ניסיתי,אב הפלטה הזו לא מתאימה....
ה המפלוץ קריימר New member 12/4/06 #104 הנה^^ השארתי את הפלטות שהשתמשתי בהן, לקחתי אותן מבייס אחר של אפיצ'ו.
O o0Invisible0o New member 12/4/06 #118 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא לענות אם אתן לא בטוחות.><
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 12/4/06 #106 בבקשה.....טיוט טוב לאיך אני לעזאזל עושה חצאית טובה? בצייר, כן?
ז זוהרינה New member 12/4/06 #116 אני יחפש.. שניה.. יש את זו, היא יפה, ושמתי אותה על אף שהיא קפלים.. סך הכל, רב החצאיות הן חצאיות עם קפלים.
אני יחפש.. שניה.. יש את זו, היא יפה, ושמתי אותה על אף שהיא קפלים.. סך הכל, רב החצאיות הן חצאיות עם קפלים.
ה הולי בריאן New member 12/4/06 #111 איך עושים... קפלים בחולצה? חחח.... יש למישי טיוט'/הסבר קצר שאני אקלוט את הרעיון? ותודעע ענקית לעוזרות!
איך עושים... קפלים בחולצה? חחח.... יש למישי טיוט'/הסבר קצר שאני אקלוט את הרעיון? ותודעע ענקית לעוזרות!
ז זוהרינה New member 12/4/06 #114 אממ.. לא ראיתי אף פעם בדיוק לקפלים בחולצה, אבל אם תעשי לפי הטיוט הזה הוא יעזור לך להבין. לא זוכרת של מי סורי.
אממ.. לא ראיתי אף פעם בדיוק לקפלים בחולצה, אבל אם תעשי לפי הטיוט הזה הוא יעזור לך להבין. לא זוכרת של מי סורי.