שעווה

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif תודה ../images/Emo25.gif

כתבתי שאני רוצה חצאית מיני כזו.. אבל לא נורא >< תודה

tamaguchi girl

New member
../images/Emo12.gif

ואני מצטטת: "טיוט' לחצאית ללא כפלים חלקה ישרה" לא רשמת מיני
בבקשה P:

Cool Simsit

New member
בבקשה בבקשה בבקשה

אני חייבת דחוף דחוף בייסים חמודים וקלים כאלה או אתרים טובים! בבקשה אני חייבת לעשות לענקית שלי ואין לי רעיונות לבייסים! בבקשה דחוף!

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gif3 טיוטונים חדשים.

לצווארון- מוקדש לאלינה. לקח לי בדיוק דקה.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifעזרה דחווף.

מרשים לי אולי עגיל באף, אני צריכה שמישהי תצייר לי אחד שיהיה בדיוק במקום הנכון- כסוף וקטן. תודה מראש.^^

חוח.

אני אגיד לך פשוט איפה עושים, חברה שלי עושה בחנותקקי כזאת, נו ;[ נכון הנחיר? קצת ימינה ממנו יש מין קשת כזאת, שעולה למעלה בחצי עיגול, עושים עליה לקראת אמצע האף. מיד מסבירה על קובץ:)

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהבנתי אותך.^^

אני רגישה, יהיו לי זיהומים? והמלצות לסטודיו של פירסינגים בב"ש?:]

בכל מקרה>>>

ואני לא יודעת לגבי זה. מה שאני יודעת זה שממש עדיף לעשות במחט ולא אקדח, עולה קצת יותר אבל עם האקדח משתמשים למלא אנשים וזה לא עובר חיטוי יסודי פשוט כל פעם מחליפים עגיל באקדח, אבל עדיין חיידקים וזה, ויש הרבה יותר סיכון לאינפקציה, מה גם שמי שעושה באקדח זה בדר"כ עובדים בחנויות פקאצות כאלה [ע"ע חברה שלי>> (מה?! היא עשתה מזה כסף
)], ולא אנשים מוסמכים שעברו לזה הכשרה.. מה שחשוב- תקני משחת חיטוי [לדעתי קוראים לזה בפנטן, לא זה של התינוקות אלא זה של החיטוי] ותקפידי על זה מאוד, וגם תעשי בדיוק כמו שאומרים לך במכון במיוחד אם את רגישה, ז"א יש נטייה להגיד "אז מה אם הפירסר אמר לא להוריד את העגיל שבועיים, ולחטא כל כמה שעות? אני אחליף אותו כבר אחרי יומיים ואחטא פעם אחת ודי". אז זהו, שלא. וממליצה לך מאוד מאוד לשאול בפורום פירסינגים
אה. ותתחדשיD: לדעתי יהיה לך ממש יפהD=

למעלה