שערוריה2!!!

קיבלתי היום בבוקר את האלבום החדש

אהלן אהלן חברים. אחרי 8 שנים של ציפייה קיבלתי היום בבוקר את האלבום החדש (אני משדר ברדיו). שמעו- זה לא כנען 2000 ובגלל שאתה מבין שהחבר'ה האלו כבר מבוגרים ואפילו אני התבגרתי עם השנים אז טיפה קשה לך להתמודד עם זה. אבל האמת היא- שבהאזנה שניה ושלישית (והיו עוד כאלו ויהיו לאורך הלילה !) אתה מבין שזה בדיוק מה שאתה רוצה ומה שאתה מחפש מהם. בשורה התחתונה אלבום ממש ממש טוב יש איזה שיר או שתיים שהייתי יכול לוותר עליהם. אני עומד עדיין מאחורי מה שאמרתי עוד בפעם הראשונה ששמעתי את "כמו ציפור" בהופעה ברעננה- השיר הזה מבחינתי הוא הנופל וקם החדש, פשוט שיר מדהים עם טקסט אדיר. מומלץ בטירוף ! ויאללה שיהיה כבר 4 בחודש ! ! !

רק שבק

New member
אין ספק

כ מו ציפור זה שיר מצוין, אחד הטובים ללא ספק, זה אכן הנופל וקם החדש אך אני תמיד העדפתי את "אין כבוד" בכנען 2000. וככזה, אני סוגד ל: "מלחמה בשידור חי".

ToPII

New member
עוד לא יצא לי לשמוע את כל האלבום אבל מכמה

אבל מכמה שירים ששמעתי אהבתי מאד את "אני מי שאני"

SHMEKadam

New member
תזרוק עצם...

תכתוב רשימת שירים לפחות, למה ייקח זמן עד שאני ייראה את הדיסק...

shaylev69

New member
רשימת השירים לפי סדר

הרצל אמר כמו ציפור מה שהיה היה הקדמה לג'ונגל יש שם ג'ונגל בחוץ בום קרנבל מבט אחד מלחמה בשידור חי אני מי שאני אל תקראו לזה קאמבק כסף הקצב הוא המסר ראפר ולסיום גרמניה האחרת

חצי מילה על חלק מהשירים !

כמו ציפור זה הפייבוריט שלי הבנתם את זה כבר... מלחמה שידור ישיר- מגניב לאללה וייבס טוב מסר חזק. מבט אחד- וייבס של רגאיי עושה הרבה כיף כסף - מצחיק לאללה! ראפר- מגניב מגניב מגניב אחלה פלואו במיוחד של פישי ... בקיצור- מומלץ בחום !

fieldy snuts

New member
לא כזאת שערוריה....

בתכל'ס של התכל'ס, "אני מי שאני" "מה שהיה היה" ו"לעוף כמו ציפור" הם שירים שהייתי שולח להפקה מחדש, בעיקר בגלל שכשאני שומע אותם עוברת לי מחשבה מטרידה... אני אחלוק איתכם אותה, "מה היה קורה אם רע מוכיח היא מפיק את שלושת השירים הנ"ל? " והתשובה שעצמי עונה לי, היא "חושרמוטה לפנים!!!!" אל תבינו לא נכון, לא מדבר על הליריקה שבכל האלבום היא לתוך פרצוף שלכם, (גם בשירים שלחלק מכם נראים שטותיים, מנקודת מבטי על החיים הם נכונים (מישהו אמר כסף?) השירים האדירים מבחינתי באלבום, הכל חוץ מהשלשייה שציינתי, שהם לא רעים, אבל היה יאה אם לפחות את הסימפולים היו מורידים בחצי. השורה התחתונה שלי. "יש לי עיגול על הכתף בתוכו יש פאקינג שבע, מאז שנת 2000 עד 2007 שאלתי שאלה, 2008 כאן סוף סוף הגיעה התשובה, על מכונה של מקצבים, חרוזים, משומנת, בלי כיסים לשטרות ולשקלים, אם אהבה לחיים" קיצר אני קוטע את עצמי כי הנקודה ברורה... רוצו לחנויות... =)

למעלה