שעות פרטניות

תשובה

רק אני מלמדת את התלמידים את המקצוע הזה. ועדיין במפורש המנהל קורא להן שעות פרטניות. טוען שמשרד החינוך מאפשר זאת. מתייחס בזלזול לטענתי שזה לא תקין עפ ארגון המורים. איך עלי לנהוג?

תאנוש

New member
ברגע שאמרת למנהל שזה לא תקין עפי הארגון

הייתי פונה לארגון שיתן לך גב בנושא.

ההבדל מבחינתי - שעה פרטנית לא כוללת עבודה מעבר לשעה - מבחנים, עבודות וכו' לא קיימים כאן.
מציעה לך לא להסתפק בנכתב כאן, אלא לפנות לארגון ולבקש ייעוץ והכוונה פרטנית בהתאם למערכת השעות ותנאי העסקתך.
בהצלחה.

שעות פרטניות

שלום רב - האם ביהס יכול לתת לי הקבצה קטנה של 5 תלמידים ל4 ש"ש ולקרוא לזה בשם "שעות פרטניות"? עלי להכין שיעורים, להכין ולבדוק מבחנים, להכניס נוכחות וציונים למשוב - בעצם להיות מורה מקצועית לגמרי. זה תקין? (היקף משרתי 19 ש"ש)
תודה!

itu1

New member
שעות פרטניות

מיועדות לתגבור לימודי לא להוראה רגילה להקבצה בה תלמידים קבועים.
אריה

בירור נוסף

תודה רבה
1. מה ההבדל בפועל בין תגבור להוראה?
2. האם יש אסמכתא לתשובתך?
רחל

itu1

New member
הבהרה

הוראה בדרך כלל לכיתות מלאות או קבוצות קבועות , תגבור למספר קטן של תלמידים שניתן מדי שבוע להחליפם באחרים.
יש את הסכם עוז לתמורה בו מצויינת מתכונת השעות.
אריה

הבהרה נוספת

תודה אריה. הקבוצה המדוברת היא של חמישה תלמידים סהכ. לפי זה ההבדל היחיד בין שעות הוראה לפרטני הוא רק בקביעות הקבוצה? ולא באופי העבודה? אם ההבדל הינו רק שאעבוד עם אותם חמישה תלמידים לאורך השנה- זה עניין שולי. אך אם ההבדל מהותי כמו אופן העבודה זה כבר בעיה אחרת. אשמח שתסביר

itu1

New member
הבהרה נוספת

לא, בשעות אלו מקיימים תגבור כך שמתכונת העבודה שונה גם לעניין ציונים בחינות וכדומה.
אריה

itu1

New member
הבהרה

הוראה בדרך כלל לכיתות מלאות או קבוצות קבועות , תגבור למספר קטן של תלמידים שניתן מדי שבוע להחליפם באחרים.
יש את הסכם עוז לתמורה בו מצויינת מתכונת השעות.
אריה

למעלה