שערורייה בבר-אילן!

אני חושש שאתה מבצע פשע מוסרי לכאורה

אם מאמין אתה באמת ובתמים כי הרופא והנהג שאחזו במחבל והרחיקו את האנשים הם פושעים לכאורה הרי שעלייך לפעול במלוא מרצך להעלאת הנושא לדיון הציבורי. אני מאמין כי אם לא תעשה כך תבצע פשע מוסרי לכאורה שכן אי חשיפת האמת בפני ציבור השוטים הגדול כמוהה שמניעת מזון מפיו של עולל בן יומו. ממליץ אני לך להיעזר לשם כך בבמה הניתנת לך בתוכניות אירוח רדיופוניות שונות, במדורי קוראים כותבים מעיתון פילוני ועד הארץ וכמובן תוכל להקים אתר אינטרנט מקיף בנושא בסיועו האדיב של אשף האינטרנט אהרן. (ממשיך בנימוס יוצא דופן)

טוען רב

New member
כפי שאמרתי,

תנאי הבסיס שלי לגיוס תמיכה בציבור הרחב הוא גיוס תמיכה בפורום. זה לא התרחש, ועל כן הצעתך נבובה, לעת עתה לפחות. ד"א, אתה מסכים לקביעותיי בנושא?

פלסטיק

New member
תנאי בסיס לדווח ופעולה בנוגע לפשע

"לכאורה" איננה גיוס תמיכה בפורום כלשהו. אם אתה חושב שהיה כאן פשע ואתה לא פועל למניעת הפשע אתה עצמך פושע, אין לך יכולת להסתתר תחת הטיעון של "לא גייסתי תמיכה בפורום שינוי". אי לכך לשיטתך (ולא לשיטתי) אתה אשם ברצח של הזקנה הבאה אם יקרה מקרה דומה. מדוע אתה לא פועל כדי להציל ולא להיות אשם ברצח זקנים (או ילדים)? אולי כי כמו שאתה מוכן להלחם באומץ בשטחים ובלבנון עד טיפת דמי האחרונה אתה מוכן להלחם בנחישות באותם חובש ונהג עד בזבוז האגורה האחרונה מרכושי?

טוען רב

New member
לא

כידוע, המשטרה החליטה שהם גיבורים, ועל כן אין כל בסיס לפעילות בנושא. כידוע, בניגוד לחוגים מסויימים, אני מכבד את החוק. אתה צודק, סביר לנהיח שאכן ההתנהגות בפרשה לא תמנע, או אף תעודד, התנהגות מופקרת בפיגועים עתידיים ותביא לקורבנות רבים. אבל באותה המידה, גם אי עשיית הטרנספר מביאה עלינו מאות קורבנות מיותרים מידי שנה בשנה. מה אני יכול לעשות, מעבר לזעקה?

למעלה