שנת 91 ענקית

שנת 91 ענקית

ככל שאני מתעמק ברוק אני מגלה ששנת 91 הייתה שנה יצרתית משהו פחד רד הוט פרצו לעולם באלבום מופתי הגראהג' פרץ לעולם נירוונה כבשה את המצעדים בעזרת פרל ג'אם וten שתמך בnevermind שלהם ומטאליקה יצרה את האלבום השחור שבגללה היא כל כך האהובה כל היצרתיות הזאת דילקה חתי עישור והחזירה את האמריקאים למפה של הרוק ודחקה את הבריטים מהפה הלוואי ועלי עוד שנים כאלו אם אתם זוכרים או מכירים שנים כאלה אני ישמח לשמוע או על דיסקים שיצאו באותה שנה.

Nitzan161

New member
ללא ספק שנה ענקית!!

את הרד הוט צ'ילי פפרס אני לא ממש אוהב אבל השאר טובים מאוד.. בעיקר פרל ג'אם ונירוונה שנתנו את כל מה שיש להם בשנה אחת! היו שנים טובות לגאן נ' רוזז למשל והלהיטים המשגשגים שלהם באותה תקופה. לא רק שנת 1991 הייתה מעולה.

Nitzan161

New member
היום ניסיתי לשמוע כמה שירים

מהאלבום משנת 1991 של צ'ילי פפרס ודווקא היה נחמד לשמוע.. כנראה שפעם הם היו טובים יותר מאשר מאוחר. למרות שגם באלבומים המאוחרים יש כמה שירים יפים.

למה\\.???????

למה מה קרה בשנים האלו מי הוציא את מה ואיזה ז'יאנר היתפתח כי אני יודע רק על לד זפלין ודיף פפרפל של אותם שנים וזהו

Nitzan161

New member
דיפ פירפל הם לא מטאל, הם יותר

רוק כבד ועדין בהרבה ממטאל. אני מכיר יותר רוק כבד ולא מטאל. AC/DC לדוגמא.

תודה

אני מודה לך על הטעות והתיקון אני מקווה שאת סולחת לי על זה כי חשוב לי שאת תביני שאני מנסה להיתמצא בז'אנרים וכן ידעתי שהם יותר קלאסי רוק

תודה על המידע

אני שמח להיתעמק ברוק בצורה כזאת את אולי מכירה עוד אתרים שיעזרו לי לעשיר את הידע שלי ברוק + אתר שיש בו ביקורת דיסקים טובה חוץ מהשרת העיוור כי אני אוהב לשמוע ביקורות ולהבין מה יש מאחורי המוזיקה אבל חוץ מיזה אני מודה על המידע

fire witch

New member
יש ליכמה בשלוף ( בערך...)

יש שאת האתר של בועז כהן יש את לומינה שהבחור מסוים המליץ עליו , אני לא מכירה אבל הבחור מבין קצת יותר ממני אז קבל אותו בברכה . יש את "רדיו" פנדורה המצוין שבו אתה מכניס שם של מבצע שאתה אוהב והוא נותן לך שירים באותו סגנון. וגם את אתר מתקדם שזה הרבה הרבה הרבה חומר על רוק מתקדם . קרדיטים לepitaph

ketas

New member
בדיוק מה שעבר לי בראש ../images/Emo10.gif ../images/Emo205.gif

On23

New member
בלוד שוגר ממש לא מופתי

אחד האלבומים הפחות טובים שלהם..

Nitzan161

New member
כן אבל יש באלבום הזה כמה שירים

נחמדים כמו Give It Away. אני מחבב אותם, לא יותר.

למעלה