שעון חורף

Aronsona

New member
כן בעניין הזה את בהסכמה מלאה עם בני.

היום, גם להוט VOD מגיעות כל הסדרות בסוף גם אם באיחור ואם אנחנו לחוצים אז בעידן ההורדות הנוכחי אין בעיה.

גם פה מרוצים מיס.. הוט זה השטן בהתגלמותו.. אני מוכנה אפילו

לשלם יותר ולא לקבל את "השירות" לקוחות שלהם.

שוש אור

New member
שירות לקוחות

אין לי מושג איך השירות של YES אבל זה של HOT גרוע ובכל יום הופך להיות גרוע יותר.
נציגי שירות שלהם פשוט מתחת כל ביקורת ורמתם נמוכה כמעט כמו ים המלח.
ההישארות נובעת משתי סיבות עיקריות:
1. סדרות המקור וכמה סדרות בערוצים השונים שברור לי שאני מכורה להן
2. המחיר - ההבדל משמעותי ביותר בין שתי החברות
אז בינתיים, מקטרת ומשתדלת לא להיזדקק להם יתר על המידה.
התנתקתי מהאינטרנט שלהם ונותרתי רק עם הטלויזיה/ כבלים.
ונראה מה ילד יום

ומיקה?
לא קל, בכלל לא קל אבל, נדמה לי שאני מתאהבת בה ולכן סולחת לה על התנהגויות מסוימות ולאט לאט מתפתחת בינינו איזו הבנה

ויש גם רגעים מצחיקים, כמו אלו שבהם היא מנסה לנשוך לעצמה את הזנב או כשהיא משתוללת עם העצם שלה.
רגעים של נחת מהקטנה
ששווים את כל הקושי

תודה על ההתענינות, כייף לי לדבר על מיקה

Aronsona

New member
מניסיון רב שנים אני אומר לך

שהחיים עם מיקה ילכו ויהיו קלים יותר.
הייתי מזמין אותך לפארק שלנו אחה"צ, מה שנקרא ביבנה "פרלמנט הכלבים", אבל נראה לי שאנחנו רחוקים זה מזו.

שוש אור

New member
החיים יהיו יותר קלים

כרגע זה נראה כמו חלום רחוק, אבל אני מעדיפה להאמין שהחלום הזה אכן יתגשם.
ויודע מה? אם יקרבו מעט את יבנה לנהריה, אשמח להגיע לפרלמנט

Aronsona

New member
זהו אה? עכשיו אני נוסע לברצלונה ואת באה לארץ?

אני יודע שהיית במדריד. ואני נוסע לברצלונה עוד שבועיים לכמה ימי כייף עם אשתי.

והנה עוד מילה על שעון הקיץ לפני שאני הולכת

ניצן הורוביץ כותב:

"הלילה ייגמר שעון הקיץ, וסוף-סוף אני יכול להגיד את זה עם חיוך על השפתיים. כי זה קורה בזמן הנכון.
כשיזמתי לפני חמש שנים את הצעת החוק הראשונה להארכת שעון הקיץ שנגמר אז באמצע הקיץ, וכשהובלתי את הקמפיין הציבורי הגדול, הרבה אנשים היו ספקנים. ״זה דפוק, אבל לא תצליחו לשנות את זה״, אמרו. אז אמרו.
הלחץ הציבורי והמהלכים הפרלמנטריים עשו את שלהם. זו השנה השנייה ששעון הקיץ בישראל ארוך בצורה משמעותית, ומקביל לשעון באירופה ובאזור. אגב, בארה״ב הוא אפילו ארוך יותר.
במבט לאחור כשאני נזכר בהתנגדויות שהיו, בעיקר מצד החרדים, אני מתקשה להאמין שאכן היתה מלחמה כזו על דבר כל כך פשוט ונכון. אבל עובדה. הציגו את שעון הקיץ כסכנה לחברה ולמשפחה וליהדות...
עכשיו אפשר כבר לקבוע ששעון הקיץ הארוך הוכיח את עצמו מעל ומעבר. הוא מאפשר להתאים את שעות הפעילות האנושית לשעות האור. יש לזה הרבה יתרונות חברתיים וכלכליים. חיסכון של מאות מיליוני שקלים למשק, הפחתה של תאונות הדרכים, וזה טוב לילדים, לעובדים ולנהגים.
התברר שההתנגדות החרדית לשעון הקיץ היתה חסרת שחר. ורבים מהעסקנים מודים בזה היום.
אז זהו, זה היה מאבק פוליטי ארוך ומתיש, אבל הצלחנו וכולם הרוויחו. וזו עוד הוכחה בעיני שהתמדה במאבקים, גם מול כוחות חזקים, מובילה לנצחון"

וואלה,
כמה שהוא צודק!

שיהיה לכולנו שבוע טוב ומשובח

purehoney

New member
ערב ושבוע טוב כולם...

היום בשנת 2011 מיקרוסופט הוציאה את חלונות xp?ושאלה אם מישהו פה עכשיו...סתם מתוך עניין מה היה המערכת הפעלה הראשונה שלכם ואיזה יש לכם היום?

Ronit FL

New member
עונה.

וואלה, לא זוכרת מה היתה מע׳ ההפעלה הראשונה.
אני רק זוכרת שהוקסמתי מהפלא של האינטרנט.
יותר זוכרת את האושר של החיבור לאינטרנט מהיר.
&nbsp
זוכרת שלפני יותר מעשרים שנים עבדתי בביטוח והוזמנו לארוע הצגת מערכת החלונות במחשב. זה היה וואוו.
עד אז העבודה במחשב לא היתה און ליין או שום דבר שקשור לזה.
ומתישהו אח״כ חיברו את המחשבים המשרדיים למודם ויכולנו להתחבר לחברות הביטוח. אני לא זוכרת בדיוק מה יכולנו לעשות,
אבל אני כן זוכרת את הדואר האלקטרוני ואת צליליו הענוגים של חיבור ה- dial up.....
&nbsp
היום יש לי מקבוק אייר חביב ומתוק ללא זמן המתנה עד שהבונבון יעלה, ללא וירוסים מרושעים ובעיקר ללא חלונות 98/ויסטה/8 או דרעק מייקרוסופטי אחר ובא לציון ( aka עצביי הרעועים) גואל.

purehoney

New member
זה דוקא הזכיר לי איזה היו לי

אז בהתחלה במחשב הראשון היה לי חלונות me ואז הגיעו לפי הסדר הxp וויסטה והיום יש לי 8...ושתיראו איך זה היה נראה פעם שמתי תמונה..
שאם להגיד את האמת אז לי זה לא נראה שונה הרבה מבחינת כל הפעולות ודברים שעשיתי מאז ומתמיד במחשב...מה גם שהיום אני כבר לא מורידה דברים למחשב כי לא כמו פעם שהיו תוכנות להורדה כמו קאזה ואימיול וכל התוכנות שיתוף האלה וזה דוקא טוב כי פחות תופס מקום ומאט את הכל...

Aronsona

New member
מי זוכר

המחשב הראשון אצלי בבית היה בתחילת שנות ה-90. מחשב שולחני עם זיכרון פנימי של 280 KB.
איך אפשר לזכור איזו מערכת הפעלה זו היתה.
היום יש לי את חלונות 7 גם על הלפטופ וגם על הנייח.
ואני לא קופץ להשתמש בגירסה החדשה יותר וכך בעבר דילגתי על הוויסטה הבעייתית.

1Shir

New member
לי יש טלפון שכאשר קניתי אותו לפני 5.5 שנים הוא היה הכי ישן ב

אבל הוא ידע לעדכן את השעה

האייפון 6 החדש שלי התמודד עם זה בגבורה

ובגלל תפוז הקקות האלה
החלפתי ניק

גם הסמרטפון מספר שלוש שלי התמודד בגבורה

קמתי בבוקר, הסתכלתי על הסמרטפון שלי ובלי שנגענו בו הוא היה על השעה הנכונה

למעלה