אני צריכה דחוף! לרגליים;[
ש שושה היפיופה New member 21/8/06 #14 ../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני צריכה דחוף! לרגליים;[
ז זברה נוחרת New member 21/8/06 #21 ../images/Emo97.gifועעעעע../images/Emo24.gif תודהתודהתודהתודהתודהתודהתודהתודה D:
T think shon New member 21/8/06 #25 אפשר קישורים ל: שוארי הופ-קפה ועודאיזהאתרמאגניבשלדוליזשאתןאוהבות? הקישור לשוארי ממש דחוף. ;[
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 21/8/06 #29 ../images/Emo66.gifעזרה בבקשה אני רוצה להוסיף לה על החזה בצד ימין שלנו הדפס קטן של מיני מאוס. הבעיה היא שאין לי מושג איך לצייר את זה, ואין לי תמונה טובה... עזרה או משהו?
../images/Emo66.gifעזרה בבקשה אני רוצה להוסיף לה על החזה בצד ימין שלנו הדפס קטן של מיני מאוס. הבעיה היא שאין לי מושג איך לצייר את זה, ואין לי תמונה טובה... עזרה או משהו?
M morusha New member 22/8/06 #31 מישהו יכול לעזור? אני רוצה לשלב בין שתי הפלטות האלו אבל אין לי תוכנה מיוחדת.. אם מישהי יכולה לעשות את זה אני אודה לה מאוד!
מישהו יכול לעזור? אני רוצה לשלב בין שתי הפלטות האלו אבל אין לי תוכנה מיוחדת.. אם מישהי יכולה לעשות את זה אני אודה לה מאוד!
L LaLaPoP New member 22/8/06 #37 אמממ...../images/Emo119.gif../images/Emo122.gif משהי יכולה לתת לי טיוט' טוב להצללה של חצאית מיני? ושל חולצה?(איך להצליל חולצה? ) אז תודה רבה למי שתענה
אמממ...../images/Emo119.gif../images/Emo122.gif משהי יכולה לתת לי טיוט' טוב להצללה של חצאית מיני? ושל חולצה?(איך להצליל חולצה? ) אז תודה רבה למי שתענה
T tamaguchi girl New member 22/8/06 #38 ../images/Emo89.gifהחולצה של תמי, החצאית של גפן כתבתי גם בפנים D: