שעה של טסט

ארז דלל

New member
שעה של טסט

המורה שלי אמר לי שהום הוא בודק לי. יש מצב לטסט שעה 8:20 (משרד רישוי פ"ת). מה אתם אומרים על השעה? מישהו היה לו שעה כזאת עבר/נכשל? חשוב לי מאוד. יום טוב לכולם.

blabla2a

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

זה אחלה נראה לי, כולם עד 8 הולכים לעבודה אז אולי הכביש יהיה ריק, אבל אל תשכח זה לא משנה מתי יהיה הטסט אם אתה יודע לנהוג אתה תעבור חחח ועוד כמה דברים לי אלייך, עדיף טסט עם פקק, כל הטסט אתה בפקק ואתה עובר חחחחח, ועוד משו, נכון שאתה יוצא ממשרד הרישוי בפתח תקווה עם הפרונט של מכונית? ופונה ימינה? לא לכיוון תחנת הדלק ! לכיוון השני! יש שם כיכר כזה? אז תוריד לשם לראשון ותעבור ב 5-10 קמ"ש סתם שתדע! הכשילו כבר מישו שבא לכיכר הזה ב 20 קמש הילוך ראשון עוד 50 מטר למשרד הרישוי דפק ברקס שלום להתראות חחחח בקיצר חפרתי לך :) המון בהצלחה וזה שעה סבירה!

ארז דלל

New member
תודה על התגובות

אבל חשוב מישהו שהיה לו בשעה כזאת ועבר או נכשל. וד"א אם הכיר פנויה למה לי להוריד לראשון זה טעוטת, אני מוריד לשני מגיע במהריות של 30 ונוסע רק אם יש מכוניות ואני צריך לתת זכות קדימה אני יעצור ויגלוש. אני חושב שאתה טועה, אבל שיבואו המומחים של הפורום ויסבירו את זה :)

Marble Arch

New member
לי היה בשעה הזאת אתמול ונכשלתי.

וזה בטוווח אומר שגם אתה תיכשל. (הערה: הודעה זו נכתבה בציניות!!!)

gilgula

New member
לפי דעתי

זו שעה לא כל כך טובה כי יש עומס בכבישים ... כולם יוצאים לעבודה , לבצפר, יש לחץ, ונהגים ישראלים לא כל כך מתחשבים אפילו שרשום בענק "במבחן משרד הרישוי" אם אפשר, או ב7:10 (כן יש שעה כזאת..חח) או יותר מאוחר אחרי שעות העומס...בערך ב9:00

blabla2a

New member
כמה שאלות לי אלייך :)

ממתי בתי ספר מתחילים ב 8:20 :)? וב 8:20 אנשים בעבודה, דווקא ב 7:30 זה שעה לא טובה לטסט. שמע! אתה רוצה שעה טובה? באמת? למרות ששעה זה לא תירוץ להיכשל בטסט ...... תבקש ממנו טסט בין 9:00 ל 14:00

blabla2a

New member
אה ואללה? מה זה אצלנו?

אני יודע שמתחילים ללמוד ב 8:00 לא? חחחח

adidas88

New member
אצלנו ברחובות

לפחות בדה שליט
יש לנו עוד רבע שעה לישון ייאיי!!!!

adidas88

New member
../images/Emo6.gif

הסמיילי היחיד שנשאר שלא שמנו ואני אוהבת אותו

B B A

New member
אתה עושה לעצמך את אותו דבר...

אל תלחיץ את עצמך או תחשוב שבשעה X יש יותר סיכוי שתעבור מבשעה Y. אתה יודע לנהוג? אתה מוכן לטסט? סביר להניח שכן כי אם לא המורה לא היה מגיש אותך. כל עוד אתה מוכן לטסט אז זה ממש לא משנה באיזה שעה הטסט. נכון שבשעה מסוימת תהיה סבירות לפחות מכוניות על הכביש, אבל תנועה יש בכל מקום. פשוט תנהג....

gilgula

New member
ממתי?

רוב בתי הספר מתחילם ב8 ועשרה ... ורוב האנשים לא מגיעים בול ב8 לעבודה, אתה יודע- בגלל זה יש תנועה כאילוו..

blabla2a

New member
מה דעתכם להרוג אותי? ../images/Emo10.gif

חחח אני יודע שבית ספר מתחילים ב 8:00 ואם אנשים לא באים בזמן לעבודה מגיע להם קיצוץ בשכר
!

adidas88

New member
היי!!!

אני צחקתי עלייך כי רשמת "כאילוו" ונשמעת נורא צפונית! אני אישית מתחילה בי"ס ב8:15 ואני גאה בכך!

למעלה