שעלום :]

Magical Fairy

New member
שעלום :]

אני אלה, כבר כתבתי פה פעם, כששאלתי משהו על Unintended.. אז מהשיר הזה שידעתי איך קוראים לו בזכות מישהי שענתה לי פה, לא זוכרת מי, הכרתי את מיוז. והתאהבתי!!! אני שומעת שירים שלהם ומחייכת, אני מתחילה לאהוב אותם כמו שאהבתי להקה אחרת פעם, שזה מפחיד :| בקיצור פשוט התאהבתי בלהקה המדהימה הזאת
. אני קוראת פה לפעמים, וחוץ מהשאלה ששאלתי פעם על Unintended לא כתבתי פה כלום. אז מעכשיו אני אכתוב
רק מלקרוא פה כולכם נשמעים לי ממש בסדר, לא כמו בפורום של להקה אחרת שהייתי בו, שהרוב שם מתנהגים כאילו שהם איזה חבורה של מעריצים ואפחד לא יכול להצטרף לפורום וליענו "חבורה" שלהם. זה נשמע מטומטם אבל זה מה שמבינים מהם. וחבל כי אהבתי את הלהקה ההיא. טוב קיצר אני לאהוב מיוז מאוד מאוד
ואני מקווה שיצא לי לכתוב ולקרוא פה הרבה :) בטח תענו על זה רק מחר, משום מה עכשיו 3 בלילה ואני לא עייפה. אז.. ביי ביי לכם
ד"א, מישהו יודע אם יש בעיה בתפוז? אני מנסה לשנות את הכינוי המטומטם שיש לי אבל זה עושה בעיות. נוטוב. ביי

L A D Y B U G 2

New member
היי זאת הייתה אני!!! כן, כן אני!!!

אני זוכרת.....! בכל מקרה, שלום לך! ואל תעלמי כמו הרבה חדשים! נכון ש-Unintended זה שיר מהמם? נכון? מאתיו רוצה לשמוע אותך אומרת "כן"
*אני משועממת*

Magical Fairy

New member
הוי שוב טודע ^^

אני לא אעלם מפה, אתם פורום נחמד
כעכע שיר מהמם! :] חח איזה חמוד מאט בתמונה

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח מאתיו אמר להרים ידיים מאתיו אמר לשים ידיים על הראש מאתי אמר למחוא כפיים מאתיו אמר לספור עד שלוש אחת שתיים שלוש

Dead Coma

New member
תהני! באמת שנחמד פה!

זו לא בעיה בתפוז (למרות שלתפוז יש שפע בעיות אחרות). אין אפשרות לשנות את שם המשתמש ולשמור על כל הפרטים האחרים שלך. אם את רוצה שם משתמש אחר את צריכה להירשם מחדש לתפוז. אז פשוט תעתיקי את כל הפרטים הישנים שלך למשתמש החדש. זו לא בעיה.

Magical Fairy

New member
נמנמ

אני יודעת, זה מה שעשיתי- ניסיתי להרשם מחדש לתפוז. אני יודעת שאי אפשר לשנות את השם משתמש. ולא משנה איזה שם משתמש אני כותבת בהרשמה (רק אותיות בלי כלמני סימנים) זה עושה הודעה שהשם לא חוקי ושצריך אותיות ומספרים בלבד. וזה היה אותיות בלבד! תפוזמניאק

Dead Coma

New member
הא... אז באמת יש בעיה.

טוב, נו. כולנו יודעים שתפוזונה...

C A R I S M A

New member
שלום לך! ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif../images/Emo85.gif

אני אולגה! ברוכה הבאה!!! תהני פה!

NiKi†a

New member
אוו שלום ../images/Emo9.gif

מה קורה? =] אני שירן, מקווה שלא תברחי כל כך מהר