שעוו"ה

lady blak

New member
טנקסס../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif

זקוקה. ><

פלטה לבנה ארוכה, יותר מחמישה גוונים. ככה גם פלטה תכלת כהה כזו. תודה ענקית למביאה!

lady blak

New member
היית במפגש היום>.<[נוו שעו"וה]

נובקשה דיי גדולה... אז ככה:
מקבץ פלטות יותר מ5 גוונים בערך[אפשר גם 5]
של ורוד ושחור..
טיוט' לממכנס מכופל כזה
לא קשור>.<יש לי הרבה תיאורים מצוירים אז דרוש תיאור
וזהו
דיסק|||און|

lady blak

New member
משיהי../images/Emo35.gif../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|

יכולה להגיד לי מאיפה הבייס עם אני לא טועה הוא ממירס דולז או מאור דולז הלפ

Black Pearl666

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifדחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני זקוקה דחוף לתיאור קל-בינוני לא אופנת רחוב יפנית, ובלי שמלות ארוכות בבקשה מומלץ גותי
אני חסרת השראה

lady blak

New member
יש פינה..../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif|און|

הנקראת דרוש תיאור למעלה...את מבקשת ובטוח יביאו לך אני יכוה גם.. אבל תפני לפינה...
מאי|

נׁעה

New member
פשוט מאוד!

קודם כל, מגייסים לעזרה את ההגיון הבריא: צבעים כהים יוצרים צל צבעים בהירים יוצרים אור\ברק הצבעים שבאמצע הם למה שבאמצע. בד"כ יש גם את הצבע הכי כהה שמשמש לקו המתאר של הבגד. ועכשיו....! עומדות בפנייך שתי אפשרויות: 1. להסתכל על הבגדים והשיער שלך, על אנשים אחרים, על הבגדים והשיער של דוליז שעשו אנשים, לנסות להבין איפה יש צל ואיפה יש אור - ואת זה ליצור אח"כ לבד בעזרת הפלטה. 2. לחפש טיוטוריאלים (יש הרבה בפורום...), כאלה שמראים שלב אחרי שלב איפה יש אור ואיפה יש צל, ולנסות לעשות דוליז לפיהם. הבנת? בהצלחה.

Blue Pencil

New member
היא לא התכוונה לאיך משתמשים בפלטות?

ז'תומרת משתמשים ממש. על אמת וזה.

lady blak

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifאוהבת אותך|../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif

סוריי אין לי אבל אני יחפש לך
שיניתי חתימה מוזמנת לראות...

למעלה