שנת שירות

שנת שירות

יש פה שמיניסטים שמתכוונים לצאת? אם כן לאיזה גרעין אתם חושבים?...אתם תבקרו באחד הימים הפתוחים בקומונות? אני מתלבט בין רעים לעתיד

AlteRon

New member
כן! אתגר הנהגתי חיפה.

וכן אני יוצא מחר לשבוע קומונות הזה ..

R o t e m G

New member
לא החלטת כבר?

לא אמרת ששנה הבאה אתה נוסע לארה"ב או משהו כזה?

shelosh1

New member
בטח!!

זה אחד הדברים שאני הכי מחכה להם..!! אני מתכוונת להתגייס לנח"ל עם חברים שלי מהשבט.. היה לנו כבר את השבת מגזרים.. ואמור להיות לנו גם פעולת גרעין.. ואין לי זמן ללכת לשום מקום השבוע.. יש לי הרבה לימודים..=\

shira g

New member
אני ממש ממש מתלבטת

הייתי סגורה על זה שאני רוצה לעשות שנת שירות כי אני ממש לא רואה בזה בזבוז ואני גם לא ממהרת לשומקום אבל אני לא מצליחה למצוא את המקום שאני אוהב ויתאים לי... הייתי בשבת מגזרים של רעים...ושלחתי טפסים לבתי ספר שדה ומכינות לא מדברות אלי...אבל עוד לא מצאתי את המשהו שידליק לי את הניצוץ בעיניים:) אתם מבינים?

phoenixTheGod

New member
מבינה אותך

בגלל זה ויתרתי על ש"ש ואני דווקא כן ממהרת למקום אחר, אז זאת עוד סיבה

AlteRon

New member
דפנה ושירה באותו אתגר הנהגתי

תעזרו לי להרים את מגשים =)

mayagur2

New member
אני יוצאת לשנת שירות..

אני רוצה רעים... ואני לא הולכת לשבוע קומונות כי אין לי ממש זמן...וגם אני לא הכי צריכה את זה כי אני ממש סגורה על עצמי. אני אלך לראות איזו קומונה כשיהיה פחות לחוץ... אני אישית לא ממהרת לשום מקום ואין לי בעיה "לבזבז" (בשיאא המרכאות..:)) שנה מהחיים שלי... למרות שהתפקיד שאני רוצה בצבא יש אותו רק פעם בשנתיים, ויש השנה ושנה הבאה לא יהיה! אבל למרות זה אני אצא לשנת שירות!

srugit

New member
אני יוצאת...

כמעט בטוח שלרעים- הכי אני, הכי מדבר אליי! וכמעט בטוח שלצפון או לחיפה! אני נוסעת מחר לקומונת נווה יוסף בחיפה- קומונת רעים!

srugit

New member
וואי היה ממש נחמד!

אחלה אנשים (אחת בוגרת שבט שלי...) אחלה מקום, ממש מעניין, עיר מדהימה...

Ana Lyn Newkirk

New member
אני מתכוון

אני בכיוון של פנימיות.. חשבתי גם לעשות ש"ש בלי קשר לצופים.. דרך מכינה.. אני עדיין מתלבט

rainbowgirl

New member
אני רוצה לרעים!

ובטוח לדרום (להישאר בהנהגה).. והקומונה שאני רוצה להיות בה זה קרית מלאכי..

shira g

New member
קורל! הייתי בקבוצה איתך בשבת מגזרים

מה קורה????????????????????????????

למעלה