שעון כיס

היית רוצה מכונת זמן?

זה מסוג הדיונים שאהבתי בפעולות של הנוער העובד: אם היתה לך מכונת זמן, אבל רק מסע אחד, לאן בזמן ולאיזה מקום היית רוצה להגיע? תשובה אחת אם היית יכול להשפיע על ההיסטוריה, ותשובה אחת אם יכולת רק לראות בלי להשתתף. אם הייתי יכול להשפיע, הייתי מבקש לחזור לגן עדן: הייתי תופס את הנחש, שם לו רגל (אז הוא עוד הלך על רגליים, להזכירכם), מפיל אותו וקושר לו את הידיים. אולי היינו נמצאים היום עדיין בגן עדן... כדי לראות בלבד, הייתי מבקש להגיע לבית המקדש ביום הכיפורים. מידי שנה ביום כיפור, כשקוראים את סדר העבודה בבית המקדש, אני מתחיל לחלום איך זה נראה: הו מה נהדר היה מראה כהן גדול, בצאתו מבין קודשי הקדשים, בשלום ללא פגע. מוזר? נו טוב, כזה אני.

doroni10

New member
גם אני ער הלילה..ולא חולם אלא בהקיץ

אמנם אני לא בונה מכונת זמן, אבל אני כן אוסף כרגע נתונים (אחרונים כנראה) עבור המחקר... כן אני במעבדה.. עוד לילה לבן מצפון לבית לחם

ronmerav

New member
כבר אמרתי פעם

אפ הייתי יכול לחזור אחורה בזמן, הייתי משמיע לרחל בלובשטיין (רחל המשוררת) דיסק עם השירים שלה... לגבי שינוי ההסטוריה - קטונתי. אגב, לדעתי אם אדם וחוה היו נשארים בגן עדן, לא בטוח שהיו מגלים את חדוות הסקס (סתם תחושה), ואז איפה אתה ואיפה גן עדן...

למעלה