שעוו"ה
Y Yume Chan New member 24/12/06 #2 קישור לווטר מלון בבל גם? ופלטות. לא משנים לי הצבעים. יש לי איזו בעיה במחשב שכל הזמן הופכת את הקבצים לגיף. >< תודה לעוזרות
קישור לווטר מלון בבל גם? ופלטות. לא משנים לי הצבעים. יש לי איזו בעיה במחשב שכל הזמן הופכת את הקבצים לגיף. >< תודה לעוזרות
Y Y A B I New member 24/12/06 #5 לא כ"כ הבנתי מה עושים בפינה הזאת, מבקשים עזרה וטיוטוריאלים ובייסים וכאלה? אממ אם כן - אז טיוטוריאל שמסביר הצללה באופן כללי..נגיד בחולצה איפה יש קפלים, איפה אור, איפה צל וכו'.
לא כ"כ הבנתי מה עושים בפינה הזאת, מבקשים עזרה וטיוטוריאלים ובייסים וכאלה? אממ אם כן - אז טיוטוריאל שמסביר הצללה באופן כללי..נגיד בחולצה איפה יש קפלים, איפה אור, איפה צל וכו'.
D DaRk ShinES New member 25/12/06 #8 זקוקה להשראה.. סתם תמונות לא של אנימה אולי קצת אופנה אולי פאנארט כל משהו שיעזור לחשוב על עיצוב לדולי חדשה
זקוקה להשראה.. סתם תמונות לא של אנימה אולי קצת אופנה אולי פאנארט כל משהו שיעזור לחשוב על עיצוב לדולי חדשה
J Jeanne D Arc New member 26/12/06 #10 ../images/Emo221.gif פלטות אני צריכה פלטות חצי שקופות בצבע אדום עז או ורוד שקרוב לאדום יהיה נחמד אם יהיו בהן 6 גוונים
../images/Emo221.gif פלטות אני צריכה פלטות חצי שקופות בצבע אדום עז או ורוד שקרוב לאדום יהיה נחמד אם יהיו בהן 6 גוונים
D dinora12 New member 27/12/06 #13 ../images/Emo210.gifלא כל כך קשור ^^, למישהוא יש אתר להעלאת תמונות בכל סוגי הקבצים חוץ מ-imageshack? תודה ובעצם זה קשור לדוליז אבל לא משהוא שאתם צריכים לדעת כרגע [<
../images/Emo210.gifלא כל כך קשור ^^, למישהוא יש אתר להעלאת תמונות בכל סוגי הקבצים חוץ מ-imageshack? תודה ובעצם זה קשור לדוליז אבל לא משהוא שאתם צריכים לדעת כרגע [<