שעוו"ה
מ מ א י ו New member 8/10/06 #2 דרוש בייס... הוא מ"בואו נשלים" של מתישהו ובאלבומים כתוב שהוא מג'סי דולז או משו כזה אז או שהאתר נסגר או שאני סתם עקומה^^" אז אם למישי יש קישור או את הבייס עצמו אני ממש אודה לה:]
דרוש בייס... הוא מ"בואו נשלים" של מתישהו ובאלבומים כתוב שהוא מג'סי דולז או משו כזה אז או שהאתר נסגר או שאני סתם עקומה^^" אז אם למישי יש קישור או את הבייס עצמו אני ממש אודה לה:]
ב באמבוק New member 8/10/06 #4 תודה תאמי זקוקהזקוקהנואשות לפלטה לבנה כחולה כזו. אתן יודעות למה אני מתכוונת, לא? ><" ו.. כל השאר אני אמצא. או שאני אבקש אח"כ XD
תודה תאמי זקוקהזקוקהנואשות לפלטה לבנה כחולה כזו. אתן יודעות למה אני מתכוונת, לא? ><" ו.. כל השאר אני אמצא. או שאני אבקש אח"כ XD
נ נושיfay New member 8/10/06 #10 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo45.gifמצתרפת לבקשה..:X
ז זוהר נוגה New member 8/10/06 #11 בייס שמן וקטן?../images/Emo211.gif עם ציצי. נו, אני לא מצליחה עם הבייס הענק ניסיתי, וניסיתי, ולא מצליחה תמר, תתני לי הארכה, רייט? אה, ואפשר בייס קטן אבל שמן ועם ציצי?
בייס שמן וקטן?../images/Emo211.gif עם ציצי. נו, אני לא מצליחה עם הבייס הענק ניסיתי, וניסיתי, ולא מצליחה תמר, תתני לי הארכה, רייט? אה, ואפשר בייס קטן אבל שמן ועם ציצי?
D dinora12 New member 10/10/06 #15 ../images/Emo210.gifצריכה פלטה.. של מתכת-ברזל אם יש פלטות מיחדות לזה אז תודה רבה..ואם אין אז פלטה של כסף או זהב תודה מראש
../images/Emo210.gifצריכה פלטה.. של מתכת-ברזל אם יש פלטות מיחדות לזה אז תודה רבה..ואם אין אז פלטה של כסף או זהב תודה מראש