שעון שבת

אנחנו לא שומרי חוק . אים אתה רוצה

להיתחשמל זכתך . אבל אנחנו לא נסביר לך איך לעשות את זה . בפורום עשה זאת בעצמך בתפוז . יש הודאה באדום מודגשת 100 פעם קבוע . מי שיתן עיצה בנושא חשמל ההודע מיד תימחק . ואין שם עיצות בענייני חשמל איך לחבר חטי חשמל .

s h i r d a n

New member
שעון שבת ומזגן.

אנני יודע עם לשעון השבת יש מגע ל16 אמפר. לא טוב למתג מזגן (מנוע חשמלי) עם מתג רגיל. זה צריך להעשות מקצועית עם ממסר מתאים. חסכון עולה הרבה כסף!!! ומסוכן. שירדן

רשר

Well-known member
מנהל
השואל קיבל תשובות נכונות!

לא כל תשובה מלאה אבל ביחד הוא קיבל תמונה נכונה של האפשרויות שעומדות לפניו: 1 שעון נייד בשיטת תקע-שקע. 2 חיגור בין המעגלים בלוח עם ממסר - ע"י חשמלאי. למה מנהל הפורום צריך להתערב? בכל שאר ה"בוקי-סרוקי" איני רואה עצמי מוסמך להתערב אלא אם מישהוא חושב שצריך למחוק משהוא (אני יכול למחוק רק את מאותה נקודה בזמן השירשור והלאה או את כולו).

smallstorm63

New member
יפה אמרת

מר קרמר זה בכלל לא משנה מתי בנית מנועי 12V . ואפילו שיש 20000 וולט בטלויזיה כי גם בסליל ההצתה בפורד שלי יש בערך 18000 וולט אבל זה לא הורג. עפ"י החוק גם אתה אינך רשאי להפעיל טלויזיה לצורך תיקון אפילו שיש לך הסמכה לכך מכל רשות שהיא כי הממונה על החשמל - הנפקת רשיונות לא העניק לך רשיון חשמלאי מסויג- אלקטרוניקה. מה שאומר שאתה לא רשאי לבצע כל עבודת חשמל ובטח לא החלפת לוחות כי זה לא ובפירוש לא המקצוע שלך. אתה עבריין! אני פונה למנהל הפורום ומבקש ממנו לפעול להסרת פרטיו המזהים של הטכנאי קרמר , מה שנראה למראית עין כטכנאי חשמל הוא למעשה רק טכנאי טלויזיות שאינו מוסמך להתעסק בכלל בחשמל. אשמח לתגובתך.

lekner

New member
לא ניתן כי........

לא ניתן מכיוון שכל השעונים הביתיים מיועדים ל 20 אמפר מקסימום אם תעמיס יותר מזה פשוט תשרוף אותו כדי לעשות את זה אתה צריך להוסיף מגען בלוח שיעבוד דרך השעון

למעלה