שעמום

jongler

New member
שיעמום = כלא

התרחקת ידידי, ברחת לכלא הפרטי שלך , לתא הקטן שנקרא "שכל" אתה מכיר את הקירות משום שאתה יצרת אותם, אתה ציירת את ציורי הקיר, הנוף הוא אותו נוף - נוף מחשבתך זהה ולא משתנה , אתה שבוי בידי עצמך ולכן אתה כה רחוק.... הגעת למבוי סתום, הגעת לצוק , כמו קפיץ אתה לחוץ אחורנית ללא חופש תנועה, עוד צעד קטן , עוד דחיפה קטנה והכל יראה אחרת או אולי סוף סוף יראה ולא אחרת!!! אתה חי בראש ולא כאן אתה כאן, אין מה לחפש מי הכניס לך לראש שצריך לחפש?! הכל כאן ועכשיו, כל רגע חדש בכל רגע פריחה ונבילה, שום רגע אינו חוזר על עצמו אבל אתה - אתה עדיין שם בתוך הקופסא מנסה לצאת עם הידע שיש לך - עם אותו הידע שהכניס אותך מלכתחילה לשם - לא פלא שמשעמם לך! השיעמום זה איתות - תנצל אותו , השתעממת מהשכל שלך אז עזוב אותו, תנצל אותו מידי פעם ומתי שצריך וברגע שתשים את השכל בצד ... - איזה חיפוש ואיזה פסים?! באהבה ויום מדליק JonGler

urifelsher

New member
קניתי את תשובך

השכל הוא זה שמשועמם כיוון שהוא כבר עשה זאת בעבר ואז יש שיעמום ,עוד פעם אותו דבר רוצה משהו חדש (השכל אומר) אז פשוט נשים לב להתנהגות זאת של השכל ,שאומר כבר עשיתי זאת. בוקר נפלא אורי

מלאווח

New member
זה לא אני, אני מדבר על

החיים כחיים הינם שעמום... דווקא כשאני "יוצא" ממימד של תפילה (באכילה, בנגינה וכו...) שהיא נטולת שכל, אני חוזר לחיי החולין, ומרגיש שעמום. השעמום לא בא מהשכל. הוא בא תמיד אחרי שאני נוגע במשהו מאד עמוק בתוכי... לאחר מכן, הכל נראה סתמי, שולי, קטן ... ואני מדבר על החיים עצמם, על היום-יום ... ועכשיו זה בא לי בעוצמה חזקה כל כך, שרק אותו מגע במשהו עמוק בי, גורם לי להרגיש חי...

jongler

New member
Hi

That is why I´m adding this : life isn´t about DOING - Life is about BEING. Have a great day and night JonGler

urifelsher

New member
מלאווח יקר,כאשר אנו חיים "כאן ועכש

ועכשיו" אין דבר גדול וקטן כמו שאמרתי פעם למישהי דתיה "כל הברואים הם יצירתו של אלוהים" לכן כל רגע הוא יחודי כל אבן בכביש היא חלק מאלוהים.ונכון יש מצבים בהם אתה מתחבר לאלוהים ולאחר מכן זה הולך, החיבור הולך ,אלוהים נשאר איתך. אבל אתה שלא חווה את החיבור משתעמם.ליתר דיוק המוח שלך שמשווה רגע זה לעבר שבו היית מחובר לאלוהים.אבל זו הפרדה שעושה המוח בלבד ואין לה אחיזה במציאות. אורי

ג´ון גלר ידידי - מדהים בעיניי../images/Emo24.gif

מורידה בפני הבנותיך את הכובע, בבחינת "גזור ושמור"

גוןגלר ידידי - מדהים בעיניי../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

מורידה את הכובע לפני הבנותיך בבחינת "גזור ושמור", וכמובן מצטטת הלאה ברשותך!!!

urifelsher

New member
מי זה גוןגלר ???ולמה להוריד את

הכובע?מילא את החולצה או ה... הייתי מבין

למעלה