שעוו"ה

קוראת שקטה מבקשת עזרה

אני מכינה דוליז המון זמן ורק עכשיו העליתי אותן לאתר אינטרנט עם אפשרות להזיז אותן והכל. הבעיה: יש לי רקע לבן. איך אני מעלימה אותו בצייר? ואיך אני נפתרת מכל הצבעים והנקודות שנוצרות לי כשאני שומרת בפורמט gif?

LudaGirl

New member
תשובה

לא שומרים בובות בפורמט גיף אלא אם כן זה בפוטושופ או פיינט שופ. אם את בצייר שמרי או בbmp או בpng על מנת למחוק רקע לבן את צריכה פטוטושופ

24sunshine

New member
או פיינט שופ

אם את רוצה תשלחי אליי במסר ואני אעשה לך את זה בפיינט שופ. ואגב, למה את שקטה ולא מצטרפת? :S

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאחרי היאבקות קשה

ומאוד קשה אני מתחילה להשתמש במדריכים ולהפסיק לנסות לעשות דברים שאני לא יודעת בעצמי משהוא פשוט להתחלה? לא משנה מה רק משהוא פשוט ^^;

TheWingedPig

New member
הנה...

זה בעצם טיוט בשני שלבים, כשהשני הוא ההדפס (והוא חשוב לא פחות), צריך רק לדאוג להצליל אותו לפי הקפלים (ועדיף לתכנן אותו מראש בשחור או לבן, ולצבוע אחר כך) היה כיף להכין את המדריך...מקווה שעזרתי :)

dinora12

New member
../images/Emo210.gifוואו../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

זה ממש ממש יפה! אני אנסה לערוך קצת ולהוסיף אני לא רוצה שזה ייראה בדיוק אותו הדבר ^^;

TheWingedPig

New member
אין בעיה

העיקר הוא להבין את הצורה הכללית של הבגד, ואת כבר תבחרי צבע והדפס בעצמך...גם הקפלים שציירתי זה יותר כהנחיה כללית... רק אל תשכחי את החגורה העבה באמצע, עם סרט הקשירה, ואת הצווארון הלבן שמתחת לקימונו...

TheWingedPig

New member
נדמה לי ש...

למארי-צ'אן היה בייס כזה, אבל כבר אין בייסים באתר שלה... תבקשי מהבנות פה, אולי מישהי שמרה בזמנו... וזה מריונטה..עם "ה" בסוף...

למעלה