שער החושים 2

nubis

New member
שער החושים 2

שלום, כמו שכבר נוכחתם ישנם כמה דברים משותפים למסע אל מערת הקריסטל. - ההטענה האנרגטית מהקריסטל - מניעה זמנית מלהיכנס - דחייה או תחושת ריקון אנרגטית בנוכחות הקריסטל (בזמן הלבנה החסרה). כרגע השוני הוא לא גדול אך אני מצפה שהוא יגדל ככול שהקורס יתקדם. Jbu – נופל למערה כמו בעליזה בארץ הפלאות, בנוסף המערה מתפצלת לשלושה חלקים. כוח המשיכה מהווה את הגורם המוביל לכן המלצתי היא לכוון את המודעות למשקל ולכוחות המשיכה. Swicca – החומה מנופצת, הדלת שלמה – כתוצאה מניפוץ החומה צריך לנהוג במשנה זהירות ולהקשיב לאזהרות של השומרים (בהמשך נבנה את החומה מחדש). Undervision - הקריסטל טעון במיוחד אולם האנרגיה תתאזן עם הזמן וכן המערכת האנרגטית , בנוסף הייתה איזה שהיא ירידה מהשביל (האופנוע, הבקתה) ופעולה נבונה כשחזר לפיזי . BlaCk magiCat – הקריסטל הזרים אנרגיות של יצירתיות, הייתה רגישות רבה ללבנה החסרה, כלומר חיבור טבעי לכוח של הלבנה. Tatu4Taty - מאחורי הקריסטל מקור אור כחול בוהק, החוש המוביל הוא חוש הראיה ולכן המודעות לפרטים הקטנים חשובה במיוחד. The King in Yellow – צריך לעבוד יותר על מנת לפרוק אנרגיה מהקריסטל. עדיין לא שרשרו הודעה: Leecooper69 LittleGothicChild חביב הקסם שער החושים 2 סמלים: הריק – לימבו – החלל שבין העולמות. החומה – החיץ הטבעי שקים אצל האדם בין המודע לתת –מודע. סמים פסיכודלים מבטלים באופן זמני את החומה על ידי הפרה של האיזון הכימי במוח, האדם מוטל למישור האסטרלי במצב של חוסר שליטה כמו אדם שניזרק ללב ים בסופת רעמים. * חשוב לזכור – אם משהו מונע או מזהיר אתכם מלעבור את החומה כנראה יש סיבה טוב! הדלת – הדלת היא הנקודה הנכונה לחצות את החומה, היא פתח קטן ונישלט על ידיכם. ניתן לפתוח ולסגור אותה ואם יש צורך בנקודה זו ניתן גם להעמיד שומר (כרגע לא רלוונטי) . המערה – המערה היא סמל קוסמי לרחם, היא בתוך האדמה ולכן מוגנת מבחוץ ומשמרת את מה שיש בפנים, בנוסף מקום המגורים העתיק ביותר של האדם הייתה מערה ולכן מקנה תחושה של בטחון. הקריסטל - המכשיר האסטרו-מנטלי שמיצר את ה PE כללית הסמלים -הם מפתחות להפעלת מערכת מורכבת שמטרתה היא לרתום את ה PE לשימוש, מערכת זו כוללת בקרה (חומה - דלת), מיקום (מערה) ומנוע (קריסטל). מושגים: יכולות פסיכו-מנטליות – יכולות כגון תלפתיה, ידיעה מוקדמת פסיכוקינזיס וכו.. פסיכו – הנפש - האישיות / האני של האדם. מנטל – התפיסה הבלתי אמצעית של העולם (בלי תווך של המחשבה או הדמיון). כמו שכבר הזכרתי בשיעור הקודם גנרטור צורך דלק אותו הוא ממיר לחשמל בעזרתו ניתן להפעיל מכשירים חשמליים. באותו אופן הקריסטל צורך דלק וממיר אותו ל PE (האנרגיה הדרושה ליכולות פסיכו-מנטליות) , דלק זה הוא רגשות. משום שרגשות הם בעלי יכולת לאגור בתוכם אנרגיה עצומה (כמו דלקים פחממנים) , לשפוך אותם לקריסטל יהיה כמו לשפוך דלק למדורה בוערת (מסוכן, ולטווח ארוך לא אפקטיבי) . לכן נדרשת עבודת הכנה מסוימת ובשיעור זה העבודה נמשכת. העיקרון מאחורי יכולות פסיכו-מנטליות הוא שיש דרך שונה לתפוס את העולם מלבד פיזית ושכלית (זה כיסא זה אבא זה צליל) , כלומר להרים כפית (על ידי פסיכוקינזיס) או לקרוא מחשבות זה לא כמו להושיט את היד ולהרים כפית או לקרוא ספר, נידרש סוג אחר של תחושות וסוג אחר של תפיסה. התרגיל השבוע כמו התרגיל הקודם עם תוספת קטנה. אחרי שעברתם את החומה (לזכור להתעכב לידה) ואת הדלת הגעתם לקריסטל. עכשיו חפשו את המרחק הנוח ביותר (פיזית ומנטלית) מהקריסטל מרחק זה היא "הנקודה הנכונה", נשמו 25 נשימות ואחריהם התחילו לנוע אחורה וקדימה תוך כדאי קשר מתמיד עם הקריסטל ונסו להבחין בשינוי צבע, בתדירות ההבהוב או הזמזום וכו... אין נכון או לא נכון כל אחד ישתמש בחוש שונה ובצורה שונה . אחרי כמה דקות של משחקי מרחק, חיזרו לנקודה הנכונה הושיטו ידיים קדימה (גם אם אתם קרובים – הימנעו ממגע) ורכזו את המודעות אל הקריסטל דרך מרכזי כפות הידיים. הסיום כמו בתרגיל הקודם. רשמו את חוויותיכם וסכמו ביום החמישי. בברכה אלמוג

Yev

New member
זה הסיבה שלא הבנתי את הנמשל

עם הקריסטל הוא גנרטור, שאוגר בתוכו אנרגיית PE אז זה אמור להיות טוב? כאילו שכן יש אנרגיה לפעולות שדרושות PE? ומה הבעיה שאותה אנרגיה תזרום לאזור התת מודע שלי? וחוץ מזה הרי התת מודע מכיל את כל הרגשות המודחקים? ואם הגרנרטור אוגר אנרגיית ה PE זאת אומרת שהתהליך עובד נכון אצלי, שהרגשות מומרים אצלי לאנרגיה זמינה? אז מה הבעיה שאני אחשף לאנרגיה הזאת בתת מודע. מקווה שלא סבכתי אותך...

nubis

New member
קודם כל תנשום : - )

הקריסטל ממיר אנרגיה רגשית לPE ואוגר אותה עד לשימוש. הבעיה היא ברגע שהופכים את האנרגיה לזמינה למודע כלומר מעבירים אותה לאותו חלק באישיות שמתפקד בעולם החיצון ל "אני". צריך זמן להתרגל, צריך לתת זמן למערכת להתפתח. בברכה אלמוג

jbu

New member
לא היבנתי את הסוף

"ורכזו את המודעות אל הקריסטל דרך מרכזי כפות הידיים" אתה רוצה שאני ישאב אנרגיות דרך ההורות שלי?

nubis

New member
הכוונה היא

פשוט לראות מה יקרה : - ). להשאיר את הראש פתוח, זאת תיקשורת דו כיוונית בינכם לבין הקריסטל. בברכה אלמוג

כמה שאלות

מה זה בדיוק pe ? וכן, האם יש לכל אחד "כשרונות" מסויימים כגון פסיכוקינזיס אבל טלפתיה היא מעבר ליכולתו? או שאפשר לפתח את הכל? תודה THE ONE HOW SPIES AND FLYS AWAY, WINS TO SPY ANOTHER DAY

nubis

New member
כמו כל כשרון

כשרונות כגון טלפתיה, טלקינזיס וכו לא שונים מכל כשרון אחר. אני למשל חסר כשרון שרטוט לחלוטין, עד כדאי כך שאני לא יכול לשרטט אפילו קו ישר שלא לדבר על ליצור תחושת עומק. אני יכול ללמוד טכניקות אבל גם אחרי אימון רב אני לא אהיה מוצלח במיוחד. יש אנשים שיש להם כשרון לטלקינסיס אבל הם אמפתים כמו בלטה ויש אנשים שהם כ"כ אמפטים שהמחשבה על חפץ דומם מעורר תסכול. לכן לדעתי הקו המנחה צריך להיות הכשרונות הטיבעיים , זה הרבה יותר בריא לנפש לפתח את היתרונות מאשר לנסות לחפות על חסרונות. בקשר ל PE, זה מושג "צף" כלומר ה PE שידרש לך יהיה שונה מה PE שידרש למישהו אחר. ה PE הוא תבשיל אלכימי של אנרגיות ממישורים שוניםח התואמים את אישיותו היחודית של כל אינדיווידואל. בברכה אלמוג

למעלה