שעווה

8ar8ie

New member
למה שדחם לא ושעווה כן?:0

היא פחות נחשבת?^0^ סתם לא הבנתי...:\

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

לא, פשוט התכוונתי לזה ששדחם הרי נפתח כל שלושה ימים. שעווה נפתחת כשצריך, לא? זהו.

Radio Joe

New member
זה בסה"כ שעוו"ה, ובסה"כ שדח"ם,

ובסה"כ אופטופיק קטנטן. זה קהילה ענקית ,עצומה, ויש לה גם תקנון, חוקים וכללים שלפיהם בנות הפורום חייבות לפעול, בתור חלק מהקהילה הזו בעצם. אי אפשר שייוצר מצב של חצי-חצי. חצי בנות פותחות שרשורים ועושות כיפ חיים, וחצי מהבנות שומרות על חוקים ויושבות בשקט בפינה. אי אפשר, כי זה סתם עושה בלאגן גדול. בנות חדשות יכולות לבוא, ולהבין את זה לא נכון, ואז הן ייפתחו גם כן שרשורים, עליהן יצרחו, והן יתגוננו ב"אבל גם בלהבלבה פתחה והיא ותיקה!!!1" ואז? טוב, אז לא יהיה לנו תירוץ. ולא, זאת לא "רק שעוו"ה." זאת הפרת חוקים ברורים וכתובים, פשוטו כמשמעו.
.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלפני כמה זמן הייתה מן

תקופה כזאת כשמיכל הייתה מנהלת לבד וכל הזמן בנות היו פותחות שדחמים על דעת עצמן "כי צריך" כולם קיבלו את זה בסדר ולא אמרו כלום, גם מיכל הייתה בעד זה אם אני לא טועה. אני אישית הייתי נגד זה. נפתח כל יום שדחם בגלל זה ולדעתי זה יצר בלאגן. אבל עכשיו, פעם אחת ויחידה ילדה פותחת שעווה [ואני לא אדבר על השדחם, לא כי אני מפלה ביניהם(
) אלא בגלל הסיבות שנפתח השדחם הזה, אני נגדם.] כשמנהלות לא נמצאות, וישנן בקשות לשעווה, אני לא חושבת שיש רע בזה. נכון, זהו הפרת חוק בפורום, אבל היא לא עושה את זה קבוע, זה משהו חד פעמי, שלדעתי באמת היה הכרחי. אני לא באה ומעודדת את הבנות להתחיל להתפרע וכל אחת תפתח שירשורים שאסור לה לפתוח. אבל במקרה הזה, אני כן בעד.

Radio Joe

New member
אבל,

כל פעם שדבר כזה קורה, אתן אומרות שזה "חד פעמי", וזה קורה עוד פעמי רבות. זה בלתי אפשרי :/

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכשאומרים שמשהו חד-פעמי,

אני לא בטוחה שמתכוונים לזה ממש. כשהיא אומרת שזה חד פעמים הפתיחה של השעווה, היא התכוונה שהיא לא תתחיל לפתוח קבוע שעווה במקום מיכל. טוב בכל מקרה, מיכל עכשיו הגיעה וסיכמה הכל. אז בנות, אל תפתחו שירשורים בעצמכן. כתבו למיכל שצריך והיא תפתח בעצמה או תסדר שיפתח. :]

2ofir

New member
זה בסהכל שעווה../images/Emo67.gif

זה לא שמעכשיו נפתח קבוע במקום המנהלות רק היום כשכולן כאן בפורום והמנהלות לא כאן, ואמרו שצריך... זה תחילת מרד נגד ההנהלה, או משו

2ofir

New member
אממ:]הנה

שלל מישי עם כינוי פוקה סורי אני סנילית
^^

למעלה