Magical Fairy
New member
שעלום :]
אני אלה, כבר כתבתי פה פעם, כששאלתי משהו על Unintended.. אז מהשיר הזה שידעתי איך קוראים לו בזכות מישהי שענתה לי פה, לא זוכרת מי, הכרתי את מיוז. והתאהבתי!!! אני שומעת שירים שלהם ומחייכת, אני מתחילה לאהוב אותם כמו שאהבתי להקה אחרת פעם, שזה מפחיד :| בקיצור פשוט התאהבתי בלהקה המדהימה הזאת
. אני קוראת פה לפעמים, וחוץ מהשאלה ששאלתי פעם על Unintended לא כתבתי פה כלום. אז מעכשיו אני אכתוב
רק מלקרוא פה כולכם נשמעים לי ממש בסדר, לא כמו בפורום של להקה אחרת שהייתי בו, שהרוב שם מתנהגים כאילו שהם איזה חבורה של מעריצים ואפחד לא יכול להצטרף לפורום וליענו "חבורה" שלהם. זה נשמע מטומטם אבל זה מה שמבינים מהם. וחבל כי אהבתי את הלהקה ההיא. טוב קיצר אני לאהוב מיוז מאוד מאוד
ואני מקווה שיצא לי לכתוב ולקרוא פה הרבה
בטח תענו על זה רק מחר, משום מה עכשיו 3 בלילה ואני לא עייפה. אז.. ביי ביי לכם
ד"א, מישהו יודע אם יש בעיה בתפוז? אני מנסה לשנות את הכינוי המטומטם שיש לי אבל זה עושה בעיות. נוטוב. ביי
אני אלה, כבר כתבתי פה פעם, כששאלתי משהו על Unintended.. אז מהשיר הזה שידעתי איך קוראים לו בזכות מישהי שענתה לי פה, לא זוכרת מי, הכרתי את מיוז. והתאהבתי!!! אני שומעת שירים שלהם ומחייכת, אני מתחילה לאהוב אותם כמו שאהבתי להקה אחרת פעם, שזה מפחיד :| בקיצור פשוט התאהבתי בלהקה המדהימה הזאת