גרסא2^^השיער מקסים
L lady blak New member 6/8/06 #41 ../images/Emo99.gifגרסא2^^השיער מקסים../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif
ר רחלי03 New member 7/8/06 #43 יש בעיה.../images/Emo3.gif השיער מהמם, אבל הוא לא מתחיל במקום הנכון, וזה נראה רע. צריך להיות מקום למצח, לפי העין שציירתי, והוא צריך להתחיל גם מתחת לאוזן. בקיצור, הקו הורוד בקובץ זה בערך ככה.
יש בעיה.../images/Emo3.gif השיער מהמם, אבל הוא לא מתחיל במקום הנכון, וזה נראה רע. צריך להיות מקום למצח, לפי העין שציירתי, והוא צריך להתחיל גם מתחת לאוזן. בקיצור, הקו הורוד בקובץ זה בערך ככה.
S shmeksit New member 7/8/06 #47 תודה ../images/Emo23.gif באמת היה לי משהו מוזר רק לא ידעתי איך לתקן אולי תגידי גם איזה גירסא יותר יפה, שיהיה שובר שוויון XD
תודה ../images/Emo23.gif באמת היה לי משהו מוזר רק לא ידעתי איך לתקן אולי תגידי גם איזה גירסא יותר יפה, שיהיה שובר שוויון XD
ר רחלי03 New member 7/8/06 #48 בבקשה.../images/Emo98.gif שובר שוויון, הא? אז אממ.. בחירה קשה, אבל- גרסא 1 יותר יפה.
ס ס מ י י ל י ת 2 New member 7/8/06 #44 ../images/Emo66.gifטיוטוריאל לתחתונים >< או לפחות משהו שיסביר לי איך מציירים כאלה...