שעון משוגע

divecon

New member
שעון משוגע

יש כנראה BUG ב IPAQ שלי לגבי שעון. הוא מכוון על אזור 2+ ירושלים אבל כל פעם השעון חוזר שעה אחת אחורה. יש למישהו רעיון איך לפתור BUG זה? נ.ב ניסיתי להוסיף שעתיים קדימה, בשביל שיחזיר שעה אחת אחורה....וזה לא עבד.

AYELET1

New member
במחשב שבו מסנכרן, השעה כנראה

איננה מכוונת לשעון הקיץ. הפוקט מסתנכרן עם שעון זה

gadi59

New member
תגדיר את איזור הזמן ב-iPAQ ל-

כווית GMT+3 והבעיה תיפתר!

raananta

New member
אבל ז תהיה לו בעיה ביחס בין מיקומו

למדינה אחרת, כלומר כאשר הוא ירצה לדעת מה השעה במסצ'וסטס תהיה לו סטיה של שעה. חייבת להיות דרך קצת יותר טובה לסדר את הבעיה.

raananta

New member
אולי הגדרות הזמן GMT ב-PC לא

מכוילות נכון, כך שבעצם ה-PC נמצא ב-GMT+1 ואז בזמן הסנכרון ה-PPC מסנכרן את השעה ומקזז את ההפרש, כי הוא על GMT+2. (זה נשמע ממש עקום אבל... אולי)

AYELET1

New member
עקום או לא,

אבל ליי זה כבר קרה שהמחשב שלי החליט שאנחנו בלונדון... כל הפגישות זזו לי שעתיים אחורה באאוטלוק והבלגן היה נוראי בהחלט שווה לבדוק!

divecon

New member
ואיך אני בודק את זה?

במסך של הכיוון זמן ומיקום אני נמצא על ירושלים. איפה עוד אפשר לכוון?

raananta

New member
אתה צריך לוודא גם ב-PC וגם ב-PPC

שהמיקום הוא GMT+2 PC> לחיצה כפולה על השעון> Time Zone > ולוודא GMT+2 במקביל כנס לחוצץ של internet time וודא שתיבת הסימון ריקה ולא מסומנת (אולי היא משפיעה על תהליך הסנכרון אם כי קשה לי להאמין) PPC> תפריט התחלה> הגדרות > שעון> TIME > לוודא GMT+2 אם בשני המקרים אתה מסודר אז אני לא רואה סיבה לבעיה אבל אשמח אם תחזור לדווח מה חדש ומה נהיה.

divecon

New member
נבדק....ואין חדש המצב ללא שיפור

רק שעון ריאד הוא המצב התקין

raananta

New member
תצחקי תצחקי

אחרי המונולוג קורע הלב שלך מגיע לך קצת לצחוק

castroman

New member
צדקת בהתחלה...

ראיד היא הבירה של ערב הסעודית, עיר הבירה של כווית היא פשוט כווית סיטי

divecon

New member
ריאד

ריאד היא אכן עיר הבירה של ערב הסעודית, אך בIPAQ היא רשומה כעיר בכווית מה שגרם לבלבול
אבל לא בכך עסכינן....אני עדין באותה בעיה

AmiDebesh

New member
אצלי דווקא

השעון מראה את השעה הנכונה. אבל תוכנת WorldMate שמוגדרים בה "טיים זונס" נכונים מתעקשת שהשעה בתל אביב ובאמסטרדם זהות, למרות שיש הפרש של שעה. התשובה של MobiMate הייתה לתקן את השעה ידנית ושהם יפתרו את הבעייה בגירסה עתידית שאין עדיין תאריך להפצתה. יש מספר בעיות בתשובה שלהם: 1. התוכנה לא עושה מה שהיא מתיימרת לעשות - לפחות לא עבורנו הישראלים. 2. תיקון ידני של השעה בארץ יגרום לעיוות בהפרשי שעות עם מדינות אחרות. ביקשתי את עזרתה אל איילת רבת התושייה שתמיד יש לה פיתרון ו/או הצעה מועילים ושהגנה על מובימייט בחרוף והיא הבטיחה לפנות אליהם ולחזור עם תשובה. מקווה לטוב

למעלה