שערוריה

למעלה

New member
שערוריה

צמודה עלי מצלמה והיות והחוק מחייב שוטר לשאת נשק אני לא מבין את ההפקרות הזו קצין במשמר הגבול חונה את הגיפ שלו והוא יושב שותה קפה עם שוטר קהילתי והנשק שלו מסוג M16 זרוק באוטו חסר שיעבור ילד פושע מחבל יקח את זה ויתחיל להשתולל? אם זו משטרת ישראל צריך לקצץ להם וכמו שאמר אריק שרון תתחילו להפעיל את הראש זו לא צורת התנהגות ובטח לא של קצין שיוצא להפסקת קפה עם שוטר קהילתי.. להפקיר נשק בתוך גיפ? שלא לדבר שנשק מחזיקים רחוק מהמחסנית ופה המחסנית בתוך הנשק.. ליצנים כאלו הורסים למשטרה את הסטיגמה מפקד מג"ב דוד צור לידעתך יש לך שוטרים ליצנים!

Elicoz18

New member
בטחון שדה נא למחוק את ההודעה

ולהעביר את הפרטים של המשתמש לגורמים הנכונים.

למעלה

New member
מה ביטחון שדה בזה?

הפקרות של קצין זה ביטחון שדה? שיטת החיפוי עובדת גם פה בתפוז? מתנדב/ שוטר מחפה על קצין? חשבתי שרק במח"ש זה עובד שרק שם מחפים אחד על השני אין פה לא ביטחון שדה ולא כלום - הגיפ לא עומד שם וזה תמונה מלפני כמה ימים כך שאין כאן שום ביטחון ושום שדה ואולי כדאי שמישהו מהקודקודים במשמר הגבול יראה את זה ויבינו שיש שם ליצנים

Elicoz18

New member
הליצן פה זה אתה

אין לפרסם דברים כאלה בפורמים, ואסור לך בתור אזרח לצלם ניידות משטרה שלא לדבר על פירסומן עם מספר בפורמים באינטרנט. אם היה לך שכל ואני מניח שלא, היית דואג שיטפלו באותו שוטר שהזניח את נשקו. אבל במקום זה, באת לפה תוך הפרת חוקים, וצועק על אחרים. אז קודם תבדוק את עצמך. ובכלל, אם 'ראית' את הנ"ל יושב שותה קפה, למה לא להעיר את תשומת ליבו? חושב זה מיותר? - ובכן מה שאתה בחרת לעשות לנכון הינה עבירה, ואני מאוד מקווה שתשלם עליה.

למעלה

New member
אסור לצלם ניידות? חוק חדש?

כמה פעמים ראיתי תמונות גם בעיתונים גם באתרי אינטרנט של ניידות שחונים באדום-לבן ועוברים על כל מיני חוקים עם מספר מלא אז איזה מין חוק אתה ממציא לי כעת? שום חוק אין אל תמציא חוקים ואל תבלבל לי את המוח עם חוקים שאתה שולף מהגרב. למה שאני ילך להסב את תשומת ליבו? אני שוטר? אני מתנדב? למה שקצין יסתכל לכיון שלי בכלל? עוד הייתי חוטף על הכשלת שוטר או אני לא יודע מה. אני משתדל משוטרים בכלל וממג"בניקים בפרט לשמור מרחק

Lt ResheF 55

New member
אלי אתה טועה

אין פה שום עבירה על ב"ש, כמו שגם בעיתונים מפרסמים ניידות משטרה מבלי לצנזר מספר רישוי גם כן הצנזורה לא קיימת... זה לא רכב של בילוש או משהו כזה זה רכב משטרתי עם מספר אדום סה"כ ניידת סיור, תפוז לא יעשו לו כלום ולא יעבירו שום פרט לשום גורם, הוא לא ביצע שום עבירה. הפעם הפאשלה הגדולה פה היא של אותו שוטר מג"ב ואין צורך לרחם עליו

אני משתדל שלא להגיב אך הפעם זה זועק

ב"ה שלום לכולם, אני משתדל שלא להגיב בפורום הזה מטעמים כאלו ואחרים, אם כי אני קורא הכל בצורה קבועה. בתמונות שפורסמו פה, אין שום בט"ש. איזה ביטחון שדה יש בקצין שמפקיר נשק? ויותר מזה מתנדב שטועה ומשתמש בנשק בצורה רשלנית כזו או אחרת הוא במקרה הטוב מסולק, במקרה הרע נפתח נגדו תיק פלילי. מהמפקדים שלנו אסור לצפות לדבר כזה. אם היה תמונה של הקצין עצמו זה היה בכלל אחלה. זהו, את שלי אמרתי. אני חוזר "לבונקר" המשך יום נעים לכולם.

Round 1

New member
מותר לפרסם תמונות של ניידות

ואין בזה שום בטחון שדה, לא דובים ולא יער. רק בנוסף ישנו צורך גם להתלונן במשטרה ולהודיע על זה לגורם מוסמך.

Lt ResheF 55

New member
תאסוף את התמונות עם מכתב הסברה

ותשלח את זה למפקד מג"ב או משהו כזה בצירוף מס' הרכב ושיטפלו באותו חייל, הזנחת נשק והפקרתו, בושה.

למעלה

New member
או לפחות יש קצת אנשים שפויים

ואני כבר חשבתי שעוד מעט דופקים אצלי בדלת עוצרים אותי באזיקים ויאללה לכלא. אני לא ישלח למפקד מג"ב כלום כי אני לא מחפש לעצמי צרות ולא רוצה להחשף מספיק התמונות מפה ואם גולשים פה אנשים מהפיקוד של המשטרה אז הם בטח יראו את זה לבד אני שמח שלפחות יש כאן במקום הזה מספר אנשים שהבינו את החומרה ובמקום להתקיף אותי הם נתנו קצת גב

Lt ResheF 55

New member
שלא תחשוב ככה

להיפך אני שונא אנשים שיוצאים כנגד משטרה ואני ממש לא בעדך או משהו כזה, אני פשוט נגד השוטר שעשה את אותו המעשה, מה שהוא עשה פה זאת סכנה, כי הפעם הוא השאיר את הנשק באוטו, אולי פעם הבאה הוא ישאיר את זה בבית יבוא ילד קטן וישתעשע איתו ואת הסוף כבר קראנו מספיק פעמים בעיתונים אחרים

Lt ResheF 55

New member
אני לא יודע למה הוא עמד באדום לבן

וגם אתה לא ככה שאין לך שום זכות לשפוט אותו

לשפוט לא... אבל להעביר ביקורת...

בהחלט כן. מה עוד - כמו שנאמר כאן: יהיה לו מאוד קשה לטעון שזה היה במסגרת התפקיד - כשאת הנשק הוא השאיר ברכב... ואפילו לא בתא המטען... בצורה שניתן לראות אותו מבחוץ... ועם מחסנית ב"הכנס"... בקיצור... נראה רע...

למעלה