שעוו"ה

Izumi Oo

New member
קווי מתאר לחצאית?

זה אמור להיות בערך לפי התמונה.. אני אשמח אם תראו איך מצליל את החצאית הזו בכלליות, כי אני וחצאיות לא מסתדרות >< בייס מאפיצ'ו

Izumi Oo

New member
מה אהבת? את הקווי מתאר של החולצה

והמחוך? ותודה? כן, תודה. ^^

TheWingedPig

New member
עשיתי לך קווי מתאר

מקווה שזה מספיק ברור...מסומנים בשחור הם החלקים הכי כהים בחצאית, ובאדום, החלקים הכי בהירים. בין חלק לחלק צריך להיות מעבר חלק בין הגווים, מהכהה לבהיר, בהתאם לפלטה שאת עובדת איתה. תיקנתי לך את הפס בשרוול בצד שמאל (של הדולי) (מסומן בירוק), כי הוא לא יכול להיות ממש ישר אם הוא נמצא על יד. (בכלל, בתור המלצה, כדאי לך לעבור על קווים אחרים בדולי, ולראות אם יש כאלה שאפשר לעגל) כשתסיימי להצליל את החצאית, כדאי גם להצליל את קווי המתאר שבקצוות הקפלים.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifוואל, ניסיתי><

מקווה שזה בסדר, את לא חייבת להשתמש כמובן. אממ, תפתחי את זה בצייר על שמונה, אולי תביני מה ניסיתי להראות בדבר שאמור להראות איך אפשר להצליל
כןכן, אני בן אדם עילג><".

Mrs Johnny depp

New member
ניסיתי...../images/Emo182.gif

עשיתי בערך רק כדי שתביני את הקונספט את הסינר סתם קישקשתי, זה לא כזה משנה איך מצלילים אותו העיקר שלא יהיו יותר מדי קפלים ושלא יהיה גושי... באנג'י צ'אן יש טיוט מעולה להצללת שמלות בסגנון, כדאי לך להעזר
http://www.yumestudio.it/angychan/index.php

עזרה?../images/Emo211.gif

1. פלטת עור בהירה 2. פלטה לשפתיים (צבועות בליפגלוס, אם זה משנה) בצבע ורוד בהיר. 3. פלטה חומה לשיער 4. פלטה שחורה.

אני מחפשת אתר ספציפי..

אתר כזה שיש בו מלא מלא קישורים למלא אתרים של דוליז ופיקסלארט הוא ורוד כזה.. תודה למי שעוזרת:)

למעלה