שערוריה

תחליט:נוהלים או פורצים?

שכונת הכרם מלאה בסמטאות ואם היינו מתעקבים לנעול הניידת הוא היה נמלט.הניידת הושארה דקה וחצי לבד ולא היתה ברירה . השוטרים פועלים רבות בתחום האפור על מנת לתפוס את הרעים. מזל שאני רק מתמי"ד והאחריות נופלת על השוטר

Lt ResheF 55

New member
אחלה של דבר להפיל

את האחריות של השוטרים, גועל נפש מה שאמרת. אבל כן אני מעדיף שיברח לי פורץ מאשר לקחת את הסיכון שלהשאיר את הרכב ואח"כ ירימו את הנשק הארוך וירססו את הרחוב

שלום30

New member
זו הפקרת נשק ללא עוררין

ובמיוחד שהמחסנית בפנים. מקרה חמור מאוד, נוגד את כל הנהלים ואת השכל הישר. כל ההודעות על בטחון שדה - לא מצאתי להם צידוק במקרה הזה.

שלום30

New member
עוד הערה בקשר לתמונות וה

אמנם התמונות מצויינות אך היה רצוי להוסיף כמה תמונות. רצוי תמיד לצלם תמונה מרחוק כמו במקרה שלנו - הרכב והשטח מסביבו, ולא רק חצאי רכב שלא מראים את ההמשך של הרכב והאיזור בו היה התרחש המקרה. אם היית מצליח להשיג תמונה של הצמד ששותה קפה - כמובן בלי לכתוב את שמותיהם ובלי להראות את הפנים שלהם - זה היה ממש ראיה חותכת. אם היית מצליח לתפוס זוית גם של הרכב וגם של שתיית הקפה - היה חזק מאוד. בכל אופן המקרה הוא מחדל ובין השאר מתקשר לקבוצת המקרים הרעים שהוזכרו בסקר של הפורום.

התאפקתי עד עכשיו

אבל לאור התגובות הרבות אני רוצה לפקוח את עיניי כמה מהגולשים : למעלה - כל הכבוד... עשית את המעשה הנכון ואל תקשיב לאחרים שטוענים שאתה "מלשין" או "משמיץ". Elicoz18 - אין כאן שום קשר לביטחון שדה... כל אזרח שעבר שם ברבע השעה שהרכב עמד כך היה יכול לעשות כל מה שבא לו (ולא נתחיל להחביא את הניידות תחת רשת הסוואה) shaikn - הוא עמד על אדום לבן כי כל שאר מקומות החניה בחזית היו תפוסים ולא היה לו חשק/כוח/אלוהים יודע מה להקיף את הבניין לחניה האחורית (שדרך אגב, דווקא היא בקשר עיין עם המשרד המדובר...) Lt ResheF 55 - במקרה (ורק במקרה) הייתי שם מהרגע שהוא הגיע עד שהוא עזב, ואני יכול להגיד שלמעט ביקור במשרד המדובר, הוא לא עשה כלום. משאז - הנשק היה זרוק על רצפת הרכב מאחורי הכסא הימני,גלוי לכל עין, לא מוסתר ולא נעליים (בקושיי זוג גרביים...) ותחנות אביב כאן אביב (היקר) - אין לי מושג מה התפקיד שלך בכוח או מה הרקע הצבאי שלך (אם בכלל...) אבל אם אתה מהוקצע בשימוש בנשק הארוך (ולא שהמג"ל שלך כזה ארוך...) הוא לא מפריע אלא משמש אותך לעוד המון שימושים מלבד הירי המעשי... יותר מזה, אני יכול להבטיח לך, שבמידה והייתי עובר על יד הניידת המונעת שלך, עם הנשקים בתוכה, היית מקבל את המפתחות בחזרה ממפקד המחוז, אחרי בירור מעמיק איך זה שראיתי ניידת, נכנסתי לתוכה, שילבתי להילוך ונסעתי ללשכתו... אין כאן שום קטע של הלשנה אלא דיווח על מנת לחדול מגמה בהתהוותה.... ויפה שעה אחת קודם...

ועוד דבר קטן...

שלום30 - אין סיכוי לתפוס תמונה של הניידת ושתיית הקפה מכיוון שאין שום קשר עין בין שני המתארים...

../images/Emo45.gifסופ סופ מישהו מדבר לעניין

חבל שלא באת קודם ככה היית חוסך לכל הזייני שכל למיניהם לזיין לנו כאן ת'שכל באמת ניסוח יפה

afiksambol

New member
לכל הפונים (ויש פונים...)

לא, אני לא "שניים סוכר בבקשה", למעשה אני מעדיף הרבה יותר מתוק... אני מודה לקהל המברכים, זה אכן מזכיר מאוד את סגנון הכתיבה שלי ובהזדמנות הראושנה אשמח לפגוש את אותו גולש לכוס תה (ארבע סוכר, בבקשה...) אבל צר לי וזה לא אני. אפיק.

למעלה