שעווה

שעווה

היי , אני רוצה להוריד שיער באמצעות שעווה . לגבי שלא ממש ישימו לב להורדה - אני יוריד וילך להשתזף בחופש בגדול ואז יצא רגל שחומה כזאת וככה יצא לי מן רגל תמניה כאילו שלא התפחתי . OK...אז איך הולך העסק של השעווה ? אני רוצה לכל הגוף! שמעתי שאין לחזה + בטן , טוסיק ו..

m Cris

New member
בן או בת ??

לא עדיף לעשות כבר הסרת שיער בלייזר ??

resputin

New member
העסק עם שעוה, כמדומני, הוא לא מסובך

מדי. זה אומנם כואב בטירופים, אבל ישנה שעווה מוכנה שמחממים במיקרו, ישנן רצועות שעליהן שמים את השעווה, על השיערות ומושכים. עצה: במקום עם שיער ארוך, כמו למשל ברגליים, עדיף לגזור קודם את השיער לבערך חצי, על מנת שכשתעשה שעווה השערות יתלשו מהשורש ולא סתם יקרעו. מז"א 'שמעתי שאין לחזה+בטן, טוסיק ו...'? אין רצועות מוגדרות, הן ארוכות וישרות- תעשה איתן מה שעולה על רוחך. מה שכן, עוד אציע לך לבדוק אם אחת הידידות שלך שיש לה ניסיון בנדון תוכל לעזור לך למשל ברגליים, או בחזה+בטן, משהו, שתדע איך זה הולך בדיוק ולא תלחץ. וגם הייתי מציע לך לבדוק במכונים שונים, כמדומני גם עושים שעווה לגברים בחלק.. הם יוכלו לפתור את רוב הבעיות שלך, למרות שזה יהיה בטח קצת יקר. בהצלחה.

לירונדה

New member
דווקא עדיף שיהיו ארוכות...

ככל שהשיערות ארוכות כך ההורדה יותר טובה כי כשהן קצרות זה לא תמיד נתפס ואתה יכול להוריד עם שעווה כמעט בכל מקום אבל במקומות עדינים עדיף עם שעווה למקומות עדינים, שאותה גם תוכל למצוא בסופר פארם ואתה יכול גם ללכת לקוסמטיקאית...זה לא יותר מדי יקר אבל תחשוב על זה שאתה צריך לחזור על זה כל חודש בערך ככה שאתה יכול לעשות הורדת שיער בלייזר בפעם אחת וזה יחסוך לך פעמים רבות שבכל מקרה יגיעו לאותו סכום באיזה שהוא שלב

resputin

New member
הורדה בלייזר היא לא פעם אחת

לאחר קריאה של אינספר מאמרים על הורדת שיער בלייזר אני יכול לומר לך שלא רק שזה כואב כמו שעווה, אלא יש מספר טיפולים- כי זה רק מחליש את שכבת השיער הקיימת. ככל שהוא צעיר יותר, הוא יזקק ליותר טיפולים, שעולים יותר כסף.. וזה עסק יקר.

לירונדה

New member
אבל...

לפי מה שאני הבנתי משלמים פעם אחת בשביל כמה טיפולים אשר אמורים להפחית בצורה המקסימלית.... מי שזה באמת חשוב לו, שווה להשקיע בזה

שרימפי

New member
הבנת נכון

המחיר נקבע לפי פרמטרים שונים כמו סוג השערה, עובי ועוד. לא לפי מספר משוער של טיפולים(בניגוד למה שאולי נהוג לחשוב). מעבר לכך, היום חלק מהמכונים המקצועיים(ובעלי הפיקוח הרפואי) מעניקים הנחות די גדולות ואם רוצים לעשות את זה, זה באמת הזמן, לפני הקיץ
.

resputin

New member
אך אל תשכח שזו עדיין הוצאה כספית

די נכבדת, הזמן לא ממש טוב (קיץ, שיזוף.. לא הולך עם הורדה בלייזר) וגם שלייזר לא מתאים לכל אדם..

שרימפי

New member
אין קשר בין קיץ לייזר

אבל כן, לפי מה שידוע לי אסור להשתזף בתקופת הטיפול. וזה לא מתאים לכל בנאדם, אבל את זה אומרים לך אם אתה לא מתאים. אלא אם כן נפלת על מישהו שמחפש למרות אותך. והוצאה של אלפי שקלים, אבל לא מעל עשרת אלפים. וצריך לזכור שמדובר בסדרת טיפולים שלרוב יעילה מאוד. אבל כמו שכבר נאמר לא פעם, זה לא לכל אדם. לא כל אדם יהיה מוכן להוציא 4000 שקל על לייזר גב וכתפיים. אבל יש כאלו שכן. זו סדרת טיפולים שסופו של עניין פותרת את הקטע המסריח והלא נעים של שעווה וטיפולים שונים. לבלונדינים לפי מה שידוע לי זה לא ממש מומלץ אגב.

detleth2

New member
לייזר לוקח יותר משנה

ידידה שלי עושה לייזר בכמה מקומות בגוף כי נמאס לה מלגלח כמו כולן וכל כמה חודשים עושים טיפול וזה נמשל המון-המון זמן וזה לא כמו שכולם אומרים "בלתי מורגש" אלא מורגש ביותר.

שרימפי

New member
רוצה תשובה קצת מקצועית../images/Emo35.gif-בבקשה

אני לא יודע מי אמר שלייזר הוא בלתי מורגש, הוא כן מורגש, אבל הוא לא מורגש ביותר. כואב זה לא, אם עושים את זה נכון. לצערי בשוק של היום נפתחים בכל מקום מכוני הסרת שיער שטוענים שיש להם מכשיר לייזר, הרבה פעמים זה לא נכון. מעבר לזה, הרבה פעמים גם מדובר במקומות שאין בהם פיקוח רפואי. שזה לדעתי די נחוץ וחשוב. לפני טיפול הלייזר נהוג לרוב לגלח את מקום הטיפול ולמרוח עליו משחת אל-חוש(emla למשל) ולתת לה להספג בעור במשך חצי שעה, בכדי שהטיפול יהיה כמה שפחות כואב. וכמו שאמרת, ידידה שלך עושה מספר מקומות בגוף- לכן זה לוקח יותר משנה. כי לוקח חודשיים בערך אחרי טיפול עד שהשיער צמח מספיק כדי לעבור שוב טיפול. מדובר בסדרת טיפולים, תלוי באיזור ובשיער של המטופל. יש אנשים שצריכים רק 3-4 טיפולים ויש כאלו שאפילו 9. מכיון שידידה שלך עושה הסרת שיער בלייזר במספר מקומות בגוף, יותר מטבעי שהטיפול עצמו, שמבוצע פעם בחודשיים בערך יערך יותר משנה. לא כך
ואם נורא כואב לה, אולי משו במכון הלייזר שהיא לקוחה שלו לא בסדר. אולי. ואת כל מה שאמרתי לך אני אומר מידע, לא סתם.

detleth2

New member
מתקן

לייזר מורגש, לא כואב, אבל חם ויכול להשאיר כוויות. לא משנה איפה מורידים שיערות בין טיפול לטיפול עוברים כמה חודשים.

שרימפי

New member
נכון, אבל לא יעזור

לייזר אפקטיבי. חודשיים חולפים בין טיפול כי רק אז, שהשערה באמת צמחה קצת הטיפול יהיה אפקטיבי.
וכוויות
בדרך כלל אחרי טיפול מורחים אלוורה וזה עוזר לעור. לא נראה לי ששעוה או כל סוג אחר של הורדת שיער הוא כל כך אפקטיבי וגם עושה פחות נזק. לי אישית שעווה נראת כמו דבר שיש בו סיכון.

נצל"ש-מאמר שמצאתי

על "איך לצאת מהארון" . יכול להיות שחלק ממכם כבר קרא אותו, אבל רציתי להביא קישור בכל מקרה: http://www.brainbow.co.il/article3.asp

featherhead

New member
תמיד תהיתי לעצמי- האם כשעושים שעווה

השיער צומח אח"כ סמיך וקשה יותר?

daryali

New member
../images/Emo6.gif בדיוק להפך

אחרי שעושים שעווה , השיער מדלדל והפך לרך יותר

למעלה