שער החושים 4

nubis

New member
שער החושים 4

שער החושים 4 העצמי הפנימי – הקול הפנימי – המהות שלכם שנושאת את הידע הפנימי על היעוד שלכם. אחרי 3 שבועות של תרגול האנרגיות במערה התייצבו המארגים האנרגטים שלכם התייצבתם אל מול הקריסטל ברמה מספקת ואתם מוכנים לתעל את האנרגיות למודעות היום יומית. לפני הכול אני רוצה לחזור להסכם בין המודע לתת מודע הסכם שעיקרו היא ההבנה שיש את המציאות הפיזית שבה המודע הוא המוביל ודרכו מתבצעת פעילות יום יומית , התת מודע הוא המאגר של זיכרון ועיבוד מידע שממנו ניתן לדלות משאבים על ידי טכניקות כגון מדיטציה. ההסכם מתבטא בכך שבין המודע לתת מודע חוצצת חומה טבעית ובחומה דלת אותה רק אתם יכולים לפתוח ולסגור. עוד דברים חשובים הם החלל שלפני החומה הוא ריק אשר בו ניתן לעבור טיהור אנרגטי על מנת שלא יהיו תופעות לוואי שאתם סוחבים אל התת מודע מעולם היום יום. על הדלת לפעמים מופקד שומר או שומרת מטעם העצמי הפנימי שלכם שאפשר ורצוי לדבר איתם. * ליהלום שבלב יש הרבה שימושים הראשון מבניהם הוא לשמש בטריה אנרגטית . תרגיל: כמו התרגיל הקודם, אתם יכולים לתזמן את הנשימות לפי הצורך כלומר אם אתם מרגישים בנוח תנועו הלאה, אם אתם מרגישים יותר מדי עוצמה תעצרו ותנשמו עד שתחושו בנוח. במערה של הקריסטל חפשו בצד יש גרם מדרגות לולייני שמוביל למעלה עם כוון השעון ולמטה נגד כוון השעון. עלו למעלה ותעמדו מול הקריסטל במשך כמה דקות אח"כ רדו בחזרה לקריסטל הלב (מערת הכניסה). ביום למחרת נסו את הקומה מתחת ואח"כ חיזרו לקריסטל הלב. כל יום נסו קומה אחרת אך אל תעלו מעבר לקומה העליונה ואם אתם נתקלים במשהו חריג, צפו בו אך אל תעזבו את מתחם הקריסטל. כשאתם בחזרה במערת הכניסה, התרכזו ביהלום שבחזה שלכם ותכוונו את הרצון לטעינה אנרגטית של היהלום על ידי הקריסטל. הרעיון שאתם רוצים להטמיע הוא שבכל זמן שתבחרו תוכלו להשתמש באנרגיה מהקריסטל במודעות הרגילה. אח"כ חיזרו לגוף וליפני שאתם מסיימים תחושו את היהלום פועם מאנרגיה. *בזמנים שונים ביום תפעילו את היהלום ונסו להשתמש בו לדברים כמו רייקי, הילינג, העלאת האנרגיה האישית. הרעיון הוא להרגיל את המודעות להשתמש באנרגיה הזו בנוחות לפי הרצון. בברכה אלמוג

איך לעזאזל אני משתמש באנרגיה הזאת?

לא למדתי רייקי ולא הילינג. מה אני אמור לנסות לעשות?

jbu

New member
אתה מכשף תחשוב על משהוא

אתה מכשף תחשוב על משהוא אחרי הכול יש ירח מלא (בגלל הבגרויות אין לי מה לעשות עם זה) מקסימום תעשה כדור אנרגיה, אני בדר"כ שולך אנרגיה למכשרים אלקטרונים עם מגעים רופפים כדי שיפעלו, זה החלטה שלך.

למעלה