם, ערכו את המסע אל הלשכה: "אחרי שסיימת לזמן את ארבעת השערים אתה שם לב שלרגלך ריצפה לבנה וגבוהה כשמעליך שמיים לבנים זוהרים. אתה פונה לכוון צפון אל שער האדמה, צועד דרכו ומוצא את עצמך בתוך מערה ענקית, יושב על אבן גדולה. (10 נשימות עמוקות ואיטיות) במרחק של מטר וחצי ממך עומד לו גנום ומביט בך, התבונן בו כמה זמן שתוכל או עד שתחלוף חצי שעה וחזור אל הלשיכה" התרגול הוא לשבועיים הקרובים עד ה 21 לנובמבר בברכה, אלמוג

jbu

New member
גנום=גמד, ננס ?

איך אבן קוורץ? או קריסטל אחר?

nubis

New member
clerification

About the Gnome,Yes The stone is just a regilar stone blesses almog

Cold As Death

New member
|חתול+שאלה

שלום! אני חדשה-ישנה פה ויש לי שאלונת בקשר לקורס-שערי היסודות. הבנתי שאתם הולכים לפי תאריכים... הבעיה היא שאני רוצה להתחילא ת הקורס מהתחלה...אבל לא מוצאת את שער היסודות 1. האם אני יכולה להתחיל מהתחלה בלי קשר לתאריכים היום? מישהו יכול לתת לי קישור לכל ההודעות על הקורס?
-אני מחפשת מורה רוחני...מישהו שידריך אותי עם המאגיה כי זה נושא שקצת קשה לי להסתדר איתו לבד...אני מאוד צריכה עזרה. מי שבאמת מעוניין לעזור לי...כי אני מאוד רצינית בנושא... בבקשה שיפנה אלי לאייסיקיו או ישאיר פה הודעה. זה חשוב לי מאוד...

jbu

New member
הבחור בניו יורק

הוא לא נכנס כול דקה לפה אז תנסי להיות סבלנית. בקשר לקורס, יש כאלו שהתחילו מאוחר ונראה לי שהוא יסגים למרות שזה בטח לא נוח ומבלבל, הוא יחזיר לך תשובה שהוא יכנס (כנראה בשעות מצחיקות) חכי יום יומים..

jbu

New member
../images/Emo9.gif הצעתי את השם אלמוג

הם אמרו שזה של ערסים. נ.ב אהבתי את המק

Cold As Death

New member
חחח....כן, זה באמת יפה ../images/Emo13.gif

ואני לא מבינה מה הבעיה בשם אלמוג.. לדעתי זה שם מאוד יפה. מה דעתך על שחר? או אופק?

nubis

New member
בקשר לקורס

הקורס פתוח למצתרפים חדשים ללא קשר לתאריך או השיעור הנוכחי שאני מפרסם כלומר את מוזמנת
. מצורף להודעה המבוא, השיעור הראשון והשני. בכול מקרה ספרי לי קצת על עצמך..גיל,תחביבים ומה הביא אותך אל המאגיה. בהצלחה, אלמוג

Cold As Death

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אני אולגה בת 12....כן אני יודעת שזה גיל צעיר מאוד למאגיה ומיסטיקה בכלל... אבל ככה זה. תחביבים-לצייר לשמוע מוסיקה-בעיקר פאוור מטאל רוק ישראלי ומטאל גוטי אני לא בדיוק יודעת מה הביא אותי למאגיה...זה תמיד משך אותי לכיוון הזה. תמיד ידעתי שאני שונה מאחרים...שאני יותר בוגרת ושונה מנטלית ונפשית. לפני שנה בערך התחלתי עם מידיטציות אבל הפסקתי עם זה כי לא הלך לי... ואני רוצה להתחיל שוב...אבל בצורה הרבה יותר רצינית...

למעלה