שעון הזמן האבוד...

Wolfox

New member
שעון הזמן האבוד...

אלוהים, קח שתי שניות, עצור את העולם וחשב, מה היה קורה אילו לא היית מזיז את מה שהזזת, כמה? כמה אפשר? 4 פעמים לבכות.... כל כמה שניות עוד אחד אובד, ראה, ראה כמה סבל.. והוא כל כך קרוב אליך, עד שאתה לא יודע מה לעשות.. אלוהים, תחזיר את הזמן לאחור, אולי אני אוכל לשנות, אולי אני אוכל להציל עוד שנייה מהזמן שאבד, הזמן שהלך, ולא ישוב... תן לי את הכוח להתמודד עם בעיות אלו, את הכוח לראות מעבר לדמעות, את הכוח לא להרגיש כאב את הכוח להיאחז בחיי... תחזיר לי את השנייה שהחסרתי פעימה, שהסתובבתי, וכלום לא נשאר, כאילו לא היה... קח אליך את כל העצב, ותחזיר לנו אותו, בצורת אהבה, תן לנו תקווה שיום אחד... הזמן.. כבר לא יעלים עין, כבר לא יהיה עיוור, ויראה, את מה שהחמיץ, ולמה הוא גרם... הרי, אנחנו עדיין חיים בעולם.. השאלה זה.. עד מתי? האם גם הזמן כאן ייפסק? אלוהים, גרום לי להפסיק לראות, ולהפסיק לבכות, גרום לי לראות את התקווה, שעם הזמן.. אבדה...

ה מוזה

New member
ואולי ..

אתה בעצם מבקש את זה "..מה אני מבקש לי? לא הרבה, את זה כל מה שיש לי, בסביבה, בין הצער לאושר, מחפש לי, טיפת אהבה.."
את זה כל מה שיש לי ..התקווה היכולות לראות מעבר למחוגי הזמן והעבר להסתכל קדימה מעבר לכאב ולצער ולראות , לראות קרן אור .

היי את... (כן ,את..) כנסי שניה....

הזמן שעבר ,עבר . עכשיו נשאר לך לחיות את העתיד ועשות אותו הרבה יותר טוב מבעבר .. נכון אנחנו חיים בעולם לא קל. קשה לכולם מאוד-מאוד-מאוד ... אנחנו קמים אל תוך זוועות ... התקווה לא אבדה לך . עובדה שאת חיה ואיכפת לך . וכשאיכפת לך זאת אומרת שהתקווה עדיין לא אבדה , את צריכה להעיר אותה מחדש.. להחיות אותה כל יום מחדש עם מיצמוץ העיניים הראשוני שלך על הבוקר .. תהיי חזקה ילדונת , יהיה טוב ... רק תאמיני .. עוֹד לֹא אָבְדָה תִּקְוָתֵנוּ הַתִּקְוָה בַּת שְׁנוֹת אַלְפַּיִם לִהְיוֹת עַם חָפְשִׁי בְּאַרְצֵנוּ אֶרֶץ צִיּוֹן יְרוּשָׁלַיִם.
...

למעלה