שעמום

מלאווח

New member
שעמום

תגידו, האם החיים לא משעממים אתכם ?! אני מרגיש ממש משועמם... החיים כחיים משעממים... מה שבוער בי הוא לחפש אחר סוף החיפוש... מה דעתכם ? מלאווח, (יורד מהפסים ???).

אינקה

New member
../images/Emo20.gif שעמום

אני מצאתי כי אני משתעמם כשיש בי אנרגיות שאינן מחוברות לשום מקום ורוצות למצוא פורקן. משום מה זה דווקא קורה בד"כ שההכרה שלי אינה מופרעת ואני יכול פשוט להתמוסס אל תוך מצב הוויה שקט ומלא אור שקט ולהיות מאושר באמת. אבל אז משהו "מגרד" מבפנים ויוצר חוסר שקט מעצבן. מצד אחד זה מתחיל להיות מעצבן, מצד שני זו ההזדמנות לבחון את האופן בו אני כובל את עצמי לפעילויות שונות במציאות ובורח מ"עצמי"...

מלאווח

New member
אתה יכול לפרט ולהרחיב כי יש

לי הרגשה שאנו מדברים פה על אותה תופעה ...

אינקה

New member
../images/Emo20.gif השעמום ממשיך...

התופעה היא שהתמונה מתבהרת, כמו ים שקט, אבל יש זרמים תת קרקעיים שעדיין לא באו לידי מיצוי ומחפשים אפיק לסערות מחודשות ו"מדגדגים" במעמקים. ואולי זהו הפחד מפני האושר? למדתי שיש להקשיב להם ישירות ולא להניח להם לסחוף אותי החוצה מתוכי אל תוך הרפתקאות חדשות שאכזבה בסופן... יום אחד זה גם יצליח

urifelsher

New member
גם זה שלב בחיפוש,שבו נראה שכבר

ניסינו הכללללללללללללללל. ואז מגיע רגע שבו כל רגע נראה חדש (FRESS) כי כל רגע הוא יחודי בפני עצמו ואנו נחווה רגע מסוים זה (בדיוק רגע זה) רק פעם אחת בחיים. ונכון יום העבודה/למודים זה דומה לקודמו אבל בכל יום אותם דברים קורים בצורה שונה מעט וכאשר אנו חיים "בכאן ועכשיו" כל רגע הוא חדש. ואל תגידו לי שזה בלתי אפשרי כי אני חי את זה כבר שנתיים. תאמינו או לא?זה ענינכם. אורי

R2

New member
כאשר משעמם לי ...

אני נכנס לדכאון,ולפעמים אני שמח. לפעמים אני הולך לים ולפעמים אני הולך לישון אבל תמיד ובכל משפט שאני מחבר תופיע המלה "אני" מישהו יכול לעזור

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo6.gif

להרגל ההתייחסות אל עצמי כ"אני" בהחלט לוקח זמן להשתנות, נדמה לי שאפילו אצל נאורים. נדמה לי שאפילו אושו השתמש במילה הנחמדה הזו וגם אחרים. אבל אתה צודק, R2, זה די מצחיק להשתמש במילה "אני" לתיאור חיים נאורים, למרות שזה לא אומר שזה לא נכון.

מלאווח

New member
אולי כל רגע הוא חדש אבל הוא

בכל זאת משעמם. החיים כחיים הינם משעממים... זה ממש משגע אותי...

המפתח לעניין הוא סוד התקון../images/Emo22.gif../images/Emo24.gif

היי מלאווח!!! האם אתה יודע מהוא תפקידך על היקום הזה? האם אתה יודע מה עליך לעשות פה ועכשיו? אם אתה יודע חייך לא היו צריכים להיות משעממים נהפוכו 24 שעות ביממה היית פועל להגשים את יעודך... אם אתה לא יודע מה תפקידך בעולם ומה תיקונך דבר שכמעט 90% מאיתנו לא יודעים או לא מודעים. התשובה רמוזה בפרשת השבוע בה נולדת. השנה מחולקת לחודשים. החודשים העבריים מחולקים לשבועות. לכל שבוע יש את התפקיד שלו ואת התיקון שלו. השבוע מתחיל ממוצאי יום ב´ בערב ומסתיים ביום ב´ שאחריו. איך יודעים מה פרשת השבוע שלך? שואלים את האימא אם היא עדיין בחיים באיזה יום בשבוע נולדת... אם לא משאירים לי את תאריך הלידה העברי והלועזי פה או בתא המסרים ומקבלים משפט, יחד עם זאת תקבלו שם של פרשה. עליך לקרוא אותה ענינית ולהפיל תובנות. לגבי ההמשך תקבל הוראות הפעלה נוספות. אתמול למשל סימנו את פרשת בהר ובחוקותי. אם אתה רוצה להגיע אל תפקידך אשמח לעניין אותך. התנאי הוא שאם אתה מגלה מה הוא תבטיח לי שתפעל על מנת להגשים אותו. אור ואהבה אין סופית ללא תנאי וללא גבול מיכל

מלאווח

New member
תודה מיכל

התורה קרובה לליבי, מאד !!! למעשה היא מקור מים חיים עבורי , כמו שנאמר " עץ חיים היא למחזיקים בה". אבל, אני איש של פשט. לא מתעסק בסודות, בקבלה בתאריכי לידה. קבלה הופכת הכל למסובך יותר... צריך להבין יסודות, רעיונות, ספירות, וכך הרגע הזה, הרגע הנצחי נדחה כל פעם כדי להבין יותר טוב, כדי לדעת יותר... כשהתורה אומרת "וידעת היום והשבות אל לבבך כי ה´ הוא האלוהים" (דברים), זה אומר היום, עכשיו ברגע זה, להתמסר לליבך ולחוות את עצמך, את ה´ בקרבך, לדעת מי אתה... לגבי תפקידי, רק אני יודע מהו, ואיני חושב שמישהו או מישהיא יכולים לומר לי מהוא. בכל מקרה, תודה מקרב לב

היי מלאווח אני ואתה מדברים אותו דבר

גם אני אומרת:" עץ חיים היא למחזיקים בה ותומכיה מאושר". אני לא באתי ללמד אותך את סודות הקבלה האמיתיים. אני לא באה ללמד אותך רזים. זאת מסוגלת רק נשמתך לעשות. הקבלה הסימבולית בכלל לא מסובכת. יש לה חוקים פשוטים כמו שאמרת, יסודות, רעיונות וספירות. אני מדברת רק על העץ הבסיסי של עשרת הספירות. אני לא מתכוונת להגיד לך מה תפקידך, אני יכולה ליעץ לך איך לנסות למצוא את הרמזים למהוא תפקידך דרך החומש, שלמעשה נכתב על מנת לחברנו אל האור האין סופי. משום מה אני מרגישה שהגבת מולי בסוג מסוים של פחד. ברגע שתסיר אותו תאמין לי שהתשובה היא כל כך פשוטה. לקרוא את פרשת השבוע בה נולדת ושם פסוק אחד יתחבר לך אל נשמתך וזה הוא המפתח שלך לגבי תפקידך. בהצלחה. " דרכיה דרכי נועם ונתיבותיה שלום"... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

urifelsher

New member
נושא למחשבה מלווח,כדי שלא ישעמם לך

מי זה שמשתעמם בעצם????? רמז: אנו מכירים את עצמנו דרך שלושה דברים 1)גוף 2) רגשות 3) מחשבות. כמובן שיש מלא תפיסות שונות ,אבל זו פשוטה ונחמדה. אז מי זה שמישתעמם????ולמה?????????

תחיה

New member
תלוי מה אתה עושה איתם....

כל אחד יכול לבוא ולהגיד שהחיים משעממים, אבל בוא נרד שניה לעומק העניין למה בעצם משעמם לך? כי אין לך מה לעשות? מה? אם לבנאדם יש את התעסוקות שלו למה שיהיה לו משעמם? אם אתה יודע למלא לעצמך את היום למה שיהיה משעמם? איזה חיפוש אתה מנסה לחפש?

שעמום

שעמום - - - - - - - -א- לא רוצה לקום ראשון, לא להתרחץ לסרק שיער, תן לנוח. תן לישון, כבר מימלא השער נסגר... לא רוצה לרוץ ראשון לא ללמוד לא לעבוד, תן לנוח, תן לישון כבר לא בוער לי עוד... לא רוצה להיות פיון רק מלך, רץ או צריח, תן עכשיו לישון, ואל תנסה להכריח... כמה כבר אפשר להשקיע ? גם כשאני עובד ומשקיע כהוגן אני לא מגיע לכלום - החיים הם פשוט משחק לא הוגן... אז מה כבר אפשר לעשות בשביל לא להשתעמם ? מה עוד אפשר לנסות שוב את החיים ההם ? -ב- אל תקום ראשון תקום שלישי, רביעי... אל תרגיש פיון שחק כמו סוס פראי. ...והשער, הוא פתוח רק בשבילך ועד יום מותך הוא לא נסגר ! רק שלא תגלה את זה יותר מידי מאוחר...

nissimhania

New member
מלאווח משועמם.... כן, זה הגיוני.

מצחיק, אחת התופעות הכי מעניינות אותי זה שעמום! אני בכלל לא יודע איך לגשת לבעיה הזו, זה אבסורדי! בשביל מה אנחנו פה? בשביל להשתעמם?? כל כך לא הגיוני.... בפעם הבאה שתשתעמם, תשאל את עצמך- ???!!! WhAt ThE FuCK Am I dOiNG HerE אולי זה זמן טוב לענות על השאלה...

למעלה