רואה אתכם ולא מבין מה אתם רוצים מהחיים שלי.לגמרי
שעה יותר לישון אחרי שבת מעייפת![]()
צריך לשלוח את מיכאל לבית הספררואה אתכם ולא מבין מה אתם רוצים מהחיים שלי.
שעון חורף/קיץ...
מעניין את הסבתא שלי.
אני ואישתי ישנים ומתעוררים מתי שמתחשמק לנו.
אני בפנסיה והיא לא עובדת.![]()
בהחלט, השכם בבוקר אני והיא מתעוררים יחד איתוצריך לשלוח את מיכאל לבית הספר![]()
ומה עם שלאף שטונדה ? יש ?בהחלט, השכם בבוקר אני והיא מתעוררים יחד איתו
אני מכין לו סנדוויצ'ים טעימים, שם בקופסא גם פרי העונה.
היא מוציאה מהארון בגדים חמים עבורו לאותו יום.
ואחרי זה אני יורד איתו לתחנת ההסעה ואז יש לנו עוד חצי שעת איכות ביחד.
נו...
ואחרי שהוא נוסע לבית הספר יש לנו את זמן האיכות שלנו.
תראי בגילנו כבר לא צריך שעות שינה רבות כל כך
אבל אין כבר את התחושה שצריך להתעורר מוקדם כדי לעבודה.
עכשיו צריך לקטוף את הפירות כפרה.
מקווה שהקדוש ברוך הוא ייתן לי שנים רבות ונוספות לחיות כך.
או כמו שאומרים: "שייתן, כמה שייתן".![]()
לא יודע מה זה שלאף שטונזה, אני מכיר שלאיף סופפים.ומה עם שלאף שטונדה ? יש ?
כשקמים לעבודה מרגישים טוב מאוד את היום הראשון של החלפת השעון.רואה אתכם ולא מבין מה אתם רוצים מהחיים שלי.
שעון חורף/קיץ...
מעניין את הסבתא שלי.
אני ואישתי ישנים ומתעוררים מתי שמתחשמק לנו.
אני בפנסיה והיא לא עובדת.![]()
איזה באסהאיזה כיףףף
טוב שנכנסתי לפה...איזה כיףףף
בעיני החושך המוקדם זה לא כיף.איזה כיףףף
בעיניי זה הכי כיף ומרגיע.... אוהבת מאוד את שעון החורףבעיני החושך המוקדם זה לא כיף.
לא די בכך שהימים קצרים ממילא, באים ומקצרים עוד יותר את שעות האור. איכס. מעצבן.בעיניי זה הכי כיף ומרגיע.... אוהבת מאוד את שעון החורף
אני שואלת למה צריכים לעצור את הפעילות בחוץ כשאין אור?לא די בכך שהימים קצרים ממילא, באים ומקצרים עוד יותר את שעות האור. איכס. מעצבן.
ממש לא הצעתי לעצור. אבל הרבה יותר נעים לתפקד בחוץ כשיש אור, ויש גם פעולות שאינך יכולה לעשות בחושך. הנחמה שבדבר היא, שעד שהונהג שעון הקיץ, לא היה שעון קיץ והימים ממילא נהיו קצרים. את ההשוואה ניתן לעשות רק לאור העובדה, שכאשר הונהג שעון הקיץ, היה למה להשוות. לפני כן, החורף בעצם היה ונותר "אותו דבר"... וכן. אני חושב שרק השנה העבירו את שעון החורף לתאריך כל כך רחוק... לפני כן, זה קרה כבר איפה שהוא בספטמבר.אני שואלת למה צריכים לעצור את הפעילות בחוץ כשאין אור?
לי זה אף פעם לא הפריע, לא רואה הבדל ברגעים שלי בחוץ כשיש שעון חורף או שעון קיץ... אם צריך יוצאת גם בחושך וגם בגשם, מעולם לא עצרתי את עצמי בגלל הדברים האלה.
כבר מ 2013 עוברים לשעון חורף בסוף אוקטובר. (יום ראשון האחרון בחודש)ממש לא הצעתי לעצור. אבל הרבה יותר נעים לתפקד בחוץ כשיש אור, ויש גם פעולות שאינך יכולה לעשות בחושך. הנחמה שבדבר היא, שעד שהונהג שעון הקיץ, לא היה שעון קיץ והימים ממילא נהיו קצרים. את ההשוואה ניתן לעשות רק לאור העובדה, שכאשר הונהג שעון הקיץ, היה למה להשוות. לפני כן, החורף בעצם היה ונותר "אותו דבר"... וכן. אני חושב שרק השנה העבירו את שעון החורף לתאריך כל כך רחוק... לפני כן, זה קרה כבר איפה שהוא בספטמבר.
וואלה.. אני כבר לא זוכר (וממרום גילי מותר לי). אבל כן. מבאס.כבר מ 2013 עוברים לשעון חורף בסוף אוקטובר. (יום ראשון האחרון בחודש)
כי הרבה יותר קשה לטייל בחוץ בחושך. שלא לדבר על לראות את הנוף...אני שואלת למה צריכים לעצור את הפעילות בחוץ כשאין אור?
לי זה אף פעם לא הפריע, לא רואה הבדל ברגעים שלי בחוץ כשיש שעון חורף או שעון קיץ... אם צריך יוצאת גם בחושך וגם בגשם, מעולם לא עצרתי את עצמי בגלל הדברים האלה.
כל כך מיותרים, משחקי השעון האלה פעמיים בשנה. לא מועיל לכלום (בשונה מהעבר הרחוק) ורק פוגע ומסוכן.שעון חורף חוזר
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.