המורה שלי אמר לי שהום הוא בודק לי. יש מצב לטסט שעה 8:20 (משרד רישוי פ"ת). מה אתם אומרים על השעה? מישהו היה לו שעה כזאת עבר/נכשל? חשוב לי מאוד. יום טוב לכולם.
זה אחלה נראה לי, כולם עד 8 הולכים לעבודה אז אולי הכביש יהיה ריק, אבל אל תשכח זה לא משנה מתי יהיה הטסט אם אתה יודע לנהוג אתה תעבור חחח ועוד כמה דברים לי אלייך, עדיף טסט עם פקק, כל הטסט אתה בפקק ואתה עובר חחחחח, ועוד משו, נכון שאתה יוצא ממשרד הרישוי בפתח תקווה עם הפרונט של מכונית? ופונה ימינה? לא לכיוון תחנת הדלק ! לכיוון השני! יש שם כיכר כזה? אז תוריד לשם לראשון ותעבור ב 5-10 קמ"ש סתם שתדע! הכשילו כבר מישו שבא לכיכר הזה ב 20 קמש הילוך ראשון עוד 50 מטר למשרד הרישוי דפק ברקס שלום להתראות חחחח בקיצר חפרתי לך המון בהצלחה וזה שעה סבירה!
אבל חשוב מישהו שהיה לו בשעה כזאת ועבר או נכשל. וד"א אם הכיר פנויה למה לי להוריד לראשון זה טעוטת, אני מוריד לשני מגיע במהריות של 30 ונוסע רק אם יש מכוניות ואני צריך לתת זכות קדימה אני יעצור ויגלוש. אני חושב שאתה טועה, אבל שיבואו המומחים של הפורום ויסבירו את זה
זו שעה לא כל כך טובה כי יש עומס בכבישים ... כולם יוצאים לעבודה , לבצפר, יש לחץ, ונהגים ישראלים לא כל כך מתחשבים אפילו שרשום בענק "במבחן משרד הרישוי" אם אפשר, או ב7:10 (כן יש שעה כזאת..חח) או יותר מאוחר אחרי שעות העומס...בערך ב9:00
ממתי בתי ספר מתחילים ב 8:20 ? וב 8:20 אנשים בעבודה, דווקא ב 7:30 זה שעה לא טובה לטסט. שמע! אתה רוצה שעה טובה? באמת? למרות ששעה זה לא תירוץ להיכשל בטסט ...... תבקש ממנו טסט בין 9:00 ל 14:00
אל תלחיץ את עצמך או תחשוב שבשעה X יש יותר סיכוי שתעבור מבשעה Y. אתה יודע לנהוג? אתה מוכן לטסט? סביר להניח שכן כי אם לא המורה לא היה מגיש אותך. כל עוד אתה מוכן לטסט אז זה ממש לא משנה באיזה שעה הטסט. נכון שבשעה מסוימת תהיה סבירות לפחות מכוניות על הכביש, אבל תנועה יש בכל מקום. פשוט תנהג....