שנת 91 ענקית

טעות

בלוד שוגר נחשבלאלבום הכי טוב שלהם אמנותית מה טוב יותר קליפורניקשן עשה טובה האלבום ההוא נחמד אבל לא מגיע לקרסולי בלוד שוגר מבחינת לחנים וכמות האנרגיה שישי בו

On23

New member
מה בדיוק מופתי בו?

אותי הוא ממש שעמם. זה נכון שיש בו כמה יציאות טובות, אך זה לא מפצה על שאר השירים הגרועים באלבום. ובכלל, סתם עושים מהאלבום הזה רעש..

Mooyan

New member
לדעתי הוא מופתי

ואני נהנית לשמוע כל שיר ושיר בו. אבל אני מניחה שזה עניין של טעם, אז אין צורך להתווכח על כך.

מסכים

כי יש אנשים שאוהבים את האלבום השחור של מטאליקה ואני חושב שהוא סתם אלבום דפוק שמנסה לעשות רעש כנראה שזה רק אני כי ten פרל ג'אם כבש אותי למרות שאצבענונוער של סאונדרגרדן עזר ללהקה ליצבור תאוצה אבל אני מעדים את את הבאים שלהם

itoosh2

New member
הוא מופתי ביותר...

אבל ממש לא האלבום הכי טוב שלהם... אני אישית הכי אוהב את מודרס מילק...

On23

New member
אני אישית הכי אוהב את....

The Uplift On Mofo Plan. אלבום ממש טוב.... אז בלוד שוגר אלבום טוב, אבל מופתי ? תעשו לי טובה..

amithadar

New member
נו באמתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!

התמסחרות,לא התמסחרות!!!!!!!!! קליפורניקיישן אחלה אלבום, והאהוב עלי(והיחידי שיש לי ביחד עם מות'ר מילק...L:{)! מן אלבום כזה שכל שיר טוב בו. וגם קניתי אותו משומש ב35 שקלים(32 עם 10% הנחה לבעלי מנוי באוזן השלישית). שזה אחלה דיל, תודו...

dirty boots

New member
באמת? ../images/Emo12.gif

אני לא מכיר עוד אלבומים שלהם מלבד BTW [שכמו שאמרתי, חוץ מארבעה שירים, בערך, משעמם נורא], אבל לטעמי זה אלבום נהדר עם הפקה מעולה גם כן.

On23

New member
אממ,

הוא נחמד וכל זה, אבל אם אתה בא בציפייה לקליליפורניקיישן/בלוד שוגר הבא, אז אתה טועה. במקום זה, אני ממליץ לך לשמוע את החלומרים שלהם משנות ה-80, שנורא שונים (במובן הטוב) משנות ה-90/האלפיים.

למה ?????????????????

מה היה טוב כל כך בשנות ה80 לרד הוט הם עוד לא פרצו אם אני לא טועה לתודעה אבל גם אם כאן מה לעזעזל הם כבר עשו אז ??????????? לפני בלוד שוגר המופתי(מותר לי להחזיק דעה לא?) אגב by the way באמת נשמע קצת מאכזב הוא כלכך מלודי ושקט ואין פאנק טוב כמו בלוד שוגר שאני חייב להודות שמעתי קצת ממנו לפני שהיתאכזבתי מה היה עם קידס

למעלה