שנת 2007 טובה!!!

ZAHAV2006

New member
שנת 2007 טובה!!!

אני היום נשארתי בבית,סתם הרגשה כללית מגעילה!ולא ממש התחשק לי היום ללכת לעבודה,במיוחד שאני יודעת מה מצפה לי שם... מקווה ששלומכם טוב,ושאין יותר מידי חולים בבית בשל מזג האויר הקררררררררררר הזה! היום בערב אנחנו מוזמנים לחברים,אני ובעלי,לחגוג את פתיחת שנת 2007,ואנחנו חוגגים אותה עם פיצה| פיצה,סלט,ויין לבן ועוגה טובה לקינוח,יחד עם סרט טוב! וזאת במקום לבזבז מאות שקלים על איזו מסעדה בחוץ בגלל שזה סילבסטר! כמו כן,נראה לי שאכין עוד מעט מרק ירקות ביתי כזה...תמיד זה טוב בימים חורפיים כאלו... בקיצור,שיהיה יום חם ונעים,באשר תיהיו...(במשרד,מתחת לפוך...) בי בי

המונשרי

New member
היום הראשון בשנה החדשה

היום יש לי עבודה מעשית - התחלתי לטפל בלקוחות [ אייקון של חשש קל]. מקווה להצליח .יש כ'כ הרבה חומר לזכור ולשנן בעברית ובלטינית. שרירים ,עצמות, מבנה ופעולת הלב + מע' כלי הדם, פעולות מסאז'ים לפי הסדר, הרכב חומרים פעילים - כל סוג עור איזה חומר מתאים לו. ובעיקר מה בא אחרי מה : ניקוי ראשוני , אבחנת העור,פילינג, ריכוך + שעווה, גבות , ניקוי עמוק, חיטוי , עיסוי , מסכה ולחות. מקווה שיהיה בסדר ואם עברנו את פרעה נעבור גם את זה. מה גם שאני לא מפסיקה ללמוד ולשנן נתונים.

איזה יופי ../images/Emo50.gif

אני כל כך מבינה את ההתרגשות שלך !! זוכרת את המסיבה הראשונה שהנחתי בחיוך... כמה שאני התרגשתי ! עשיתי שעות הכנות קודם לכן, מקלחת טובה, מדיטציה, שיננתי את כל המנטרות שלי שוב ושוב ושוב.... רק דבר אחד לא עשיתי - ואני ממליצה לך לא שיננתי את החומר. סמכתי על עצמי שאני יודעת - זה חלק מן המנטרות. לסמוך על עצמי ועל הידע שלי. נשמתי נשימה עמוקה, חייכתי והתחלתי. בהצלחה, מחכה לשמוע חוויות !!

niva99

New member
../images/Emo24.gif תודה.

אני ממש זקוקה לזה. מקווה לא להתרגש מדי.

למעלה