שנת שרות......

גלוש122

New member
שנת שרות......

מי יוצא לסמינר התאמה (ניראלי ככה קוראים לזה ) שישי - שבת ? ולאן ?

the useless

New member
כן

זה בן האידיוט. בנצי צריך לסרס אותך!!!! [אני כל כך חוטף על זה...] דרך אגב בנצי, כיף להעביר מסדרים ^^

cohen shir

New member
למרות שאני שביעיסטית יש לנו גם משהו

על שנת שירות ודרך המשך. החליטו ממש לשם על זה דגש בהנהגה שלנו והם מתחילים את כל התהליך מהשנה... ביום ראשון יש אירוע של כל השביעיסטים בהנהגה הולך להיות טירוף!

shelosh1

New member
גם ידיד שלי מהשבט

יוצא למרל"צ... דיויד מרקס נשמע מוכר..?

cohen shir

New member
מקווה שזה לא ישמע פוגע והכל אבל....

ואתה יודע שאני משוגעת עלייך הכי שבעולם! אבל אני רואה את המרל"צ כלא עושים משהו מועיל כ"כ... גם הסדנאות שהם מעבירים בשבטים לשכב"ג על רמת צופיות וכאלה הם דורשים כסף.... אולי אני לא מכירה את הכיוון הזה כמו שצריך אבל לא יודעת לא נראה לי מועיל... ונראלי שאם עושים ש"ש אז כבר להשקיע במשהו שמועיל ותורם.... תקנו אותי אם אני טועה........ ועמריקי שלי, תעשה לי שבט! משוגעת לך על התחת! מחכה שכבר יהיה ה12.3!!!!!

FELIX inc

New member
מי אמר שהם לא מועילים ותורמים?

הם מתנדבים בקהילה לא פחות מקומונות אחרות.

z e l i g

New member
אז זהו...

כשהתלבטתי איזה גרעין ללכת לשנת שירות חשבתי על זה ע"פ שני קריטריונים: איפה אני הכי אהנה, ואיפה אני יכול לתרום הכי הרבה הייתי בטוח ב100% שאני הכי אהנה במרל"צ, אבל חשבתי שלא תורמים שם יותר מדי אז רציתי לחתום לפנימיות. אח"כ דיברתי עם כמה אנשים והסבירו לי איך זה הולך: ההעשרות הם לשבטים בתנועה ולהרבה מאוד אירגונים מחוץ לתנועה: חברות, עסקים, קני נוער עובד ותנועות אחרות, גם לא מוכרות... חוץ מזה תורמים לפיתוח של השבטים החלשים באיזור, ואפשר גם להדריך שכבה או לרכז שבטים באיזור. ויש זמן קבוע כל שבוע שפשוט יוזמים ותורמים לקהילה... מתנ"סים וכו'... ככה שזה תלוי רק בך כמה תתרמי מהמרל"צ, כמו מכל גרעין אחר... הבעיה היחידה שממש קשה להתקבל =\ אני מת לקבל כבר ת'תשובות...

cohen shir

New member
גם לרעים יוצאים מהשבט שלי!!!!

סהר ארבל, היא משוגעת לגמריי והיא הכי מדהימה בעולם! היא מרכזת הדרכה צעירה... יש לה שיער אדמדם ועגיל בלשון והיא פשוט משוגעעעעעעעעעת!

cohen shir

New member
3 בנות מהשבט שלי יוצאות לכפר הש"ש!

בר פרנקל, דורית הלפרין וקרן פיילהרט המדהימות!

למעלה