אבל האמת לאמיתה היא שעדיין לא שמעתי את האלבום, אז באמת אי אפשר לדעת. כמובן שאצל מבקרים זה תמיד שחור ולבן. אבל כמו שבבכורה ברדיו היו כמה דברים שגרמו לי לעקם את האף, אני יכול טיפה להבין מאיפה מגיעה הביקורת הזאת. נשמע ונראה...
אז כתב. ושאמרו על שב"ק דברים הפוכים, זה שינה למישהו? כשכתבו שכנען 2000 הוא הטוב ביותר (ובצדק לדעתי), אנשים רצו לחנויות? שבאתר הזה עשו מנינט טייב זמרת המילניום הבא, זה עשה אותה לזמרת או לכוכבת? אז כתבו, שיכתבו. זה לא כייף גדול לקרוא דברים כאלו, אבל זה מזכיר לנו כמה אנחנו אוהבים את השב"ק ושכל השאר עדיין לא מבינים
אם תסתכל מה היא עשתה ב 5 השנים האחרונות תראה תוכניות טלויזיה, קולנוע, פרסומות, קרחת, פוני, השלמת שיער, רן דנקנר, יהודה לוי. אה, כן - היה גם איזה דיסק כושל באמצע.
שיראו הרבה אנשים מרוצים הכתב יצא סתם מתוסכל וגם אני לא שמעתי עד את הכל, מה ששמעתי אני מאד אוהבת, וחייבים להתחיל להתיחס למוזיקה כמו מוזיקה ולא פעם היה יותר טוב, נמאס
צריך להחליף את הכתבים והשדרנים ולהכניס אנשים בלי דעות קדומות ולדאוג שלכל ז'אנר של מוזיקה יכתוב עליו האדם המתאים ולא שיהיה כתב לענייני מוזיקה שאוהב רק מוזיקת זבל
מה שזבל בעיניך הוא לא זבל בשביל אחר. אין דבר כזה אדם בלי דעות קדומות, אנחנו בני אדם ולא מכונות. שום דבר לא יפסיק את המוזיקה, שום דבר לא יעצור את המוזיקה. המוזיקה היא האוכל של הנשמה, בלעדיה הנשמה מתה. נ.ב. אני מת עלייך אח שלי, אבל "לשרוף את כולם" ו"להחליף את העם" זה ממש לא לעניין.
לאט אמרתי לרוף תעם אין לי בעיה עם העם שלנו הוא אחלה של עם ולא הייתי רוצה להחליף אותו או לשרוף אותו בקשר לביטוי לשרוף אני משתמשד בו די הרבה בקשר לכל דבר גם על עצמי אני אומר לפעמים שצריך לשרוף אותי ובקשר לשורה הראשונה זה נכון מה שאתה אומר אני רואה את זה עם החבר'ה שלי אף אחד שם לא אוהב שבק ויש שניים שלוש שכן אוהבים אבל הם לא בראש של הופעות ואם כבר העלתי את זה אז יש לי בקשה קצת מוזרה אם יש מישו\מישהיא שבא להם לאמץ אותי למופע אני אשמח הייתי במופע בביתן 1לבד וזה היה די מבאס אז אם יש מישו שמוכן לאסוף אותי אל חיקו תודה רבה אוהב אותך גם אח שלו