שערוריה

משאז

New member
מיסטר למעלה....

יפה שצילמת וכל הכבוד שפירסמת. הפקרת נשק ועבירה תעבורתית. הוא אינו יכול לטעון שעמד באדום לבן לשם ביצוע תפקידו. אם כי הוא יכול לטעון שהנשק היה מוסתר (הרי התאמצת לצלם אותו בין הבגדים שלו ובין הכסאות. המלצה אישית שלי, פנה לאתר המשטרה שם יש עמוד של תלונות על שוטרים, ציין את השעה היום והמיקום שבו עמדה הניידת וכמובן גם את התמונות. אם אני לא טועה ניתן להגיש תלונה בעילום שם (תבדוק שם)... ישר כוח, לא ביצעת שום עבירה, מותר לצלם כל דבר בשטח ציבורי ובכללם רכבים ומספריהם, אנשים ועוד כל עוד לא הוצאו הדברים מהקשרם. שיהיה לך יום טוב ושבוע מעולה הדר

למעלה

New member
לשתות קפה זה מילוי תפקידו?

הוא ישב ושתה קפה עם שוטר קהילתי אלי זילברמן בנקודת השיטור קהילתי בעמק לוד צילמתי גם את המרחק בין הגיפ שלו למקום בו הוא ישב לשתות ואת המרחק אין שדה ראיה לכלום

Lt ResheF 55

New member
אתה לא יכול להחליט שהוא לא עשה כלום

הייתה שם מהרגע שהוא עצר עד הרגע שהוא עזב? ראית את כל מה שהוא עשה? אולי הוא בדיוק סיים אירוע? אולי הוא חיכה למשהו או למישהו? אתה יכול להחליט?

alondr

New member
תעשו טובה

ברור שהוא השאיר את הנשק ברכב כי הוא התעצל לקחת אותו שלא לדבר על הזלזול שלצורך הפסקת קפה הוא גם חנה על המדרכה וגם באדום לבן. אם אזרח היה חונה ככה היו גוררים לו את הרכב במקום. שלא לדבר על התיק שהיה נפתח לו על הפקרת נשק ברכב חונה... ואם היו גונבים את הניידת ביחד עם הנשק דרך אגב אחלה נשק - M16 מקוצרר עם קנה מעובה ציוד לראיית לילה וכוונת צלפים טלסקופית - הלוואי עלי נשק כזה - שמקבלים רק סיירות ויחידות מיוחדות

alondr

New member
בוסף אזרח שהיה מפקיר ככה נשק

המשטרה רשאית אפילו להחרים אותו ולהמליץ למשרד הפנים לשלול לו את הרשיון לשאת נשק

שוטר 33

New member
תפסיקו לבלבל את המוח

צאו רגע מכל השטויות של ביטחון שדה וחיפוי שוטרים על מתנדבים ולהיפך , זה כלל לא חשוב אם הוא חונה באדון לבן או בירוק חום ועוד יותר לא חשוב אם הוא בכלל שותה קפה או משחק גוגואים עם ילדים בשכונה . העיקר וזה העיקר , הפקרת נ ש ק !!! חד וחלק נשק שכזה יכל להגיע לגורמים עוינים ולגרום למוות של אזרחים קצינים ומתנדבים במשמר האזרחי .... אז יש בכלל טעם לדון אם הוא בכלל שתה קפה או שיחק מחבואים , הקצין או השוטר הזה פשוט סיכנו חיים של אחרים ללא כל זכות או חשיבה ועל זה רבותיי האדם הזה צריך להענש ולא על שום דבר אחר רק על זה . ומי שפירסם את זה פשוט צריך לפנות למח"ש ולהתלונן על השוטר הזה .

משחק גוגואים עם ילדי השכונה../images/Emo6.gif

אחי אתה צודק במאה אחוז בזמן שאלה מתווכחים על אם מותר להחנות באדום לבן או לא הם לא שמים לב שהשוטר עבר עברה "קצת" יותר חמורה הפקרת נשק!!!!!!!! שזה חמור ביותר

alondr

New member
תעזוב אנשים פה ישר קופצים בלי

לקרוא את התגובות של אלה שענו לפניהם - ואתה יודע מה אומרים ח _ _ _ קופץ בראש
קודם כל שיפנימו מה קורה אם הניידת הייתה נגנבת עם כל הציוד ומכשירי הקשר בתוכה והנשק הזה כמו שהוזכר היה מגיע למחבלים כדי לבצע איזה פיגוע בחיילים/שוטרים/אזרחים. שיקבל איזה מאסר בפועל על התנהגותו הרשלנית וילמד לקח.

Lt ResheF 55

New member
מאסר בפועל?

דבר ראשון זה מוגזם דבר שני אתה חי בסרט, אנשים שהורגים אנשים בתאונות בקושי מקבלים מאסר בפועל אז בנאדם שיש סיכוי שהיה גורם להריגה יקבל מאסר?

alondr

New member
בתור חייל בסדיר על הפקרת נשק

חוטפים מינימום ריתוק או אם זה באמת היה חמור אז כלא. אבל קצין בכיר שגנבו לו רכב עם נשק ציוד ומסמכים סודיים ביותר יקבל איזה נזיפה קטנה כי אנחנו מדינה של חפיף....

Lt ResheF 55

New member
אתה טועה

יש הבדל בין לגנוב רכב עם מסמכים ונשק ובין לשבת לידו שהרכב נעול ועומד במקום... בזה טעית אבל לגבי העונש? צדקת... המדינה שלנו דפוקה...

תגובה.. כנס לכאן../images/Emo124.gif../images/Emo26.gif

העצה העיקרית שלי אלייך היא להתעלם משלל התגובות השליליות שקיבלת כאן. אין שום בעיית בטחון-שדה וכל מה שכתבת וצילמת - יש בזה רק כדי לתרום לבטחון-המדינה ובטח לא להזיק לו. אני מודה שיש מקרים בהם הטפלות לרכבי-בטחון שחונים בניגוד לחוק היא מיותרת. אם אני רואה אמבולנס שחונה על מדרכה ב-3:00 בלילה מבלי להפריע לאף-אחד כדי לעצור לקנות פלאפל - אני חושב שלהעיר לו על כך זו טרחנות מיותרת. אבל... כשמדובר ברכב משטרתי, יש מקום ליתר רגישות. איזה מין פרצוף יש לנו שרגע אחד אנחנו מטיפים לנהג על העבירה שהוא ביצע - ורגע אחרי זה עוברים עבירת-תנועה בעצמנו?... אבל כאן! זה כבר חורג מכל אתיקה-מקצועית! מה שצילמת כאן זה פשוט פשע. הפקרת נשקים בצורה כזו - היא בלתי מתקבלת על הדעת.

אל תהיו צבועים

לכל המגיבים למינהם לפרשת הנשק שהושאר ברכב. כל השוטרים במדינה משאירים את הנשק הארוך בניידת,במיוחד באירועי פורצים , הנשק הארוך יכול להקשות עליך בריצה או בעימות עם הפורץ עצמו, אבל יש להסתיר את הנשק מתחת למושבים ושלא יהיה חשוף.גם אם השוטר הלך לשתות קפה ולא לרוץ אחרי פורץ עזוב אותו בשקט, גם ככה הם אוכלים קש בשכר הזעום ובשעות הרבות. לגבי החניה , גם אני, בהפסקת קפה או אוכל אני לא מרחיק את הרכב ממני,מפני שכאשר יהיה ארוע חריג אסור שיקח לי דקות ארוכות להגיע לניידת . שוטר שיורד לאכול אין שוטר שיחליף אותו ואזור שלם חשוף . בכל מקרה אל תהיו מלשינים ,גם ככה המרקם בין שוטרים למתנדבים עדין.

מתנדב

New member
זה מראה על זלזול בנשק, ובתיק

המסמכים, אל תשכחו שגם תיק מסמכים זה דבר סודי, שלא לכולם יכולים להיות גישה לזה, לדוגמא אם יש בתיק המסמכים, מסמכים הקשורים לחשודים מסויימים, או צווים מבתי משפט, ויכול לעבור עובר אורח ולקחת את התיק ולהשמיד את המסמכים, ואותו הדבר גם לגבי הנשק שהדבר בפני עצמו חמור מאוד, אבל אני חושב שצריך לבדוק גם האם הייתה כאן רשלנות? שזה אומר אם הניידת הייתה פתוחה? או חלון פתוח? שכל עובר אורח תהיה לו גישה לניידת... ותחנות אביב כאן אביב, זה שאתם יורדים להפסקה לאוכל וחונים את הניידת באדום לבן, זה עדיין לא מתיר לך ולנו כמתנדבים ושוטרים כאחד, לחנות באדום לבן, אלא ההפך אנו אמורים לשמש כדוגמא חיובית, ולא דוגמא שלילית שכזאת...

Lt ResheF 55

New member
לגבי התיק

אין לנו מה לדון על התיק שכן אף אחד לא חיטט בתוכו ויודע מה יש בו

לא התיחסת לצד הפרקטי

אי אפשר בכל פעם שעוזבים את הניידת לקחת מסמכים ונשק ארוך. היה לי מקרה שנסענו באחד הסמטאות בשכונת הכרם בת"א וראינו שברנש מתעסק עם מנעול של חנות סמוכה ,כשראה אותנו החל להימלט ברור לך שפרקנו מהרכב מייד, הרכב נותר מונע וכמובן שהמג"ל נותר בניידת ואפילו העזנו להשאיר דוח בדוקאים! לגבי החניות, "כלכלה" זה חלק מהמשמרת ואי אפשר להקדיש לזה חצי שעה ,במיוחד בת "א שיש 24 שעות ארועים ולחץ.

Lt ResheF 55

New member
עשיתם טעות חמורה

השארתם ניידת מונעת ונשק בלי השגחה?????????? עצוב מאוד ומעשה חמור! לגבי החניה על האדום לבן אתה צודק

למעלה